darthmoog Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 (edited) jebote secam se kada je soad slushalo nas petoro...ono neshto malo pre toxicity-ja...e to je bio zivot...soad + ratm...a ovo sada mi je previshe razmazno... edit: mislim ne mogu da kazem da su nova dva sranje...ali sve pre toga je 20x bolje Edited April 14, 2007 by darthmaul Quote
dr NIK@ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 tr00 is the only thing that matters. @darthmaul - sestoro Quote
Hiperaktivno čeljade Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Pa kad neko zavrshi na MTV-ju,onda vishe nije truuuu,to je sigurno! Ali ne znam kako da okarakterishem taj njihov postupak... Kao: 1.nemanje para,ajd da se komercijalizujemo do koske 2.ajd da proshirimo nasu publiku i na male izblajhane klinke 3.ali svi prichaju tako lepe stvari o MTV-ju... (zaokruziti tachan odgovor) Quote
Natasha! Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 nema to veze. i Morbid Angel mozes da vidis na MTVu pa je malo smesno porediti... Quote
Hiperaktivno čeljade Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 pa jedno je Headbangers ball,tamo nek se trpaju do mile volje, al drugo su oni ''obichni'' termini truuuu ili ne...ma volim ih kakvi god da su! Quote
Hiperaktivno čeljade Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 ko se buni? ja samo malo komentarishem neke njihove nezakonite radnje,nishta vishe! Quote
angels deserve to die Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 I cry when angels deserve to die... Shta reci, osim da su jedan od neprevazidjenih bendova... Quote
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 da.... taj stih potvrdjuje da su neprevazidjeni... Quote
Geozee Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Samo njegov nick govori koliko voli taj text... Quote
ZheX Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Najbolji stih im je Jump Pogo?..Bounce Pogo,Down Pogo, Up Pogo Quote
dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 ja bi je nazvao Jump Cock! Bounce Cock, Down Cock, Up Cock Quote
darthmoog Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 (edited) Ja juche nabavio sledece: Soad - Lonely Day single (sa jednom neobjavljenom pesmom i 3 koje se mogu naci samo na nekim kompilcijama i preko p2p programa..... Soad - Sugar single (ovo je josh bolje...ima nova traka storaged...tu su i albumska verzija sugara uz edit verziju...tu je onda prljava live verzija war?-a pa posle war? cista live verzija...) Soad - Columbia Live Unreleased tracks (ovo tek kida...15. live pesama..od tih neke su jebeno rare...) Soad - Chop suey single (extra...nalazi se non-lp pesma johny koja je jedna od najboljih soad pesama) Soad - Unreleased (e ovo mi stize sutra...ali ce sigurno da jebe kevu... System Of A Down - Unmastered Tracks - 01 - Everytime.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 02 - Streamline.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 03 - Virginity.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 04 - Waiting For You (Version 1).mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 05 - We Don't Give A.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 06 - Side Of The Freeway.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 07 - On My Mind.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 08 - Want Me To Try.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 09 - Why.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 10 - Power Struggle.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 11 - Therapy.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 12 - Outer Space.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 13 - Your Own Face.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 14 - Defy.mp3 System Of A Down - Unmastered Tracks - 15 - Waiting For You (Ver2).mp3 jel treba nekome neshto od ovoga? edit: e ovaj unmastered tracks je ustvari toxcity II http://img147.imageshack.us/my.php?image=0...downtoxieb8.jpg http://img147.imageshack.us/my.php?image=0...downtoxiao0.jpg to jest ukraden ne masterovani materijal...koji ce kasnije postati steal this album... Edited May 10, 2007 by darthmaul Quote
Шарки Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Soad - Unreleased (e ovo mi stize sutra...ali ce sigurno da jebe kevu... Ја већ набавио то са нета. Quote
GEORGE_SOAD Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ehh, kad bi znali sta sve ja imam A te stvari imam vec godinama... Quote
Zuban Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 (edited) SOAD je sjajan band, samo je previse politicki nastrojen... Ovdje (u Americi) raja ih kvalifikuje kao Alternative-Metal, mada oni ne mogu biti kvalifikovani kao bilo sta, jer su oni svasta po nesto Bio sam im na koncertu par puta, bez veze su live (po mom misljenu), totalni su sum uzivo... Inace su mi dragi, imam dosta stvari od njih, najdraze pjesme naravno: Chop Suey, Spiders, Dreaming, Attack, Mr. Jack, Toxcity, Question itd... Edited May 28, 2007 by Zuban Quote
darthmoog Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 pa bash to je alt.metal..fuzija gomilu zanrova sa metalom..tako je SOAD definitivno alt.metal Quote
darthmoog Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 pa onaj prvi period je sigurno pagan black Quote
Herr_Wolf Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 ja bi je nazvao Jump Cock! Bounce Cock, Down Cock, Up Cock Hahahahaha, ovo je tako do jaja... NOT Moraš se malo posvetiti, zamalo da napraviš fazon, e, al' ovolicko ti je falilo <-->... Inače svi znaju da je SOAD troo metal, tako da mislim da je dalja rasprava izlišna... Quote
necko Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 *depresivni pagan black zaboravio si sympho Inače svi znaju da je SOAD troo metal, tako da mislim da je dalja rasprava izlišna... naravno, cim Prince of Darkness slusa Quote
Bata Trokrilni Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Kad smo već kod žena, one ribe iz spota Aerials su baš sexy. Quote
Recommended Posts