Perfector Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 @Angelystor Ne varash se , jeste zvanichan live koji naravno tek treba da izadje Quote
Simadin Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 WAT WAT WAAAAT! ARK, the progressive Anglo-Norwegian outfit featuring guitarist Tore Østby (ex-CONCEPTION), drummer John Macaluso (YNGWIE MALMSTEEN, TNT, RIOT) and singer Jorn Lande (currently MASTERPLAN), along with noted bassist Randy Coven, has apparently not only reactivated, but is already in the process of putting together material for a third album. A posting by Macaluso states, "We are back together writing songs for the new record. Back in action for real! Tore is coming here to New York in September. We will finally finish writing the third Ark album. This is going to be sick. I have never been more psyched to do a record." Johnny Mac should know, his recording credits are voluminous, check them out here. Stay tuned for further updates. Mada, onda sam negde cuo da ipak nece Jorn da peva Ostaje da vidimo.. Quote
Tanya Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Uh kako se plasim novog albuma Prosto ne znam sta da ocekujem. Iju bas cudan osecaj, i happy sam i uplasena sam. Kao da krecem pred oltar Quote
Zoll Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Opa, lepe vesti! Super, baš da vidimo šta će da nam "skuvaju" za novi album! Quote
Stormlord Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Bice to dobro. Napunili baterije i sad ce biti jedna progerica Quote
:matija Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Uh kako se plasim novog albuma Prosto ne znam sta da ocekujem. Iju bas cudan osecaj, i happy sam i uplasena sam. Kao da krecem pred oltar Potpuno isto se osecam. Nadajmo se da nas nece razocarati. Quote
Apeiron Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Nadasve neocekivana, ali fenomenalna vest Quote
Telcontar Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Jel ima neko ideju ko ce pevati, ako nece Jorn ? Dobro sad sa zeljama i predlozima mozeo u beskonacnost ali ono ... prica li se ishta ? Quote
:matija Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Meni Mats Leven prvi pada na pamet, kao realna opcija. Quote
Lunar Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Fino, za ovu najavu novog albuma. Quote
Stormlord Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Mislim da niste procitali dobro ali ajde evo opet: ARK, the progressive Anglo-Norwegian outfit featuring guitarist Tore Østby (ex-CONCEPTION), drummer John Macaluso (YNGWIE MALMSTEEN, TNT, RIOT) and singer Jorn Lande (currently MASTERPLAN), along with noted bassist Randy Coven, has apparently not only reactivated, but is already in the process of putting together material for a third album. Quote
:matija Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Rece simma odmah ispod da je negde cuo posle da jorn ipak nece da peva. Quote
Zoll Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Pa 'beš ga, valjda bi objavili nešto da je došlo do promene pevača. Nadam se da će ostati Jorn. Quote
Stormlord Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ma nema sanse bre, em bi objavili em niko nemoze da iznese to kao Jorn. vidis da se i Masterplan opametio. Quote
Zoll Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ma nema sanse bre, em bi objavili em niko nemoze da iznese to kao Jorn. vidis da se i Masterplan opametio. Pa da, ja i kažem da bi valjda objavili da je došlo do promene pevača. A za ovo da niko to ne može da iznese kao Jorn... mislim da bi, bar sa tehničke strane, Sir Russell Allen to odradio podjednako dobro, ali je pitanje koliko bi to njemu leglo i da li bi on to uopšte radio. Ali nećemo sad o evntualnim željama, ostajem pri tome da bih voleo ja Jorn otpeva novi album. Quote
azal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 jos samo da se jorn opameti i da prestane da svira u jadnim bendovima poput masterplana i da uradi ark album. i realno najbolja opcija je verovatno Goran Edman, iako uopste ne lici na Jorna sto se tice glasa, on jedini moze dosta raznih stilova uverljivo da peva kao Jorn. Mat Leven ima glas slicniji, ali sta on peva sto nije power i heavy? Poslusajte "Cyberdust from Mars" pesmu sa prvog Karmakanic albuma i recite da pesma ne zvuci kao nesto sto bi moglo opusteno biti na Burn the Sunu. Quote
Tanya Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Da, da Cyberdust cuvena asmaticarska himna. Extra je pesma Slazem se cova odlicno peva, mogao bi svasta da uradi na novom Arku. Quote
ProgressiveR Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Super, mene Jorn ionako nervira kopiranjem Coverdala (posebno na ARK-u gde mu mesto nije) Quote
azal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 pa da zato i volim ark a ne ostalo od njega (osim onog Beyond Twlight-a gde je isto odlican i mnogo vise evil nego inace) mada na arku kopira bjork (absolute zero) sting (feed the fire) i seal (just a little) Quote
Stormlord Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Zoll nekazem ja da niko ne peva dobro kao Jorn ali Ark je jednostavno njegov domen vokala, Russell je vise za neku mast kao Star One Quote
Zoll Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Zoll nekazem ja da niko ne peva dobro kao Jorn ali Ark je jednostavno njegov domen vokala, Russell je vise za neku mast kao Star One Da, da, razumeli smo se. Kažem i ja, pitanje je koliko bi Russell-u leglo nešto poput Ark-a, samo sam ga eto pomenuo . A za Star one se slažem, odlično je tu odradio posao! Quote
azal Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 dobar bi russ bio, taman da prestane da samo fura onaj agresivan fazon sto fura u SX u poslednje vreme. moze on svasta da peva, ali bi ja nekog ko bi imao vremena da posveti arku, da vidimo i neke turneje. Quote
Guest HEFEST Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Ma to su dezinformacije. Nece u isto vreme sigurno da se vrati u dve grupe. Inace vise volem Masterplan jer mi je Ark malo previse konfuzan(ali opet dobar). Pa dobro da priznam mnogo volem Rolanda Grapowa!!! 1 Quote
Recommended Posts