suicide Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ee ovo moram da postujem zaredom .... da li hocete da vam uploadujem chop cuey u drum n bass (d'n' verziji ? ne svidja mi se kako su istripovali serjov glas, na wake up! - .... al jbte morate stvarno cuti to ..... da li neko hoce upload ? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ja ocu bre!!!daj sve zivo!!!Ja mogu da ti dam najbolji sistemov audio live iz 2002e ako te zanima Quote
suicide Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 hahahahaa ..... e cuj, pise da je sajt pod 502 erorom, to onaj bad gateway, pricekaj malo valda ce proraditi ... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 hahahaneces ti to da docekas nikad...........hahahhaha salim se naravno..... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 hahahaneces ti to da docekas nikad...........hahahhaha salim se naravno..... Kasno je...Ovo sam sada poslao i krecem helikopterom sa mojom ekiom ninji do tvoje mahale Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 The sky is over video http://music.aol.com/popeater/2008/02/07/v...ian-sky-is-over Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Gently u mamutu imas Steal This Album na oridjinalu za 700 kinti.Stalno kakis kako nema nigde da se kupi pa sada ti je prilika... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAMO SAM!!! Quote
Aces High Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 ae idi kupi..........pa da uzivas.........ziveo........... Quote
rhapsoad Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 videh spot juce, svidja mi se meni je sky is over uz save us najbolja na albumu tako da verovatno to ima uticaja i na to da su mi to i 2 najbolja spota Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 saving us Empty walls je dobra takodje i unthinkin majority a moze i lie lie da prodje.A ekstremno dobra je falling star sa bonus diska. Inace,ucestvovao sam na nekom takmicenju na serjovom forumu oko postavljanja pitanja,i postavljeno je nekih 150tak pitanja.Ja sam postavio 6-7 pitanja koja nisu ogranicena kao sto su radili ameri pa se nadam da cu dobiti mogucnost da mi on odgovori ili cak nesto vise Izabrace 20 pitanja na koje ce odgovoriti. Quote
rhapsoad Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 a joj da saving us, sta cu desava se meni su sve pesme sa albuma odlicne ali ovde dve su genijalne e pa mog'o bi da postujes pitanja i odgovore ovde kada se sve zavrsi Quote
NećuDisplejNejm Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Sad odgledah Sky is over...Svaka mu chast. Serj idol Quote
ZheX Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 meni je svaki Serj-ov spot uzasno smeshan, ali Sky is over je vrhunac.. Quote
suicide Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 ljudi ja se izvinjavam na cekanju, pogotovo verziji 7.0 / eo buraz, stize chop suey [d'n'b mix]. here you go - - - ] 01-pharoahe_monch-get_the_fuck_up_(drum_and_bass_mix)-xtc | 02-system_of_a_down-chop_suey_(drum_and_bass_mix)-xtc .... download Quote
rhapsoad Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 pa sve ce danas da se remixuje, jebo ih drum'n'bass netalentovani klosari koji samo upropascuju dobre pesme, a od losih prave jos gore Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Kupih veceras System Of A Down Selftitled Vinyl classic...Trenutno posvecujem svu paznju i vreme njemu pa cu za neki dan kada mi dodje da tuc-tuc slusam preslusati tu pesmu... Inace covek,ja vise nisam verzija 7.0 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) System of a Down (Vinyl Classics Edition. The CD packaging is the same as a regular CD but comes with an extra cardboard sleeve and the disc is pressed to look like a record). Nadam se da sada nema potrebe za vidjenjem iste? Edited February 11, 2008 by I'm Just A Faget Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Pa sta si ti ocekivao? Onaj veliki vinyl,a ne ovaj prcoljak mini? Quote
darthmoog Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Pa kada kazesh vinil na sta covek da pomisli Quote
Recommended Posts