Rehabilitovani Bagrem Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Aha, evo SOAD teme. Najbolji bend ikada, oni su mi omiljeni, nijedan bend ne može biti kao SOAD, jedinstveni su u svakom smislu, jednostavno najbolji. Omiljene pesme, pif, Atwa, Know, Needles, Aerials, Holly Mountains itd. itd. Ne verujem da dolaze na EXIT, prave oni dugu pauzu.. Omiljen album steal this album Omiljena pesma:Highway Song.. P.S.ako serj turom dolazi do hungarijie ili austrije ide se makar peske!!! Quote
rhapsoad Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 ma jebes exit govno od festivala, nek se drze oni elektronike i repa skidam preko torenta neki serjov bootleg iz dalasa videcemo na sta ce da lici Quote
23/16 Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Kolegin klinja od 3 godine obozava SOAD. Serja zove cika Steva, a basistu nacrtani . Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) ma jebes exit govno od festivala, nek se drze oni elektronike i repa skidam preko torenta neki serjov bootleg iz dalasa videcemo na sta ce da lici Aj kada downloadujes nabaci na rapid il mi daj torrent:) Edited November 30, 2007 by Gently Version 7.0 Quote
Koma_ Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Gently, pičimo obavezno, mislim, ako ima mesta za mene malinara. Quote
rhapsoad Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 <link> ovde mozes da skines torrent jos malo pa mi je zavrsio inace malo pre sam na youtube-u video novi spot Saving Us meni se svidja Quote
Koma_ Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 sranje. Ne bih rekao, to ti je tipičan Serj. Mislim da je ovo odličan spot, inteligentan i dobro odrađen, kao što rekoh, ovako nešto se i moglo očekivati od umetnika kakav je Tankian. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Deco...Ima saving us...Feed us...Lie lie lie...The Sky is over...To su koji su izasli do sada ukljucujuci unthinking i empty walls... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Skinuh ovaj live i odlusah ga,nema energiju stistem ni priblizno i kao da je serj cica ima glas ovako kada prica o globalizmu i slicnim cudima...Solidno,recimo neku 8micu bih mu dao P.S.zacudjujuce je da cujem glas Serja i kako ga prati neki glas koji nije ono Daronovo piskaralo:) Quote
rhapsoad Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 solidan live al se ovaj nastancovao spotova, mislio sam da su to neki bzvz klipovi sa njegovom muzikom u pozadini pa ih nisam ni otvarao skinuo sam klip 4 verzije pesme chop suey, izvodjaci rchard cheese, tenicious d, wierd al jankovic i neki azijati na svom jeziku richarda znam od ranije, pa sam trenutno najvise pod uticajem wier ala Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Daj uploaduj ako serja znas:) Quote
rhapsoad Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 imas na youtube samo kucaj chop suey 4 versions Quote
Koma_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Skinuh ovaj live i odlusah ga,nema energiju stistem ni priblizno i kao da je serj cica ima glas ovako kada prica o globalizmu i slicnim cudima...Solidno,recimo neku 8micu bih mu dao Ma, on ti je prošao ono doba kad je skakao, lomio, bojio lice, ''dopingovanje'' i ta sranja, jednostavno, sada je stariji i dosta mudriji, bori se kroz reči, kroz muziku i aktivizam, nema više skakanja i divljanja, stariji čo'ek, to je i normalno, svako dođe do te tačke u životu kad jednostavno shvata da postaje čovek, da treba da živi. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) Evo jednog extremno dobrog wallpapera!!! Edited December 7, 2007 by Gently Version 7.0 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 E.da...Iziso je praise the lord and pass the ammunition spot,glavnu ulogu ima brat Serjov,a spot je trash totalan! Quote
suicide Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 aj ti meni reci koja je dobra pesma sa albuma elect the dead, pa cu onda za tu pesmu i skinuti spot ...shto se mene tiche, nije izashao spot meni omiljenoj pesmi Beethoven's Cunt . Quote
NećuDisplejNejm Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Serjov master plan je da napravi spotove za sve pesme sa albuma da bi ih ucinio dostupnim. pametan covek, a i koliko para je navatao sa systemom, pa moze mu se... Idol Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Elem...Nece napraviti samo spotove za bonus pesme to mi je zao jer blue i falling star su mnogo dobre,ali ok... Inace spotovi su bas trash ali nema veze Quote
NećuDisplejNejm Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Nisu krsh!!!ima par dobrih... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Trash i krsh nije isto...Ne mogu da zalazim u to sada...Ali thrash ne znaci i da je lose Quote
Recommended Posts