Shamandalie Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Prosto da ne verujete. Dolaze iz Argentine, a po opredeljenju su power/folk/celtic, sa mnogo škotskih motiva. Diskografija: GATHERING THE CLANS (DEMO) (2004) THE CLANS HAVE UNITED (2006) Na sceni su u kompletnim "ratnim uniformama". Link: http://www.skiltron.com.ar/main.html Da, inače, oni sami sebe definišu kao celtic/pagan metal. Quote
Shamandalie Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Posto vidim da niko ne postuje na ovoj temi, evo postavicu vam link pa pogledajte jedan live nastup ovog benda: http://www.metalfolk.net/index.php?section=5&video=48 jako dobro i energicno, da nije tradicionalnih instrumenata, to bi bila odlicna heavy pesma. Ispravka, kada bi gajde zamenila solo gitara. Quote
Sachnoth Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Pogledah snimak, zvuči interesantno ali mi smeta nekako isuviše heavy vokal... Skinuću i album i demo, možda mi se promeni mišljenje... Quote
APOHAKC Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Meni je vokal bas ludnica, aj kad skines seti se mene Quote
Sachnoth Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 A ti se, pijana frulo, seti da odgovoriš na pm xP Quote
APOHAKC Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 (edited) :D :D :D A u kurac, nisam ni gledao, aj dodji veceras do ns paba ima neka black metal zurka, ali dodji rano posto cu opet biti pijan ko mungos ... dodji bar na kratko Edited April 27, 2007 by Aronax Quote
Sachnoth Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Imam neke planove pre toga... da se nadjemo mi lepo u centru u neko odredjeno vreme? xD Quote
Shamandalie Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 A mene niko ne zove? Niste fer uopste. I ja sam odnedavno stanovnik vaseg grada. Quote
Sachnoth Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Oho! Onda jedan dan obavezno svi đuture idemo na cugu! Quote
Sachnoth Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Da, al' ja ne idem na metal najt a Žile je blagoizvoleo da ne dođe na forum od svog poslednjeg posta ovde tako da... *shrug* Quote
Shamandalie Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 (edited) Otisla bih ja ali ne znam gde je to...mozda ipak sutra uvece u Dvoriste na svirku. Edited April 27, 2007 by Shamandalie Quote
Sachnoth Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 I? Šta bi na krajevima krajevima? Vidim sad da mi se skinuo Gathering The Clans ali to će sačekati neko treznije sutra/prekosutra... Quote
Shamandalie Posted April 28, 2007 Author Report Posted April 28, 2007 Ma kakvo treznjenje, zaspala sam sinoc kao macence u 00.30. Daj link ovamo pa cemo nesto uraditi. Quote
Sachnoth Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Nema linka, skidam sve sa mulom... mrzi me još da prelušavam ovo, glava mi je kao bundeva.. kad poslušam, iznosim komentare! Quote
APOHAKC Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Jebiga, menjali su juce sve IP adrese na ns.wreless.org jer imamo iste kao i neki ljudi u bgu pa nisam mogo da se konektujem, aj sad ozbiljno, veceras drugari sviraju u dvoristu pa skoknite.. Quote
Sachnoth Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 večeras italijani sviraju u beogradu pa skoknite. Quote
APOHAKC Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 hahaha jako smesno, puknucu od smeha... mars bre Quote
Sachnoth Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Vid' ti žilavog što je postao lud naprasno Quote
Apeiron Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 The Clans Have United je sasvim OK. Vokal se dobro uklapa, iako pomalo iskace iz ocekivanih okvira za ovakav zanr. Plus za Argentinu ovaj bend. Quote
Shamandalie Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Eh, dragi kolega moderatoru, Argentina je prava metal zemlja, a od kvantiteta ima i kvaliteta. Da cujes samo neke druge njihove bendove, aranzmani, produkcija, tematika (narocito prog i power) ostao bi bez texta. Quote
rhapsoad Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 e nikad ne bih pogodio da su argentinci, skinuo sam ovaj noviji album skroz je dobar, nabavicu i stari Quote
Night Prowler Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Dobra su oba albuma... Za one koji nisu primetili, na pesmi sa drugog albuma - Praying Is Nothing, gostuje Jonne iz Korpiklaanija. Sa drugog albuma mi se najvise svidja Calling Out, sa prvog Gathering The Clans. Quote
LazaGNR Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 (edited) Link: http://www.skiltron.com.ar/main.html Vidim,promenuli su adresu official sajta: http://www.skiltron.net/ e nikad ne bih pogodio da su argentinci Ni ja nisam mogao da verujem da je u pitanju jedan neevropski bend. Inace,pustio mi drug par pesama,dobri su. A vidim spremaju i novi album - Into The Battlegraound Edited March 11, 2013 by LazaGNR Quote
Recommended Posts