deftoner Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 ma nece oni da zaseru nikada nisu oni korn ;P Quote
Duke Of Borca Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Neznam zasto, ali imam neprejebiv osecaj da ce sad zestoko da zaseru, ponoviti prvi album u ovom stepenu komercijalizacije, tesko... Quote
People before Profits Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 serart je keva, imam original!!!!!!!!!! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! najbolji album ove godine, ako se ja pitam............. Quote
Superfly Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 ...Serart rulz!!!! Jednom recju.... A to da li ce da zaseru ili nece, koga briga?! Mislim meni je SOAD medju prva 2 benda, ali zasto vas toliko brine da li ce zasrati??? Stvarno ne kapiram...Niste vi SOAD....volecete ih vi kakav god album da izbace, to mogu da garantujem.... A mislim nisu ni oni u fazonu:"De, de, mi cemo sada da napravimo album koji ce se zove SOAD-Meteora i da zaradimo 1000000miliona..." Relax....raspolozenje -=[supahfly]=- Quote
fiction Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Neznam zasto, ali imam neprejebiv osecaj da ce sad zestoko da zaseru, ponoviti prvi album u ovom stepenu komercijalizacije, tesko... Da toga se ja bojim mada nisu takvi valjda. Serart moram obavezno nabaviti a: Quote
metalmickey_ar Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 AAAAAAAAAAAAAAAARGH! SOAD je zakon!!! They fuckin' rock! Ziveli! Quote
Miss_Infernal Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 COVECEEEEEE OBOZAVAM IH,SANO STO SU NEKI U PRAVU:MISLIM DA NECE USPJETI DA PONOVE OVAKO DOBAR ALBUM!!!KO ZNA,ZA 2 GODINE MOZDA NECE NI SVIRATI.SVE U SVEMU(ZACIN C) SUPER SU MOMCI,A TEK SPOTOVI...... E DA,JESU KOMERCIJALA PA KO IMA NESTO PROTIV TOGA NEKA IH NE SLUSA-PROBLEM RIJESEN! 8) Quote
Pile Posted December 26, 2003 Report Posted December 26, 2003 Ljudi, BOLESNI SU !!! I zato su tako jaki !!! Obozavam pesme sa Toxicity ... Serj je mnogo jak lik !! Nece oni da zaseru ... nadam se... Quote
Dark Princess Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 ma System je ok.Mislim ja ih volim...nisu mnogo komercijala...onako..... Quote
METALbitch Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 super su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
schuntz Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Fenomenalni su.Najjaci album je sigurno TOHICITY a odlican je i SYSTEM OF A DOWN.... a: Quote
schuntz Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 jedno veliko SRANJE Kako za koga:)))) Quote
Шарки Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ja u sustini MRZIM Nu Metal,ali Sistemci me svaki put sve vise oduseve,posebno sto likovi samo tako pljuju po S.A.D i administraciji.Nek' samo tako nastave! Quote
Genghis Khan Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Ma najjaci su (bili) samo sto su dosadili i bogu i ljudima. Quote
People before Profits Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 kome nisu dosadili moze da dodje u dom u petak (30.01.), svira nork (korn), tears in eyes i watchout koji ce(mo) pored nasih svirati i dosta soada.............eto....................... Quote
PURGATORY††† Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Dobri sudobri su za NuMetal.Najbolji album To...... 8) Quote
Guest MetaboLic Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 super gitara,super bas,super bubanj,super glas.Stvarno su vrh.Steta sto nece scirati nekad kod nas Quote
Exciter Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Ma grupa je OK,samo sto su malo ruzni...... Quote
fiction Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 super gitara,super bas,super bubanj,super glas.Stvarno su vrh.Steta sto nece scirati nekad kod nas U PG vjerovatno nece ali u BG kad tad a: Quote
C.A_R.I.A. Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 pa pesma TOXIC CITY ili tako nesto mi se straaassno svidja... kazu da je taj album saren sa pesmama,neka valja a neka ne...sta vi kazete ? Quote
People before Profits Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 toxicity, tacnije a: sve pesme su do jaja sa toxicityja osim mozda bounce i pocetka jet pilot al bounce rade na svim lajvovima te sam zakljucio da je to dosta dobra pesma za sutke, mada na albumu smara... prvi album je ubedljivo najbolji... za treci bi se moglo reci da je saren i mada nijedna pesma nije losa (ni textualno ni muzicki) vecina nije snazna kao pesme sa prva dva, a pogotovu prvog. ja bih im dao 6 bambija za inovativnost i kreativnost... a rerovi njihovi (15-ak pesama koje imam) su nikad jaci; neki stari demoi, uglavnom pesama sa steal this album-a (III po redu), obrade (Black Sabbath, Berlin...)................. jel sme da se da 7 bambija? Quote
Nameless_One Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 ed ed e...al sam baja, ja cu da im dam 7 bambija *ciganski glas* Quote
Recommended Posts