Shamandalie Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ako volite folk muziku, neobične strane jezike i atmosferičnost, ovo je prava preporuka za vas. Ne očekujte da ćete ovde naći bilo šta što je metal, ali može da vam se svidi jer je muzika veoma autentična. Evo vam nekih linkova: http://www.skromta.com/skromta_eng.html http://www.myspace.com/skromta Quote
Blathaddar Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 uf,ovo je predobro,amada ja vise gotivim svantevit.... Quote
Turin Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 imam jedan album - Grejthojta! i nisu losi. meni vise lezi Otyg, ali to je neponovljivo... Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Hm, ovo nije Metal bend? U svakom slučaju, svidja mi se opis, pokušću da nadjem nešto. Mada, ne bih rekla da je to nešto što bih mogla dugo da slušam... Quote
Shamandalie Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Ja sam u opisu vec rekla da je u pitanju cist svedski folk, poslusaj, jako je zanimljivo. Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Ja sam u opisu vec rekla da je u pitanju cist svedski folk, poslusaj, jako je zanimljivo. Olja, draga, pa kud ga stavi ovdje, ako je čisti folk? Poslusaću, vjerujem ja tvom ukusu. Quote
Shamandalie Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 (edited) Pa znas kako, folk metal moze da bude svasta. NPR. i kod power bendova moze se naci dosta folk uticaja, seti se Nights of Arabia od Kamelota na primer i onog uvoda...tako da ovaj bend moze lepo proci i kod metal fanova, prave interesantnu i veselu muziku. Da, ako ne znas sta ces sa njima, pusti ga veoma glasno za nerviranje komsija jako su pogodni. PS. inace, moja preporuka ti je da poslusas ono sto su okacili na my spaceu, pa ces se i sama uveriti u to sto pricam. Edited May 3, 2007 by Shamandalie Quote
Bride Of Darkness Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pa znas kako, folk metal moze da bude svasta. NPR. i kod power bendova moze se naci dosta folk uticaja, seti se Nights of Arabia od Kamelota na primer i onog uvoda...tako da ovaj bend moze lepo proci i kod metal fanova, prave interesantnu i veselu muziku. Da, ako ne znas sta ces sa njima, pusti ga veoma glasno za nerviranje komsija jako su pogodni. Da, upravo je to ono zbog čega smatram da ne treba da postoji ovaj poforum. Folk je samo uticaj, ono što doprinosi atmosferi usled korišćenja tradicionalnih instrumenata, ili na osnovu textualnog koncepta. To Folk može biti kod Power-a, Gothic-a, ali eto, najviše se ispoljava kod BM-a. U svakom sluačaju, ovo je davno ispričana priča, neću sad da tu nešto petljam. Ti si moderator, neću da se miješam u tvoj posao, ako smatraš da je ovom sastavu ovdje mjesto - OK. Malo mi je zasmetalo što se nalazi madju pravim Metal bendovima (Nokturnal Mortum, O.Land...), a postoji podforum za ostalu NE Metal muziku. Još jednom, nabaviću ih, javljam ti utiske kad ih malo bolje preslušam. Ne slušaš ti neko smeće od muzike, tako da vjerujem da je ovo, zaista, kvalitetna muzika. Quote
Shamandalie Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Mozda produkcija nije savrsena, ali obrati paznju na bass deonice u pojedinim pesmama. Quote
Turin Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 postoji i nemetal i gothic, electro itd... podforum, ali mi smo odlucili da ovde idu svi bendovi koji imaju pagan, folk, viking uticaje, sto znaci i neo-folk, dark-folk, folklore itd... metal publika koja uziva u zvuku davnina skoro 100% slusa ovakve bendove pa je besmisleno da moras da je trazis po deset podforuma gde ce se izgubiti u svakojakim papazjanijama koja sa ovim nemaju veze. Quote
StarbreakeR Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Imate li mozda neki Download link...sumnjam da mogu naci original, sve i da hocu... Quote
Kveld Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 preslushavala sam malo one kratke semplove , nije loshe...elem , otvoricu onda temu o skandinavskom folku poshto vidim da ima brace i sestara koji su u tom fazonu ..slazem se da tema o tome bude na ovom potforumu jer u pitanju je ipak jedan specifichan pogled na svet koji je davno prestao da bude darkerski, nazalost.... Quote
Kveld Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 a shto ja ne mogu da otvorim temu, zato shto nisam moderator , jel zato? Quote
Recommended Posts