Opera Ghost Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Naravno da bi ih Surfer odvalio...jedan je Norrin Radd...animated series su fenomenalne,jebote sto ne uradise drugu sezonu...jedino mi je zao sto su ga mesali sa onom grupom zabrinutih gradjana F Four... Cenim da Surfer pravi muziku da bi radio neki prezajebano melanholicni gawth a da...TO ME,MY BOARD!!!
Zagrivuk Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Naravno da bi ih Surfer odvalio...jedan je Norrin Radd...animated series su fenomenalne,jebote sto ne uradise drugu sezonu...jedino mi je zao sto su ga mesali sa onom grupom zabrinutih gradjana F Four... Cenim da Surfer pravi muziku da bi radio neki prezajebano melanholicni gawth a da...TO ME,MY BOARD!!! Tenebrous i Aegis, skenjao ih Norrin Ni galactus nije mogao da veruje! Koliko je civil war bio sranje toliko je World war Hulk ODLICAN!
VoivodBG Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Za ljubitelje americkih slasher horora,evo poslastice u obliku stripa,i to sasvim zanimljivog. Hack/Slash odaje omaz slasher hororima,junakinja je Cassie Hack,devojka koja je uzela sebi za zadatak da ubija slashere(ubice,koji se dele na dva tipa nemrtve i zive koji su flipnuli sa umom),posto je i njena majka postala slasher Cassie je ubija i odlucuje da se posveti tamanjenju gamadi.Usput ce naici na Vlad-a(od miloste Vladu ),velikog snaznog ali unakazenog coveka,koji nosi masku i dva veoma velika noza,koji ce postati njen cuvar i saputnik. Trenutno mi je jedan od zanimljivijih stripova,sada je konacno poceo da izlazi u mesecnoj formi,pre toga su bili sve one shots ili mini serije. 2008 ili 2009 bi trebalo da izbace film,ali znajuci holivud ima da ga unakaze tako da bih vam preporucio da procitate strip prvo. Izdanja: Euthanized Girls Gone Dead Comic Book Carnage The Final Revenge Of Evil Ernie Land Of Lost Toys 25 cent Preview Slice Hard Hack/Slash vs Chucky Hack/Slash The Series 1-5 i dalje izlazi
Rox Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Zagor je kralj. Moj veliki idol iz djetinjstva. I cijela ta stara garda - Alan Ford, Kapetan Miki, Blek Stijena, Komadant Mark, Marti Misterija, Mister No. Vjerovatno se to danas slabo cita ali nekad je bilo vazno kao i osnovna skola.
Opera Ghost Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 "Vjerovatno se to danas slabo cita ali nekad je bilo vazno kao i osnovna skola." Gresis...bilo je vaznije
Sandman Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Meni su isto omiljeni ti stari Italijanski stripovi.
Zagrivuk Posted November 2, 2007 Author Report Posted November 2, 2007 Meni su isto omiljeni ti stari Italijanski stripovi. Imas ih i dalje. Ide Dilan Dog, Marti, Natan Never, Tex, Zagor i Mister NO!
Sandman Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Znam. Dylana i Zagora josh uvek nabavljam,ali se Dylanove epizode malo ponavljaju,nise vishe origonalne kao nekad.
Rox Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 "Vjerovatno se to danas slabo cita ali nekad je bilo vazno kao i osnovna skola." Gresis...bilo je vaznije Pa ja se vise sjecam Zagorovih avantura nego casova fizike. Na krilima noci, Noc Uzasa, Helingen itd. Podatci u tim stripovima su uvijek bili tacni, istorija, geografija, kultura, stvarno se moglo dosta toga i nauciti.
Sandman Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 A istorija se uchi iz pricha Broja Jedan.
Rox Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Nego sta, to je bila jedina istinita istorija, zaboravi ono iz knjiga. Klodovik je bio svjedok.
Road_warrior Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Postavio sam temu na Berzi da kupujem USA stripove pa ako ima neko nesto neka se javi.
Hudini Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Nego sta, to je bila jedina istinita istorija, zaboravi ono iz knjiga. KULT!
Opera Ghost Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi
Hudini Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
Rox Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Bolje biti mrtav pijan nego mrtav trijezan.
Lukijan Mušicki Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 ja sam ladno nasao carpe sa likovima! hahha imam Bob Roka, Alana Forda, Jeremiju i Sir (jebes mi sve ako se setim kako se zove...)
Rox Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Sir Oliver, plemic plave krvi. "Halo Bing, kako brat? Sta, opet je u zatvoru?"
Sandman Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Ja mislim da je Alan Ford zasluzhio sopstvenu temu,bre. Ali ovi moderatori mi je nisu odobrili proshli put.
Milogled Bluff Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Nece da otvore... Btw. omiljeni natpis na Grunfovoj majici mi je Pijte vise mlijeka, a manje nafte...
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Za ljubitelje americkih slasher horora,evo poslastice u obliku stripa,i to sasvim zanimljivog. Hack/Slash odaje omaz slasher hororima,junakinja je Cassie Hack,devojka koja je uzela sebi za zadatak da ubija slashere(ubice,koji se dele na dva tipa nemrtve i zive koji su flipnuli sa umom),posto je i njena majka postala slasher Cassie je ubija i odlucuje da se posveti tamanjenju gamadi.Usput ce naici na Vlad-a(od miloste Vladu ),velikog snaznog ali unakazenog coveka,koji nosi masku i dva veoma velika noza,koji ce postati njen cuvar i saputnik. Trenutno mi je jedan od zanimljivijih stripova,sada je konacno poceo da izlazi u mesecnoj formi,pre toga su bili sve one shots ili mini serije. 2008 ili 2009 bi trebalo da izbace film,ali znajuci holivud ima da ga unakaze tako da bih vam preporucio da procitate strip prvo. Izdanja: Euthanized Girls Gone Dead Comic Book Carnage The Final Revenge Of Evil Ernie Land Of Lost Toys 25 cent Preview Slice Hard Hack/Slash vs Chucky Hack/Slash The Series 1-5 i dalje izlazi Koje je ovo djubre od stripa, tragedija. I već planiraju da snime i film...dno. Pa i Aster Blistok ima više šmeka od ovoga.
Sandman Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 E u kurac,a filmovi i serije mogu da imaju sopstvene teme. To je diskriminacija stripa! A od svih Alan je najvishe zasluzhio sopstvenu temu.
Recommended Posts