[4] Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 toxicity - jet pilot mezmerize - radio video haha meni su ove dve do jaja gotivne Quote
Mariyeta Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 isto kao i Zli kuwac pogotovo za hypnotize System of a down - Spiders mi je nekako smor Toxicity - Needles Steal this album - Thetawaves Mesmerize - Old School Hollywood Hypnotize - Lonely day Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Mariyeta ali Spiders? i Needles.. i.. i.. evo moji top hejovani: Self-Titled: ddevil.. ili darts (ne mogu da se odluchim) Toxicity: x STA: 36 Mezmerize: This Cocaine Makes Me Feel Like I'm on this Song Hypnotize: Vicinity of Obscenity Quote
Natasha! Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Ne razumem se preterano u ovaj bend i ne gotivim ih preterano ali volim uglavnom samo ove 3 pesme: Question! Forest Needles Quote
Natasha! Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 haha, pa misli na onaj upis u leksikon Quote
zak Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 auuuu pa Forest je umetnost, pa Forest mora da se voli, greh je da ne volis Forest, stidi se sad i idi poslusaj opet Forest, i opet i opet dok je ne skapiras SOAD - ddevil Toxicity - X STA - Nuguns Mezmerize - Revenga Hypnotize - svidja mi se samo Tentative... Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ne razumem se preterano u ovaj bend i ne gotivim ih preterano ali volim uglavnom samo ove 3 pesme: Question! Forest Needles @ zak pa rekla je da voli forest forest Quote
Slave To Moonlight Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 uvek me je zanimalo kako se jedna muzicka tema o nekom bendu pretvori u prepucavanje o politickim stavovima i filozofiranju o ratovima... ...jebiga, mislim da nikada necu shvatiti Quote
Ω Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ' date='15. 3. 2006, 20:26'] haha meni su ove dve do jaja gotivne sa toxicityja nisam mogao da se opredelim izmedju x i jet pilot. ne znam sta je tu tebi gotivno, meni su bas ogavne @zli_kuw4c brate,nabroj jebene pesme,a ne smaraj svojim stavovima. Quote
Platina Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @Ewigkeit koju web stranu? VF? I to sam videla i onu koja ti je navedena u profilu. Ne pamtim da sam se tako slatko smejala... Quote
zak Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 uvek me je zanimalo kako se jedna muzicka tema o nekom bendu pretvori u prepucavanje o politickim stavovima i filozofiranju o ratovima... ...jebiga, mislim da nikada necu shvatiti evo ja cu ti objasniti, kad se radi o politickom bendu, lako Quote
Msungo Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @Ewigkeit hah ta strana iz profila je haha long tamo ago radjena, nikad zavrshen projekat drago mi je da ti se svidza Quote
Ω Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 haha kume, fascinirao si me tim sajtom kad sam te upoznao najsladje sam se ismejao na kineze, metalce i fensere Quote
Natasha! Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Skinula sam i ja, sad ću da čitam, ima mnogo.... Quote
Msungo Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 haha najjache je bilo kad je neko god dana kasnije ponovo plasirao link za to na #meatlheads neko u fazonu bacio link i kao <<< prochitajte ovo, dojaja je a ja tu sve vreme i tako iz senke upijam hvalospeve haha Quote
Ω Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 haha kume, da si pisao poeziju, neko bi drugi anonimno pokrao hvalospeve (ne ja, znas ko ) Quote
Msungo Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 ok, ovo je delo nastalo saradnjom dva velika pesnichka uma... drugim rechima saradnjom mene i ove pichkice [4]: Zamisljen i tuzan sedim ispod drveta ljubavi kapljica rose kanu mi na ispijeno lice da li je to znak sa nebesa? il mi se prijelo jos bureka sas mesa? Kao neki mesec koga niko ne razume medju oblacima trazim svoj put dok kotrljam se zamisljeno na tocku sudbine mnogo sam debeo, al volim slanine Ali avaj sudbina je kleta ja patim a volim te masno _______ (unesi nick) draga, odnela te je sa sobom ali dechak tje uvek tragati za tobom ( i za kobasicom ) Dok sedim pored reke, njen zamor gushi mi suze moja gitara plache mesto mene tvoja kosa boje vina rujnog me proganja jer mirishe ko moja domatja ganja Quote
Natasha! Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 haha, ovo je pravo literarno blago dajte još neke Quote
Msungo Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 mi nepishemo pesme da bi zabavljali mase, nego da bi dali odushka nashoj napatjenoj umetnichkoj dushi... zato je pesama malo jer se prava umetnost nemoze forsirati Quote
Natasha! Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 haha, onda javite kad budete u stvaralačkom nadahnuću, pesma je kult Quote
[4] Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 da, pesma je posvecena NEKRONU aka STARSHOOTER_SUPREME-u potrazite njegove pesme na forumu Snaga reci pa ce vam mnogo toga biti jasnije Quote
Recommended Posts