rhapsoad Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 ima isti "umetnicki nastup" i na rock am ringu Quote
Herr_Wolf Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Meni se opet sluša Suite Pee... I idem da je slušam! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 (edited) Mogu ti je odsviram Samo suite pee,know i spiders su dovoljne da ti totalno sjeban dan naprave prelepim,nema reci za to Edited January 17, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Herr_Wolf Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Ah, da.... Spiders, moja prva ljubav... Prva pesma koju sam naučio da sviram... Dodao bih i War! tom tvom kompletu... Nego Gently, 'oćemo da pravimo neki drop c bend? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 God wants you to go to war Eve gi spot za bethovens cunt ako uopste nekog zanima http://www.ultimate-guitar.tv/music_videos...t_premiere.html Ocemo Milislave,zar tvoja buna nije u drop c-u??? Ja sam u nekom procesu formiranja ali slabe su sanse Quote
Herr_Wolf Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Moja Buna je autorska i nije dovoljno u drop-cu, nego mene se svira neki nu metal jer sam nešto nadrkan i pun angsta Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) Znaci izdo si drop c i nu metal i sada oces da se repentujes? Zar ti nije prosla ta tinejdzerska angst/nu faza,ipak si ti u godinama Edited January 29, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Herr_Wolf Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Znaci izdo si drop c i nu metal i sada oces da se repentujes? Zar ti nije prosla ta tinejdzerska angst/nu faza,ipak si ti u godinama Pa to... Bio sam izd'o nu metal, i bežao sam godinama od svoje savesti, ali znao sam da će to kad tad da iskoči i da me satera uza zid Godine se neće vratiti, ali makar mogu da pokušam da sve to ispravim... Quote
rhapsoad Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 interesantan spot sad sam se setio da nisam skoro slusao system live at trabendo jes da je bootleg ali nije los, a ima par interesantnih interludova Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Pa to... Bio sam izd'o nu metal, i bežao sam godinama od svoje savesti, ali znao sam da će to kad tad da iskoči i da me satera uza zid Godine se neće vratiti, ali makar mogu da pokušam da sve to ispravim... Kao sto kaze deo Metro-a these 4 walls follow me into my past... Bice to tezak i trnovit put,ali evo prve pomoci,bas i ja poceh danas da to radim-kada vidis nekog u soad majci/duksu/gacama moras ga mjetalski pozdraviti i uzviknuti sugaaaaa Pokusaj ovo neki dan pa mi javi da li deluje Quote
Aces High Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 kad sam cuo pesmu Sad Statue odma sam je stavio u fon...........jako dobra pesma.........brza!!! to mi se svidja...... stvarno pesma odvaljuje........... Quote
suicide Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 kad sam cuo pesmu Sad Statue odma sam je stavio u fon...........jako dobra pesma.........brza!!! to mi se svidja...... stvarno pesma odvaljuje........... siguran sam ........ u Statue! Quote
Aces High Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 pa jeste..........kako nije ima brzih delova bre.............i bas dosta........ ne znam sta vam nije jasno?????? Quote
Aces High Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 ne znam kakve veze imaju ovi sa SOAD-om???? ali nije bitno........... ali Sad Statue je extra pesma......... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ok je sad statue mada ima i boljih Quote
Aces High Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 ima.........naravno........ali ja sam rekao da je dobra.........i da mi se svidja......... Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Pesma sa Serjovog solo albuma koja se dobija samo preko itunes-a http://rapidshare.com/files/87863364/17_-_The_Reverend_King.mp3 Quote
suicide Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Pesma sa Serjovog solo albuma koja se dobija samo preko itunes-a http://rapidshare.com/files/87863364/17_-_The_Reverend_King.mp3 ko ti to reko ?? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Wikipedia sigurno.Uskoro ce poceti deca vise da veruju njoj nego rodjenim roditeljima.Pfff... Quote
Recommended Posts