rhapsoad Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 rza???????? taj mu bese dodje neki reper Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 To je moj nigga!!! Evo objasnjenja o njemu-http://en.wikipedia.org/wiki/Religious_Zionists_of_America Quote
VoivodBG Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Da, Rza je vodja Wu-Tang Clan-a... Mislim da Achozen ne moze da omane, jer je doticni veoma dobar producent. Fingers Crossed. Quote
VoivodBG Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Foo_Fighters_feat_Serj_Tankian-Holiday_In_Cambodia_(VMA_07_Making_of_the_Performances)-HDTV-x264-2007-SRP Artist......: Foo Fighters feat Serj Tankian Track Title.: Holiday in Cambodia (see notes) Genre.......: Rock Rip date....: 20/02/2008 Length......: 00:04:00 Size........: 182 MB Resolution..: 1280x720 Format......: x264 NTSC 29.97 FPS / 6000 kbps Audio.......: 48000Hz AC3 2.0 ~384kbps Deinterlace.: TDeint Source......: 1080i HDTV http://www.sendspace.com/file/yptyk0 Quote
darthmoog Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Samo me taj sa RZA-om zanima kapiram da ce brodway da bude sranje na kub...a ni serj mi nije neshto... Quote
Herr_Wolf Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Hmm... voleo bih da me Daron prijatno iznenadi... Btw. Mnogo volim Highway song danas Quote
rhapsoad Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 hehe konacno neko priznaje steal this album koji je za mene podjednako dobar kao i toxicity, mozda cak i bolji, skoro sve pesme su genijalne cuo sam fajterse i serja u izvodjenju pesme holiday in cambodia, solidno zvuci da da rza je onaj lik iz wu tanga, mene malo smaraju te njihove saradnje sa reperima Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) Steal this album je genijalan album,po meni njihov najbolji,bas ima car sto nije komercijalno "nafuran" kao tox,hyp i mez...i pravi je mix mjetala i folka,pjevanja i dranja Streamline je definitvno song of the day kod mene Edited February 26, 2008 by I'm Just A Faget Quote
bokabokaboka Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Slazem se da je genijalan, mada i Toxicity mi je sjajan, dok ovi ostali manje-vise.... Ali zato mi ova dva spadaju u favourite albums ever Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) NE VOLIS PRVI ALBUM??????????????AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Joj ala cuka ova pjesma The unsettled mind is at times an ally, Leaving the senses to fend for them selves, The senses collect undeniable data, About beta carotine and theta waves, The unsettled mind is at times an ally, Leaving the senses to fend for them selves, Then, the senses wanted the sky, All rise, I fall, Time feels like a midnight ride, Finality waits outside, Weeping in perplexity's arms, Curessing our smiles inside, The National debt is at times an ally, Leaving the people to fend for them selves, The poeple collect undeniable data, About high pulse weapons and microwaves, The National debt is at times an ally, Leaving the people to fend for them selves, Then, the people found out the lie. All rise, I fall, Now I rise, and then fall, Time feels like a midnight ride, Finality waits outside, Weeping in perplexity's arms, Curessing our smiles inside, Wanting to get you high, What theres the Sky, All rise, I fall, Now I rise, and then fall, Time feels like a midnight ride, Finality waits outside, Weeping in perplexity's arms, Curessing our smiles inside. Edited February 26, 2008 by I'm Just A Faget Quote
darthmoog Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Selftitlef,Toxicity,Steal,i ova 2 govneta na kraju... Quote
Herr_Wolf Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) Pa ono, iako ne znam da li bih mogao da kažem za STA da je najbolji Sistemov album mogao bih da kažem da je mani najdraži. A to, što kaže Faget - Highway song - song of the day Edited February 26, 2008 by Herr_Wolf Quote
bokabokaboka Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ne volim bas prvi album, ali volim pesmu Spiders... I spot.... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) Onaj koji ne voli sugar nije nikakav soad fan,moleo bih te da vise ne postujes ovde,unazad hvala Edited February 26, 2008 by I'm Just A Faget Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ah, da li ces mi ikad oprostiti, i dozvoliti mi da ponovo postujem na ovoj temi...? Quote
Herr_Wolf Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Samo će vreme pokazati... samo vreme... Zato brzo poslušaj War?, Suite-Pee, Know i Sugar i pogledaj textove! Quote
rhapsoad Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 pa i meni je prvi album najlosiji ali ipak spiders pre svih, pa onda war, suggestions, peephole, sugar Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Suggestions,know i peephole su hitovi iz sacekuse Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ma procitala sam ja textove, to je jedino sto mi se svidelo na tom albumu, nego muzika mi nesto ne odgovara.... Tako je kod mene, retko kad mi se dopadne prvi album omiljene grupe.... (osim u slucaju najtvisa) Quote
ZheX Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ako me je nekog benda preko glave onda je to soad.. ali ajd i ja da kazem svoje cenjeno mishljenje: teshko mi je da se odlucim koji je bolji album soad ili toxicity, ali i jedan i drugi su savrshenstvo, steal this album ima dobre pesme ali nije neshto posebno, a ova zadnja 2 necu ni komentarisati. Quote
VoivodBG Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Razmisljam sada nesto, posle x preslusavanja Mesmerize/Hypnotize albuma, kapiram da nisu losi, mislim i dalje je to muzicki razvoj benda, oba imaju dobre pesme, i barem po jednu losu, ali mene tu najvise smara Daronovo vokal, znaci za ubuduce neka se ubacuje kao back vokal, a da peva ni pod razno jer to smara za medalju. I Steal this album mi je generalno najbolje njihovo izdanje, Mr.Jack najjaca pesma(meni, ima jos dobrih), sa albuma. Quote
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ali mene tu najvise smara Daronovo vokal, znaci za ubuduce neka se ubacuje kao back vokal, a da peva ni pod razno jer to smara za medalju. Sto se tice SOAD-a, mislim da nece biti tog ubuduce... Meni se Daronov glas svidja, ali opet ne mogu da ga slusam stalno jer onda pocne da iritira.... U, al' sam ga sklopila... Ali svidja mi se kako je otpevao Lonely day.... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 tako je...jedino lonely day moze za main vokale,ostalo kus! Quote
Recommended Posts