Geozee Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 Ne izgledaju nesto, ali rokaju... po meni... Quote
Bata Trokrilni Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ovo je jedan od retkih bendova o kojima se raspravlja na ovom podforumu, a da ga ja smatram kvalitetnim. Quote
Natasha! Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 e zivo me zanima po cemu je ovaj bend kvalitetniji od deftonesa ili slipknota npr.?... Quote
necko Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 ne ne Natasha, to Princ kad kaze mora da bude tacno, on je borac za tr00 mJetal i najbolje zna :) Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 da, i ovde je bio pametan. http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...2171&st=380 Quote
Natasha! Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 (edited) tišina, nismo tr00, ne slušamo Kraljevski Apartman http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=12156 Edited May 24, 2007 by Natasha! Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 niti se celog zivota bavimo izucavanjem devojaka. Quote
Bata Trokrilni Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Vi koji me stokujete, valja da znate jedno - ja više znam o vama, nego vi o meni. Opšte je poznata stvar da ja ne volim nu metal, metalcore i alternative metal, sem nekih bendova, u koje spada i Kittie. Zar te, Pony, čudi što je tako, s obzirom na tvoju pređašnju izjavu, ako uzmeš u obzir da je u pitanju alll-women bend? A za tvoj muzički ukus, Nataša (poznata i kao Faca), čuo sam odavno i poznato mi je da nemamo mnogo dodirnih tačaka. Niko nije savršen, ne mogu svi da budu tr00. Quote
necko Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 (edited) Vi koji me stokujete, valja da znate jedno - ja više znam o vama, nego vi o meni. who's tha stalker here? Edited May 24, 2007 by zombie autopilot Quote
Natasha! Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 A za tvoj muzički ukus Nataša, (poznata i kao Faca), čuo sam odavno i poznato mi je da nemamo mnogo dodirnih tačaka. Alice Cooper, Iron Maiden, Helloween, Nightwish, Axel Rudi Pell, HammerFall, Judas Priest, Savatage, Dio, W.A.S.P., Stratovarius, Blind Guardian, Manowar, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Evergrey, Queensryche, Scorpions, Europe, Dokken, Guns n' Roses, Skid Row, Bon Jovi, Fates Warning, Dream Theater, Aria, Kipelov, Saxon, Kiss, Motley Crue, Poison, Rainbow, Grave Digger, Dream Evil, Rage, Yngwie Malmsteen, Sonata Arctica, Iced Earth, Edguy, Primal Fear, Gamma Ray, Masterplan, Tesla, Shakra, Krokus, Astral Doors, Morgana Lefay, Superior, Accept, Benedictum, Symphony X, Ayreon, Bruce Dickinson, Jon Oliva's Pain, Circle II Circle, Warlock, Doro, Kamelot, Mercyful Fate, King Diamond, Motorhead, Opeth, Lordi, Whitesnake, Deep Purple, Led Zeppelin, Rush, Meat Loaf, Ugly Kid Joe, Pretty Maids, John Norum, Tarot, AC/DC, Queen, Aerosmith, Dragonforce, Loudness, Rhapsody, Icarus Witch, Alcatrazz, Kraljevski Apartman, Riblja čorba, Vatreni poljubac, Osvajači, Kerber, Alogia, Hexagram, Apocalypse, Stratus, Osmi Putnik, Divlje Jagode... hvala bogu Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Zar te, Pony, čudi što je tako, s obzirom na tvoju pređašnju izjavu, ako uzmeš u obzir da je u pitanju alll-women bend? true true, bas sam razmisljao koliko zapravo postujes taj bend i istrazujes ga. steta sto nisu tr00, a? Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Aha... brate nisu sexy... mozda dobro sviraju, ali sexy nikako nisu... Quote
ZheX Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 ma nema mnogo su ruzne.Skoro sve su solidne ribe! Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Ono... nisu skoblji... ali nisu ni dobre ribe... nit' smrdi nit' mirise... Quote
Bata Trokrilni Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ako mislite da nisu sexy, onda vam preporučujem da slušate Stoju i Seku Aleksić. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) brate, i ti bi ga cuo da ceo zivot izucavas zene, saosecas s njihovim patnjama i tako to ( http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=12156 ) ovako slusaj stoju i seku aleksic kao i ostali smrtnici Edited May 26, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Recommended Posts