Rehabilitovani Bagrem Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 (edited) cuo sam se prekjuce sa njime,trenutno ima neki tezak slucaj bolesti u porodici,nece uopste imati ture 6-12 meseci minimalno...eventualno kada bude bio u evropi scars ce navratiti ali nije obecao nista Edited December 17, 2008 by Zrakomlat Quote
F4R15 Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Istina da se vishe nece okupljati? Quote
suicide Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 ala ljudi shto sam chuo novu achozen-ovu pesmu Deuce . sa odadjianom .. i chamugama . ala prangija bradati shava, krv mu se ogadila .. :rockdevil: Quote
Mariyeta Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 e prvi bubnjar SOADa (Ontronik "Andy" Khachaturian) ima bend koji se zove Vokee i imaju par super pesmica...mislim da nisu izdali album (koga zanima...myspace.com/vokee) ...elem...posto ne mogu nigde da nadjem da skinem cele pesmice, jel' ima neka fora da se to skida sa myspacea??? znam da za youtube ima neki program pa rek'o mozda ima i za ovo... Quote
suicide Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 prvi bubnjar sistema je njegova svetlost Daron Malakian .. al ajde ako insistirash .. http://www.purevolume.com/downloads/1070304/VOkEE-ANGELS.mp3 http://www.purevolume.com/downloads/1070332/VOkEE-OCEAN.mp3 http://www.purevolume.com/downloads/1070354/VOkEE-HANDS_OF_TIME.mp3 ---------- josh neshto .. Quote
Mariyeta Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 ok, malakian je, sorry, samo nemoj da se uzbudjujes anywayz, thanx, imam te stvari sa njihovog oficijalnog site-a.... trebaju mi burn i sorrow pa ako negde naletis baci link Quote
Mariyeta Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 (edited) sad skontah ovo 'jos nesto' ... 236,8 Kbps... 14,3mb ... Edited December 25, 2008 by Mariyeta Quote
Sinstrel Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 System have recently been linked to a possible participation as the Armenian entry to the Eurovision Song Contest 2009. Although so far nothing has been formally announced by Armenian television, System of a Down have made note that they will only be keen to represent their country if they are allowed to make mention of the Armenian Genocide which took place. This is something which could cause concern, as the Eurovision is scheduled to take place in Moscow. Ne'am pojma koliko je bajata ova vest. Ali ha ha. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 dokazano je jos pre god dve da je to izmisljotina...dokoni ljudi samo izmisljaju neke gluposti,i sami su clanovi benda rekli,mislim da je bas serj da je evrovizija korporacijski shit idiota koji nemaju muzicki ukus i pedera,il tako nesto... Quote
suicide Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 @ Mariyeta @ ae' ribo bacim ti neki wallpaper .. ---------- :D Quote
Sinstrel Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Mariyeta... Mariyeta?! Ha ha vidi 'ladno nisam ni primetio da si je tvoj post iznad mog. Pa ti si ipak na forumu? Quote
Mariyeta Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 ocigledno jesam ...doduse samo na ovoj temi wallpaper?!? a'e... Quote
*Nameless* Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Genijalan bend, avantgardni nu metal bi ih nazvao. Mnogo eksperimentisanja, mnogo energije, mnogo genijalan vokal, mnogo teatralnosti u interpretaciji (jedini toliko teatralni su mi jos vokali iz britanskog Siktha bili te iz spanjolskog Monkeyholea) Jebiga, danas to i ne slusam vise toliko, ali Toxicity mi je jedan od prvih metal albuma i sjecam se svakog teksta i dan danas jebote, kad je to bilo... A sad ovi Scars On Broadway i Srerj Tankian solo - totalna karina. Tuga. Jad. Quote
Mariyeta Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 ETD je keva! ....nije bas ko prva tri SOADova al' moz' da prodje nego kidu, baci link ako imas za pesmu Serja i Pattona ...ne znam da trazim na onim ruskim site-ovima, nista ne razumem Quote
suicide Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 moderatori !?! jel smem da budem grub ? al jako bih bio grub .. poshto .. mislim da bi mi banovali IP od kompa koliko bih bio grub .. pa pitam .. Quote
suicide Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 ja stvarno ne znam ko je prvi dochekao .. oni mene, ili ja njih .. ---------- znachi .. znachi svrshicu na ovu sliku keve mi !!! :razz: Quote
suicide Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 e ljudi .. da budem iskren .. od metala 99.9 posto slusham sistem .. i ostale bendove njihovih chlanova .. znachi sistem .. aj sad .. poshto uskoro izlazi malo drugachiji pravac muzike .. ali osnovan od strane chlana sistema . achozen .... aj malo kuckamo o njima ? :/ Quote
Kratkovidi Magarac Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 meni je dobra stvar od Serja i Buckethead-a Quote
Mariyeta Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 aj' djuskaj kad izadju .... rza je tu pa cje verovatno da jebe kevu... kad uopste izlazi? ne cuh jos nijednu stvar... nego... aj' ako te ne mrzi baci mi na priv ili ovdi svejedno sta imas od serj-a (pesme koje nisu na albumu, sa drugim izvodjacima blablabla...) i sta bi sa onim wallpaperima??? Quote
suicide Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 dosadna devojka iz prve ruke .... Quote
suicide Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Here she is ! ---------- 01. Marmalade [unreleased] 02. Sugar [Live] 03. War [Live] 04. Suite pee [Live] 05. Know [Live] 06. Snowblind [Cover] 07. X [Live] 08. Suggestions [Live] 09. Johnny [unreleased] 10. Toxicity [Live] 11. P.L.U.C.K. [Live] 12. Chop Suey [Live] 13. Bounce [Live] 14. Storaged [unreleased] ---------- Columbia Gold (2006) :rockdevil: Quote
Recommended Posts