rhapsoad Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 (edited) sta fali spotu saving us, meni je bas ok empty walls je dobro osmisljen, i svaka cast za unthinking majority trebalo je smarati se sa onim figuricama ma super bi bilo da odradi spotove za sve pesme, moze i dvd da izda Edited January 6, 2008 by rhapsoad Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Empty walls je uradjen bas profesionalno a ostali su ne mainstream i to mi se svidja...Nisam rekao da su losi...Ali npr baby je los,a lie lie je fenomenalno zanimljiv...Inace izasao je spot za honking antelope ali ne moze da se gleda van amerike zbog autorskih prava,pa cekam kada ce neko da ga ripuje i stavi na tjub:da: Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Inace izasao je spot za honking antelope ali ne moze da se gleda van amerike zbog autorskih prava,pa cekam kada ce neko da ga ripuje i stavi na tjub:da: Mislim da se to moze ispraviti http://ifolder.ru/4819740 Na forumu je pisalo da je flv fajl,e sada ako nije spot onda ne znam sta je,jer ruski ne razumem... sta fali spotu saving us, meni je bas ok empty walls je dobro osmisljen, i svaka cast za unthinking majority trebalo je smarati se sa onim figuricama ma super bi bilo da odradi spotove za sve pesme, moze i dvd da izda Saving us-najgej pesma na albumu i ubedljivo najgori spot,patetika... Ne bi voleo da izbaci dvd sa svim spotovima,bolje neka cirkulisu tako po internetu,sta ce mu vise para? Quote
rhapsoad Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ako angazovano nazivas gay onda je to tvoja stvar saving us je odlicna balada a za dvd sam se zezao Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Druze cenim tvoje misljenje,cenim da nisam jedini kojem se ne dopada saving us,ali zato cenim da ima i dosta ljudi kojima se dopada,zato uzdravlje Quote
suicide Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Druze cenim tvoje misljenje,cenim da nisam jedini kojem se ne dopada saving us,ali zato cenim da ima i dosta ljudi kojima se dopada,zato uzdravlje seryousli, YOU DEO DRUGSS ..... XAXAXAXAXAX .... :muzicar: Quote
rhapsoad Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 meni je to jedna od 2 najbolje pesme pa zato uglavnom burno reagujem na njeno blacenje no dobro svako ima pravo na svoje misljenje Quote
rhapsoad Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 narezi sve spotove kad ih izbaci na dvd i eto ga mozes sebi da napravis i bonus mp3 albuma, bonus diska i onaj bootleg iz dalasa jel neko preslusao daronov scars of brodway ja jesam i nisam uopste odusevljen Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Taj scars nema veze sa sadasnjim kao sto pise na njihovom sajtu...Mada kontam da ce i ovi sto izadje biti shit teski kao old school hollywood(najgora soadova pesma) Quote
suicide Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Taj scars nema veze sa sadasnjim kao sto pise na njihovom sajtu...Mada kontam da ce i ovi sto izadje biti shit teski kao old school hollywood(najgora soadova pesma) bash bash nije najgora ... po meni, bash bash najgora je Kill Rock N Roll, a sledeca Forest . e, tek posle ove dve, mozhe Old School da dodje ... mada, nisam u toku, ne znam o chemu prichate, ali ja jedva cekam Daronov album .. ee, kad pochne Dolmayan da gazi, nema spasa ..... :muzicar: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rUbERoaQxNQ Quote
suicide Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rUbERoaQxNQ too care, i own You ! :muzicar: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 owe-biti duzan own-biti vlasnik necega:) Elem jedan od boljih spotova sa ovog albuma,mozda najbolji posle empty wallsa Quote
suicide Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 owe-biti duzan own-biti vlasnik necega:) Elem jedan od boljih spotova sa ovog albuma,mozda najbolji posle empty wallsa nisam vlasnik tvoj ..... xaxaxaxa, pa jbt izvini moram da menjam post ..... too care, i owe You ! :muzicar: Quote
rhapsoad Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 axam ni ja ne ocekujem mnogo od samog darona a za forest se ne slazem, za mene je to jedna od najboljih pesama systema Quote
suicide Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 axam ni ja ne ocekujem mnogo od samog darona a za forest se ne slazem, za mene je to jedna od najboljih pesama systema shimmy brate ..... to je gazhenje ! Quote
Aces High Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Odlicna grupa slusam ih aktivno............i njihov najbolji album po meni je svakako Toxicity....... u tom albumu su im sve pesme dobre sem Psycho........... i ostali albumi su im dobri..........u svakom slucaju odlicni su kao band...... Quote
ZheX Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Psycho je zakon!!!Kad se samo setim mojih mladalackih shutki uz tu pesmu....eh to su bila vremena.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Psycho je zakon!!!Kad se samo setim mojih mladalackih shutki uz tu pesmu....eh to su bila vremena.. Psycho ima najjebackiji solo i ono improvizovanje soloa od po 2 minuta na kraju pesme je prejebano!!! PSYCHO GROUPIE COCAINE CRAZYYYY Quote
Aces High Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 ne znam meni bas nesto nije zapala u dobrom svetlu....... ali ok........ Quote
Koma_ Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Psycho je zakon, ne baljezgarite bwe. Inače. ovaj novi spot je ubedljivo najbolji, bolji je i od Empty Wallsa koji je fantastično osmišljen i od Saving us koji je takođe odličan. Quote
rhapsoad Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 psycho ima opak solo kada se izvodi live hehe kako je daron smesan na nekom rock m ringu kada se vrti u krug za vreme sola a ola bulje mu viri... Quote
NećuDisplejNejm Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Big day out 01 ili 02 je to kad Daron skakuce gologuz..i na kraju solaze ima epilepticki napad... eh,stara dobra vremena Quote
Recommended Posts