fiction Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ova se pauza ispostavila kao odlicna stvar.Dobicemo dva odlicna albuma i onda cekati novi SOAD! Elect the Dead je komotno mogao izaci kao novi SOAD album. Quote
VoivodBG Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Pa meni Serj-ov solo ne zvuci na SOAD,sem stila pevanja na nekim pesmama koje jako podsecaju na Mesmerize/Hypnotyze albume,muzicki totalno drugacije. Ja se samo nadam da ce taj jazz album da bude strava,imam neki osecaj Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Novi soad kada ga docekamo ce biti keva pod jednim uslovom,a to je da daronu pukne glas ili dobije rak glasnih zica pa bude primoran da malo cuti.Samo to.. Quote
Chicken Little 420 Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 @ Ultimate Bastich ha, ha... kako si me zeznuo, opet sam skinuo isti snimak sa mediaportal-a, i to onaj koji je baaaaaaas los... necu vise da se druzim s vama... Quote
VoivodBG Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Jebaga a pisalo je da je boljeg kvaliteta Vise ni ruskim piratima ne mozes da verujes http://belovedmusic.blogspot.com/2007/10/s...elect-dead.html Pokusaj ovde,album 100 mb,bonus disk i coveri,vise ti cenim ne treba Quote
rhapsoad Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 mene ovo vise podseca na raniji system verovatno jer samo serj peva Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 mislim da je suggestions naj pesma koju su ikad napravili. Quote
rhapsoad Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 meni je ona medju najboljim sa prvog albuma mnogo mi se svidja gostovanje Serja, Les Riti Mitsouko u pesmi Terminal Beauty Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Highway song je najbolja ikada pesma! Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 i forest je jebeno predobra. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Dobar je live foresta iz 2003e kada je daron imao onu bradurinu kada se nesretnik lozio da je isus:) Inace,ako ste gledali liveove serjove na youtube-u primetili ste da je lik nekako smoren na stage-u... Quote
rhapsoad Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 nedostaje mu ostatak systema pa je depresivan ma ne mogu da izdvojim jednu pesmu systema, imam bar 15ak omiljenih Quote
ZheX Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 i meni je teshko da odaberem omiljenu pesmu, tako da cu se odluciti za dve: Sugar i Know. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Nikada nisam voleo mez i hyp albume ali nesto mi je puklo u mozgu i sada su mi super osim ovog tunjavog glasa darona:) u svakom slucaju Quote
rhapsoad Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 meni njegov glas odgovara, ne bas u svim pesmama ali uglavonm zvuci dobro trebalo mi je malo vremena da se naviknem, ali kao sto kazem bilo je potrebno sam malo vremena Quote
(-1) Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Na nekim mestima stvarno zvuci dobro , a na nekim decko stvarno preteruje. Peva toliko visoke tonove da to zvuci jebeno grozno, pogotovo sto mu glas nije za to. Dakle da zadnji album(i) nema toliko njegovih fill in-ova bili bi malo bolji, ali svejedno je pametno sto su iskulirali malo. Ko zna sta bi bilo sledece. Quote
ZheX Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 meni se Mezmerize i Hypnotize uopshte ne svidjaju, i to uglavnom zbog onog daron-ovog pevanja. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Evo najboljeg intervjua sa Serjom do sada...Covek se bas otvorio,govori cak da jedna pesma o raskidu...Da je u 20tim godinama bio u depresiji i da je imao napade panike...Koja kola vozi...I otprilike navodi da mu je ovaj album najbolji dozivljaj posle prvog sistemovog jer je sam na svome i ima vise slobode-a ne da imaju tri lika koji stvaraju muziku kao u soadu-on,odadijan i malakian... Evo ga pa ako nemate pametnija posla vidjite... http://www.soadfans.com/Article560.htm Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 meni se Mezmerize i Hypnotize uopshte ne svidjaju, i to uglavnom zbog onog daron-ovog pevanja. takodje. Quote
(-1) Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Da kazem iskreno prvi sam slusao i sere mi se od njega a drugi nisam hteo ni da poslusam ali su radio stanice i tv programi bili dovoljno ljubazni da me nateraju da cujen nekoliko pesama... Quote
Maestro Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 ajmo malo novosti kruze price da dolaze na exit 2008 zajedno sa Rammstein i Korn.... Valjda Zlo Quote
Koma_ Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Aha, evo SOAD teme. Najbolji bend ikada, oni su mi omiljeni, nijedan bend ne može biti kao SOAD, jedinstveni su u svakom smislu, jednostavno najbolji. Omiljene pesme, pif, Atwa, Know, Needles, Aerials, Holly Mountains itd. itd. Ne verujem da dolaze na EXIT, prave oni dugu pauzu.. Quote
Recommended Posts