RNA Posted June 8, 2008 Author Report Posted June 8, 2008 Хм, мислим да си у праву. Прва два албума су тотални хеви, трећи је power a la Helstar... Пребацујем. Quote
lemmy sixx Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Aha,evo i njihove teme....ima neko link za treci album?Nemogu nigde naci.Prva dva mi nisu nista posebno,pogotovo pevanje koje je iritantno u tri lepe picke materine. Quote
RNA Posted June 8, 2008 Author Report Posted June 8, 2008 Јеси ли приметио да лик има тежак француски нагласк? Мислим да су га и довукли из француске, с обзиром да се звао Анди Мишо - Andy Michaud. Quote
lemmy sixx Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Nisam,iskren da budem.Pevanje me toliko nervira,da nisam preterano ulazio u analizu naglaska. Quote
RNA Posted June 8, 2008 Author Report Posted June 8, 2008 Ја понекад осећам, поготово док слушам први албум, као да слушам Trust или Sortilège песме на енглеском. Quote
Divlji Tigar Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Album "Master Control" je jebeno savršenstvo od albuma, sve pesme su zakon. Ostala dva su takođe odlična ali ne kao ovaj. Quote
White Man Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Наравно, прва два албума су добра али сасвим просечна, за једно-два преслушавања, али Master Control је сува класика. Не може никад да досади. Јој што волим US power metal! Quote
SkullKrusheR Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 master control keva album. prva dva su osrednja, ima par ok pesama, ali nishta narochito. Quote
Mega_Deda Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 šteta što ne pratim ni jedan drugi podforum osim treš metala, inače bih valjda ranije saznao za ovo. dao mi ortak pre neki dan link za pesmu master control na jutubu i reko mi svideće ti se. i svidelo mi se, ovo je fenomenalno. mada nekako primecujem po mom senzibilitetu krivulju kvaliteta na albumu. prve dve pesme su jedna bolja od druge, zatim album dostiže pozitivan ekstrem u master control, i onda krivulja opada sa neznatnim nagibom. stavio sam juče ceo album na plejer kad sam išao na trčanje, ali sam na pola izbacio sve osim prve 4 pesme i vrteo ih sat vremena. kvalitet za svaku pohvalu. Quote
RNA Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 Очигледно да ниси нешто претерано пратио ни треш метал подфорум, јер је ова тема тамо стајала од кад сам је отворио пре две године, па до пре два месеца кад сам је пребацио. Quote
ZmYchE Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Do jaja je bend. Sto kaze WhiteMan: Јој што волим US power metal! Quote
Divlji Tigar Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Genijalan album. Imam i Live snimak sa Wacken iz 2000. godine. Skoro ceo "Master control" su svirali. Quote
RNA Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 Машала. То ћеш ми срезати при некој наредној размјени. Quote
MudriPanj Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 master control nema mane, zauvek ce biti u samom vrhu us powera, a ostala 2 su isto solidna, samo sto ima losijih pjesama na master control je posebno dobra produkcija, sirova i mocna, sa fenomenalnim zvukom gitare, da su svi bendovi iz tog perioda tako zvucali ne bih se zalio Quote
рогозуб Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 jbt shta su ljudili, a vako davno.. ovaj trecji album je http://www.youtube.com/watch?v=tk9vTE4ecLY Quote
SkullKrusheR Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 bravo za bump. jedna od najboljih pesama (ako ne i najbolja) sa tog masterpisa od albuma. Quote
рогозуб Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 shta su ljudili au, shta napisah umesto "shta su ljudi radili".. moram da batalim ovo nespavanje.. Quote
Djole_Centurion Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Bulju bi' dao za novi LL album, naravno u Master Control postavii! Prva 2 su mi...onako.Ali ovo 3. ''cudoviste'' zavija sarme! Favoriti : Fear Itself, Eye of the Storm, Master Control, Soldier's Fortune, Broken Wasteland. 2 Quote
Anno Mundi ! Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 (edited) Evo ga ceo album Burn to my Touch http://www.youtube.com/watch?v=DcQVZqomNKU Edited April 26, 2013 by Anno Mundi ! Quote
azal Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 ne znam. kao svaki ovakav bend okupili se da odsviraju keep it true i uzmu neke pare Quote
Recommended Posts