Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Bono svakodnevno siluje maloletnike na turi po svijetu a vi pricate o jermenskoj narodnoj muzici?C,c,c... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Sad proverih,nema uzbune,u pitanju su decaci,znaci nema uzbune jer nam ne zadire pimpek u interesno podrucje... Quote
КЈО Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Јбт, немам смајли који изазива гађење, презир, смејање, фактор изненађења, одсуство мозга и остало... Једном речју... 0_о WTF WTF WTF WTF WTF WTF?!?!?!?! Quote
NećuDisplejNejm Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 jos odavno su oni pravili nesto sa wutangclan-om shame on a nigga yeah Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 To je obrada wu tangove pjesmice sa prvog albuma,za 2 min su odradili pesmu i stavili serjov glas i to je to:) Quote
КЈО Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 jos odavno su oni pravili nesto sa wutangclan-om shame on a nigga yeah Знам, знам, није мени WTf због тога него читава ова сценографска маскарада... Дакле, гледао сам и чекао и гледао и чекао и гледао и чекао. И ништа јбт, мозак је почео да ми се суши, мало се активирао када ћелави рече ''дис маћ ју нид ту ду гуд, анд дис маћ ту ду ивл'' и тако то, али поново чекај, гледај, чекај, гледај...још коментари нигоманијака... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Cova je bio dj pre nego sto se bavio mjetalom,sta je lose u tome da se bavis onime sto ti je zanimljivo? Quote
КЈО Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) Ништа ту није лоше, коментарисао сам начин интерпретације који јесте лош. Или макар на нивоу МТВ-а. Који је поново лош. У сваком случају, нема везе његов посао ДЈ-а с тим што је ЈуТјуб снимак уснимао његову, односно њихову лошу интерпретацију, а искрено нисам доживљавао да тај човек прича тако. Труло је мало мени било пошто SoaD веома ценим... Edited August 10, 2009 by Onime no Kyo Quote
NećuDisplejNejm Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 ^pa covek je basista salim se, nego, nije on ceo soad. i ovako i onako dok je bilo soad-a on nije puno pricao Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Al zato je glumio u spotu u AC-DC-a i pojavio se pored svarcija,zato je i najvise kulj! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) Double post Edited August 11, 2009 by Zrakomlat Quote
КЈО Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 А ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА АААААААААААААААААААА ДАААААААРГХЈЈЈ! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 evo ti sa MJ-em nastup iz 2000te Quote
suicide Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 chekajte ljudi .. u chemu je sad poenta ovog ? nostalgija za sistemom ? za pesmom shugar (u kom se na odredjen nachin vidi chuje i oseti shavo odadjijan) ? za njegovu pojavu na koncertima (nadam se da svi znate i imate Denver 00') ? za ... ne znam u stvari ni zbog chega cela ova diskusija .. ili prepucavanje, ovaj je odlepio za sistemom i njihovih prva dva albuma, i zheli da tako ostane zauvek .. idi brate u podforum ne-metal muzika, pa pogledaj koju sam temu ja otvorio . a veruj mi, sistem mi je omiljeni bend od 99' kada sam prvi put video spot za shugar pa sve do danas, pa sve do zauvek . amin Quote
NećuDisplejNejm Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 sto se uzbudjujes? svako ima prava da misli sta hoce, a to nije tvoj problem u svakom slucaju chill out Quote
КЈО Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Надам се да није говорио о мени xD Пошто ја обожавам SoaD :] Најискреније. А песма Sugar је нешто најфантастичније монолошко презентовано на ироничан начин што дефинитивно ждере Амерички ''сан''. Ту има толико дефиниција и метафоре да је то генијално :] И песма како иде редом, па све до краја, све брже и брже... Заиста, када би ме неко питао за СоаД и њихове типичне песме рекао бих Sugar, PRison Song, A.D.D, Toxicity, Fuck the System итд... Заправо, ретко која песма им није добра. Quote
Drogarito Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Koliko se ja secam,samo me nervira neki deo pesme dreaming i Vicinity of Obscenity.Ostale su kult. Quote
Drogarito Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Imam ovu pesmu u folderu od 04' Jel zna neko naziv http://rapidshare.com/files/268514049/Syst...estion.mp3.html P.S. Nije question. Quote
NećuDisplejNejm Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 ovo bre nije soad, nije uopste glas ni serja a ni darona. Quote
Recommended Posts