Dersu Uzala Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Pa bese negde tema ali nije ni bitno. Momci ubivaju, ceka se novi album. Mis'im godinama...pas mater. Nego, prvi album im je super (Behind), Younique jos bolji, a treci (Ultima Ratio) ponajbolji. Brace yourself, ima se nauzivas. Ima i live zvani 'Ultra Live'. Oficijalni sajt www.meet-superior.de Quote
Dersu Uzala Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Kad nije pitao eXperte sa velikim X . Nego, cenim, svidece ti se onda i Vanden Plas. Quote
Bata Trokrilni Posted November 15, 2007 Author Report Posted November 15, 2007 Otvorio sam temu pre nekoliko meseci. Inače, ja sam vrlo lako otkrio o kom bendu se radi (jer sam i sam nabavio Mp3 kao DT - Train of Thought). Ukucao sam stihove sa početka pesme God's Funeral u darklyrics i izbacilo mi tekst pesme. Quote
vladream Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Kad nije pitao eXperte sa velikim X . Nego, cenim, svidece ti se onda i Vanden Plas. uh, Christ.0 Quote
No name member Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 E pa sve to sto je pobrojano u postu odmah ispod mog mi i stize. Za Vanden Plas sam, naravno, cuo i preslusao poslednji album koji je stvarno super, ali kapiram da su oni dosta vece ime od Superior-a. Jedva cekam da cujem taj poslednji studijski. A savetujem svima da poslusaju svedski prog rock bend Beardfish koji upravo slusam, izdato za inside out... Quote
azal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 prva dva albuma su savrsena. sve ostalo meh. Quote
Apeiron Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 I ja mislio nesto slicno reci... Ostalih se bas nesto ni ne secam Quote
azal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 prvi je stvarno savrsen od pocetka do kraja...bas songwriting na najvisem nivou...onaj stvar Why? je jebena. pevac je zakon, iako ima naglasak tezak. drugi nije toliko dobar, ali je bad originalan i eksperimentalan pa je isto dobar...ima mnogo kul pesama. a sve ostalo je bas dosadno...mislim da su dugu pauzu napravili posle Younique pa vise nije bilo te energije. Quote
Dersu Uzala Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) Vizavi Vanden Plas ili Superior? Niste mi jasni vas dvojica poslednji'. Edited November 23, 2007 by Dersu Uzala Quote
azal Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 od vanden plas-a samo the god thing vredi, realno. Quote
Apeiron Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Haha, zna ga ovaj deda, zna! Nisam hteo to pominjati jer nije V. Plas tema, ali The God Thing je nedostizan. Christ.O mi se svideo dosta, ali The God Thing nikad nisu nadmasili. Rain Maker Quote
Dersu Uzala Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 I meni je God Thind ponajbolji ali mi je treci ponajbolji od Superior (Ultima Ratio). Ne kapirate vi to klinci. P.S. Zajebavam se, ovo poslednje. Quote
Apeiron Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Haha, i bolje, warn ti je ionako vec na 20% Quote
Dersu Uzala Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Haha, i bolje, warn ti je ionako vec na 20% Pazi stvarno, ja zaboravio. What's up with that? Jel' to sad vucem do smrti ili...? Quote
Apeiron Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Pa zavisi ko ti je stavio, i zbog cega. Taj neko bi trebao i da ti skine to ako si se popravio sa ponasanjem Quote
Dersu Uzala Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Don't bother. Nisam. Jos uvek sam onaj isti haver i nije mi zao. Quote
Vlaja Buraz Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 NP: Vatreni poljubac - Ja sam onaj isti kao prije Quote
Dersu Uzala Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Cekam album, ono tri-cetiri godine, strpljiv sam ja lik...A ovi se raspali. Mislim, stvaaarno. Quote
Recommended Posts