Jump to content

Recommended Posts

Posted

ee ovo moram da postujem zaredom .... da li hocete da vam uploadujem chop cuey u drum n bass (d'n'B) verziji ?

ne svidja mi se kako su istripovali serjov glas, na wake up! - .... al jbte morate stvarno cuti to ..... da li neko hoce upload ?

Posted

saving us :D

Empty walls je dobra takodje i unthinkin majority a moze i lie lie da prodje.A ekstremno dobra je falling star sa bonus diska.

Inace,ucestvovao sam na nekom takmicenju na serjovom forumu oko postavljanja pitanja,i postavljeno je nekih 150tak pitanja.Ja sam postavio 6-7 pitanja koja nisu ogranicena kao sto su radili ameri pa se nadam da cu dobiti mogucnost da mi on odgovori ili cak nesto vise :)

Izabrace 20 pitanja na koje ce odgovoriti.

Posted

a joj da saving us, sta cu desava se :D

meni su sve pesme sa albuma odlicne ali ovde dve su genijalne :D

e pa mog'o bi da postujes pitanja i odgovore ovde kada se sve zavrsi

Posted

ljudi ja se izvinjavam na cekanju, pogotovo verziji 7.0 / eo buraz, stize chop suey [d'n'b mix].

here you go - - - ] 01-pharoahe_monch-get_the_fuck_up_(drum_and_bass_mix)-xtc | 02-system_of_a_down-chop_suey_(drum_and_bass_mix)-xtc ....

download

Posted (edited)

System of a Down (Vinyl Classics Edition. The CD packaging is the same as a regular CD but comes with an extra cardboard sleeve and the disc is pressed to look like a record).

Nadam se da sada nema potrebe za vidjenjem iste? :mhihi:

Edited by I'm Just A Faget