karirani mehurić Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 System je neprevazidjen u svakom slucaju,samo mi je zao sto Serj na ova dva zadnja albuma manje peva kad mu to mnogo dobro ide! Quote
Natasha! Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Serj zar se ne zove Serđo ili tako nešto?..... meni su tako rekli.... Quote
karirani mehurić Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 zar se ne zove Serđo ili tako nešto?..... meni su tako rekli.... Ovako se pise.A cita se Serž.Kol'ko ja znam! Quote
Natasha! Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ovako se pise.A cita se Serž.Kol'ko ja znam! Ako je Serž onda ko da je francuz Quote
karirani mehurić Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Ako je Serž onda ko da je francuz Nije sigurno!iz Jermenije je!Ali prilicno sam ubedjena da sam upravu! Quote
GEORGE_SOAD Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Serj Tankian(cita se Serdz !!!) Daron Malakian John Dolmayan Shavo Odadjian za neki dan cu dobiti jedini njihov dvd koji je ikada izasao!!!PSYCHO MESSIAHS! Jedva cekam! Quote
Natasha! Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 odlučite se kako se liku čita ime više Quote
karirani mehurić Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 je si li siguran da se tako cita? Blago tebi dvd Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 o ljudi.. chovek se zove serj.. ove ljudi pogresno kazu dz zato shto je to ekvivalent angleskom simbolu dz.. elem izmedju DJ i DZ ako znate da chitate englesku transkripciju: Quote
GEORGE_SOAD Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 o ljudi.. chovek se zove serj.. ove ljudi pogresno kazu dz zato shto je to ekvivalent angleskom simbolu dz.. elem izmedju DJ i DZ ako znate da chitate englesku transkripciju: e svaka ti cast!!! Quote
GEORGE_SOAD Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 o ljudi.. chovek se zove serj.. ove ljudi pogresno kazu dz zato shto je to ekvivalent angleskom simbolu dz.. elem izmedju DJ i DZ ako znate da chitate englesku transkripciju: samo mislim da si malo pogresila u vezi sa engleskom transkripcijom jer njegovo ime je jermensko ne englesko,to isto kad bi sad umesto Милошевић citali Milosevich...ali kao sto rekoh svaka cast!!! Quote
deer hunter Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 o ljudi.. chovek se zove serj.. ove ljudi pogresno kazu dz zato shto je to ekvivalent angleskom simbolu dz.. elem izmedju DJ i DZ ako znate da chitate englesku transkripciju: TRUE Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 e djoko.. aj sad trazi iglu u plastu sena.. serj zivi u USA vecinu svog zivota.. i lepo sam rekla da tako ameri izgovaraju nj ime a ne jermeni.. nemoj sad da pochnem s jermenskim.. inch ka chika? yep i can speak a wee of armenian as well.. i'm such an addict Quote
GEORGE_SOAD Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 e djoko.. aj sad trazi iglu u plastu sena.. serj zivi u USA vecinu svog zivota.. i lepo sam rekla da tako ameri izgovaraju nj ime a ne jermeni.. nemoj sad da pochnem s jermenskim.. inch ka chika? yep i can speak a wee of armenian as well.. i'm such an addict ma cisto da ti napomenem,nista licno...nego ajd mi posalji sta sve imas od s.o.a.d-a ,pa da ti uzmem ako nemam slucajno nesto. Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 mrzi me sad da ti nabrajam al aj ochekuj jedan PM sutra sad sam se malo zapila.. now playing: serart - facing the plastic Quote
GEORGE_SOAD Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 nabavio sam konacno PSYCHO MESSIAHS ,dvd je cisto za fanove(poput mene)! ceo dvd je dokumentarac o tome ko je gde rodjen ,gde je isao u skolu ,kako su se okupili pa onda intervjui ,mada se niko od clanova ne pojavljuje u dvd jer kao sto znate ovo neoficijalan dvd(mada za jedan neoficijalan dvd kosta mnogo) Quote
karirani mehurić Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 steta sto su se prodali.... Ko se prodao? Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 nabavio sam konacno PSYCHO MESSIAHS ,dvd je cisto za fanove(poput mene)! ceo dvd je dokumentarac o tome ko je gde rodjen ,gde je isao u skolu ,kako su se okupili pa onda intervjui ,mada se niko od clanova ne pojavljuje u dvd jer kao sto znate ovo neoficijalan dvd(mada za jedan neoficijalan dvd kosta mnogo) AAaaAAaaAA!! .... .... evo ja cu danas da se bacim na rezanje onih koncerata, i da napravim spisak svega, poshljem ti na pp, ti odaberesh, a ti meni rezesh sajko-a... *wink wink* Quote
GEORGE_SOAD Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 AAaaAAaaAA!! .... .... evo ja cu danas da se bacim na rezanje onih koncerata, i da napravim spisak svega, poshljem ti na pp, ti odaberesh, a ti meni rezesh sajko-a... *wink wink* hehehe , vazi ,dogovoricemo se vec nekako Quote
Freak Kitchen Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 (edited) SYSTEM OF A DOWN guitarist Daron Malakian has told MTV.com that the band's headlining stint on this summer's Ozzfest will be the last time in a "a few years" that they be appearing onstage together under the SYSTEM banner. "I'll always be a member of SYSTEM OF A DOWN," he said. "That will never change. There's no rule that says you have to make records constantly, like clockwork, to continue being who you are. We want to live our lives, [because being in a band] really consumes a big part of your life, and sometimes you just want to stop and slow down. We started being just these guys in a band, and the next thing you know, everyone's asking for autographs. It plays with your head." Malakian said, after this summer's Ozzfest — which will kick off in Seattle on June 29 and wrap up August 13 in West Palm Beach, Florida — SYSTEM OF A DOWN will go on "hiatus." "We're not breaking up," Malakian insisted. "If that was the case, we wouldn't be doing this Ozzfest, because we're a little nervous" about trying to fill Ozzy Osbourne's shoes. Ozzy will be headlining just 10 of this year's Ozzfest dates, with SYSTEM topping the bill on Ozzy's off days. "We're going to take a very long break after Ozzfest and do our own things," he added. "We've done SYSTEM for over 10 years, and I think it's healthy for us to get away from it for a while and come back to it later on. So, this is probably going to be ... well, it's not a farewell tour, but it's going to be a little while before we go out again." ---------------------------------------------------------------------------- dobra vest. bolje da naprave veliku pauzu nego da izbacuju albume poput ovog poslednjeg koji nisam mogao da preslusam... vidi se da su pametni likovi. svesni su da su postali dosadni, i sad ce da iskuliraju. respect. Edited May 4, 2006 by Freak Kitchen Quote
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 dobra vest. bolje da naprave veliku pauzu nego da izbacuju albume poput ovog poslednjeg koji nisam mogao da preslusam... vidi se da su pametni likovi. svesni su da su postali dosadni, i sad ce da iskuliraju. respect. ma je.. ne mogu da kazem da se delimichno ne slazem.. iako sam jer posle ozzfest-a nece svirati.. nigde.. a ja ih nikada nisam chula uzivo.. eto.. Quote
Шарки Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Могу ли ја да добијем некако тај неофицијални документарни ДВД? Quote
Recommended Posts