EnKi Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Tracklist sa ELECT THE DEAD : 01. Empty Walls 02. The Unthinking Majority 03. Money 04. Feed Us 05. Saving Us 06. Sky Is Over 07. Baby 08. Honking Antelope 09. Lie Lie Lie 10. Praise the Lord and Pass the Ammunition 11. Beethoven's C*nt 12. Elect the Dead Neki linkovi : pesma Empty Walls http://rapidshare.com/files/53945705/empty_walls.rar video Empty Walls http://rapidshare.com/files/55332362/Empty_walls_video.rar pesma The Unthinking Majority http://rs129.rapidshare.com/files/46459935/TUM.mp3 Quote
EnKi Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Napomena : prva pesma ima sitan preskok pri kraju, a spot je u flash formatu ! Quote
Guest Rob_Zombie Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 SOAD je odlichan bend... Ja se u pochetku uopshte toliko nisam lozhio na njix, ali vremenom su mi postali odlichni... Po meni, ako se vetj tu mogu svrstati tu, najbolji NU metal bend, mada njixova muzika je chista experimentalnost..... Ja volim bendove tipa SOAD-a, RATM-a, pa cahk i RHCP-a, jer od njix nikada ne znash shta da ochekujesh..... SOAD RULZZZZZZZ.... Quote
rhapsoad Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 mnogo je dobra ova empty walls jedva cekam album Quote
(-1) Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Pa ono ... ok je pesma... malo istripovana ali ok... SOAD fazon manje vise. Quote
(-1) Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 pa ono.. meni se bas zato manje svidja... malo sam se zasitio soada. Ocekivao sam nesto drugacije, inovativnije a da bude dobro koliko je to serj umeo da napravi u soadu(a umeo je ). Al nema veze nije losa pesma, samo me nece dugo drzati verovatno... Quote
rhapsoad Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 pa mene nije odusevilo na prva 2 slusanja ali vec od treceg sam se zaludeo, sreca da imam jos dosta novih stvari pa nece samo nju da vrtim Quote
Lakilea Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Volim ih! Skroz ih volim! Jos od... Spiders? Valjda.. Medju omiljenima su mi medju poznatim bendovima! Jel slusao neko Serj-ov solo? Kakav je? Quote
ZheX Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 meni ova pesma od Serja nije losha, mada nije ni nishta posebno..... Quote
rhapsoad Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 videh konacno i spot dobra fora Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Izisla je nova pesma ali nije neka A evo i nekog najgoreg covera toxicity-a koji sam nasao(instrumental je ok,ali glas je aaaaaaaaaaa) Quote
darthmoog Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 hhahahahah kakvo je ovo govno..neki kiparski power metal bend obradjuje soad...gitarista je najaci i zbunio se pri introu Quote
VoivodBG Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Nova pesma je nikakva,valjda nece da bude jos jedna takva na albumu Quote
suicide Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) soad rulez motherfuckers ! ! _ xD ....ozbiljno, ne mogu da dochekam serjov album ...kad je to po piratskom datumu ....? xD 17. Oktobar ?? xD ..shalim se, ali prva pesma je odvratna, druga je bruuutalna, a ostale ce preslushamo ..... btw, nov sam .....proshle godine sam skochio sa petog sprata i prezhiveo, jer sam obozhavao system, pogotovo djitrasha, Darona ....no never mind, sad sam zhiv ......xD e da ....nabavio sam konachn systemov oficijalni movie Psycho Mesihass ...kako god se vec pisalo ...xD no never mind, ako neko oce da mu uploadujem, nek poshalje PM .... God bless You all ! Edited October 16, 2007 by antichristus Quote
rhapsoad Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 skinuo sam i saving us fina balada Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 soad rulez motherfuckers ! ! _ xD ....ozbiljno, ne mogu da dochekam serjov album ...kad je to po piratskom datumu ....? xD 17. Oktobar ?? xD ..shalim se, ali prva pesma je odvratna, druga je bruuutalna, a ostale ce preslushamo ..... btw, nov sam .....proshle godine sam skochio sa petog sprata i prezhiveo, jer sam obozhavao system, pogotovo djitrasha, Darona ....no never mind, sad sam zhiv ......xD e da ....nabavio sam konachn systemov oficijalni movie Psycho Mesihass ...kako god se vec pisalo ...xD no never mind, ako neko oce da mu uploadujem, nek poshalje PM .... God bless You all ! Zika je ok...Imaju za sada samo semplovi svih pesama od po pola minuta,na torrentima su... Sto se tice movia,na pocetku kazu da je NEoficijelni(zato ni nema interjvjua sa clanovima i njihove muzike ni liveova) ali bez obzira na to ok dvd koji objasnjava njihovo probijanje na scenu,inace imas tonu videa nikad vidjenih na ovom sajtu tipa kada su snimali prvi album i gubili se i kada je serj duvao u satoru u sred studija i tako...enjoy http://www.soad.msk.ru/ Quote
suicide Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Zika je ok...Imaju za sada samo semplovi svih pesama od po pola minuta,na torrentima su... Sto se tice movia,na pocetku kazu da je NEoficijelni(zato ni nema interjvjua sa clanovima i njihove muzike ni liveova) ali bez obzira na to ok dvd koji objasnjava njihovo probijanje na scenu,inace imas tonu videa nikad vidjenih na ovom sajtu tipa kada su snimali prvi album i gubili se i kada je serj duvao u satoru u sred studija i tako...enjoy http://www.soad.msk.ru/ znachi, neverujem svojim ochima ....toliko godina trazhenja svega i svacheg vezanog za system i sad napokon na ovom f forumu ....yumetal, nadjoh sve shto mi treba .....naravno, meni ce to sluzhiti kao kolekcija, da se prisetim starih dana, kad sam slushao system i pushio gandzhu 12h na dan ...ali sad sam ushao u svet elektronike, pa iako sam svirao u bendu i bla bla bla, krenucu malo da experimentishem ...nece biti kao serj art, ali bice nesh ...da ne duzhim ....pozdravljam sve fanove, ja sam Kosta iz Novog Sada, imam 20 godina, pa ono .....bilo bi lepo da se sretnemo jednom na nekom _daj bozhe exit festivalu gde uchestvuje system of a down ...xD lol Quote
GEORGE_SOAD Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Jeste preslusali album? Ima super pesmica! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 16 put ga preslusavam za 2 dana...even though we can't afford it the sky is over!!!:)Jedva cekam tu deluxe verziju sa blue akusticnim i jos nekim stvarcicama:) Lie lie je genijalna pjesmica!!! Quote
darthmoog Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 ajde dajte link picke mrzi me da upalim mediaportal i kucam serj u search... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Da te ne mrzi i da ustanes iz kreveta?Zabranise ga na rapidu pa skini sa torrenta Quote
Recommended Posts