Rehabilitovani Bagrem Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 slusala sam pre neki dan live svete planine i malo mi je falilo da pocnem da placem. jebeni serj kako je sjebao glas. damn. zao mi je samo sto ih nikada necu cuti uzivo onako kako su zvucali pre 8-9 godina. jebem ti zivot. sto ne zivim negde drugde i nemam jedno 5 godina vise xD Samo bi pre umrla i sa vise para Quote
Drogarito Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Puko mu je glas od kad je pustio kosu. Quote
suicide Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 (edited) kakve sad jebene veze ima njegova kosa sa njegovim glasom ? puko mu je glas kad je pocheo da pushi, cigarete pod 1 malo me preteko zrakomlat al fala mu, jer :: whereisdaron.com :: what that song means for the fuck sake ? btw. kachim sad neke daronove slike po zidu, za sad ima samo otprintanih lirika odredjenih pesama (ne samo sistem) . pa ako neko ima dobru (bash dobru) njegovu sliku, nek postavi il nek mi poshalje na pp . Edited October 16, 2009 by funnyk!d 1 Quote
NećuDisplejNejm Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Sto kacis njegove slike po zidu? Quote
Drogarito Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 kakve sad jebene veze ima njegova kosa sa njegovim glasom ? Bukvalisto Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Sto kacis njegove slike po zidu? Imala si i ti barem jednu tu bolest pa znas sta je po cetvrtku Quote
NećuDisplejNejm Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 uh. ne? darona nikada nisam kacila. niti bilo koga od njih moja opsesija nije bila takve prirode, a i ko bi hteo da gleda ovo kad se probudi? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Eto johna sa ovim pederima iz scarsa,live in iraq u avgustu ove god.Izgleda da je john ostao da zivi tamo?Jebote al je trso covejek http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=63194959 Quote
suicide Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) Sto kacis njegove slike po zidu? e ovo me podsetilo na druga pre par dana dok je visio kod mene . otvara topik na elite security i naslov topika je neshto kako da proshirim kapacitet grafichke kartice . postavi pitanje kako da proshiri sa 256 na 384~ i prvi odgovor od moderatora - shta grafika sa 256 ne mozhe shto sa 384~ mozhe ? fail ? Edited October 25, 2009 by funnyk!d 1 Quote
NećuDisplejNejm Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 hvala na razumljivom odgovoru. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 We're on drugs;) P.S.legalizovase "medicinsku" marihuanu u ameriku,eto uspese jednu stvar da proguraju ovi pacenici Quote
suicide Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) hvala na razumljivom odgovoru. osh ti odgovorim ? a gandzha se legalizuje lagano po celom svetu . e sad ko se razboli od "medicinske" njegov problem jel ? Edited October 26, 2009 by funnyk!d Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Daron je ziv,na halloweenu svirase john,shavo i daron,samo fali serj Quote
Mr.Murray Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 jedva cekam da se vrate na scenu sa novim albumom,staln opricaju da ce se vratiti,na official forumu je menadzer njihov rekao da MOMCI RADE NA NOVOM PROJEKTU ne znam gde je to rekao nemam link,davno sam video... Bilo bi bas,lepo,ako ne oni onda samo serj novi album! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ne rade,serj sada izbacuje acoustic sa NZ filharmonijom.Pitanje je da li ce se oni spojiti,jer on fura svoju stvar.Mada videcemo Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Sa caletom izbacuje album izvorne jermenske narodne muzike.Ne zvuci zanimljivo al jbg... Cale mu je inace obucar ali je povukao od njega pjevanje Nego iziso je forest project sa super mixom puno pesmica http://www.youtube.com/watch?v=WvQSJJ0DL1Q Quote
kurackurackurac Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Prije sam volio sistem, volim i sad... Tekstovi su im jednostavni i dobri ali uzivo su jedan od najgorih bendova.. 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Aj ga jebemo,sta kazes blinki? Quote
NećuDisplejNejm Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 nije blinki sexualno opterecen kao ti, gas masko Quote
Recommended Posts