Jump to content

Recommended Posts

Posted
@Vlladimir deluje mi kao potpuno opusten lik, barem po onim pismima sto odgovara fanovima u stripovima, samo me zanima gde si ga upoznao, preko bare negde ili je dolazio ovde u Beograd na salon stripa?

E da i jel onaj njegov ortaka Dwight T. Albatros kod kojeg je izdavao nekoliko brojeva Goon-a, malo udaren u glavu ili se samo previse zajebava? :D

Pazi, ti kad odgovaras fanovima u stripovima, moras da se drzis politike izdanja, i odnosom sa citaocima...verovatno on i ne odgovara na sva pitanja, ameri uvek imaju i zamene na tim poljima.

on nikad nije bio u beograd, i sumnjam da ce ikad biti. sa njim sam prosle i pretprosle godine bio u komunikaciji preko mejla, naravno, preko toga ne mozes da skontas kakav je on lik zaista, ali po odgovorima, i nacinu na koji vrsi konverzaciju...Kris Verwimp, Fournier, Fabio Civitelli, mnogo su opusteniji i vole da pricaju na duze staze...ovaj ono, da ne kazem, u vecoj meri preko kurca, ili ti jednostavno odgovori sa 'yes' ili 'no'.

za tog dwighta ne znam...mene je samo powellov rad interesovao i nacin na koji radi...

Да ли је него овдје,од вас стрипoманијака читао стрип "Тамо где поглед не допире..." у издању "Белог Пута"?

Више инфо на :

http://www.beliput.co.yu/izdanja/knjiga.js...amp;idOblast=20

Ja! Samo ću reći : fenomenalno!

ne znam da li te više zanima sama priča ili crtež, ili sve zajedno, ali album je breathtaker...kadriranje, opusten kolor, simpatični likovi, priča koja bez problema klizi...

• 1 month later...
Posted (edited)

Zna li ko da li postoji pretplata kod Ludensa?

Poslao sam email prije pet dana, ali ne odgovaraju još...

Ovamo u Crnoj Gori se baš i ne mogu naći njihova izdanja, dosta rijetko...

Edited by [kinetic]
Posted (edited)

Tako mi je nešto žao bilo da raspakujem Zagora... :)

Ali kad sam ga već otvorio, dosta vijesti na posljednjoj strani...

Konačno ono što su najavljivali, od idućeg četvrtka: Marti Misterija, Teks, Bred Beron, Dilan Dog Superbook, Chico...

Doduše, bilo bi bolje da su štampu i papir poboljšali umjesto što uvode nove likove, ovo je stvarno bezveze, pogledajte samo užas od novog Dampira...

Edited by [kinetic]
Posted (edited)

Ne piše...

Od idućeg četvrtka, uz Mister Noa izlazi i Marti Misterija na 160 strana...

Edited by [kinetic]
Posted

Roto papir je nekad bio mnogo grdji, pa se niko nije žalio...

Doduše, tad nije bilo ni interneta a ni foruma...:)

Na netu se inače mogu naći oba albuma ''Belog Strelca'', prevedena na srpski u koloru. samo vam treba CDisplay program.

Posted

... nabavismo oba dela sage Metabarona u Platou, tj da se pravilnije izrazim, obe knjige stampane kod nas sa celokupnom sagom ... kakva divota citati tako gotivan strip stampan na lepom papiru u full koloru jos na srpskom :):):)

... Inace sad sam bas napravila pauzu u ucenju i ko velim da cituckam malo Incal u pauzi, kad ja tamo a ono mog vajnog diska na kom je to blago - NEMA... E smorila sam se nikad gore.

Jos jedna prednost stripova na papiru - mnogo teze se gube po kucji.

Posted

Za tebe je Thorgal :mrgreen:

haha, kako li sam njega zaboravio?! Thorgal je car. Mnogo jak strip, a prevod je fenomenalan. Kada nacisti muce zarobljenike power metalom haha.

Posted

pa i to. ja recimo nikad neću skontati ljude koji se lože na čitanje stripova preko kompa, em smara, em nije isti doživljaj kao kad strip držiš u rukama. rarite koje sam nabavljao po netu, uglavnom sam posle štampao.

stari conani u okviru ''conan saga'' i ''marvel'' edicije su bili kult. ne bi bilo loše da sve to neko ponovo re-izda. ona izdanja koja su izašla oko 2000-e bila su kul, ali šteta što nije to u potpunosti sve re-izdato. ne sećam se tačno, ali beše da su izbacili oko 15.tak brojeva ili tako nešto.

Posted

Svi koje ja poznajem a fanovi su stripova, ne vole ove moderne na fensi papirima i u boji..to je neka tr00 ekipa :)

Mada ima mnogo dobrih i medju tim fensi stvarima..planiram devojci da kupim neki strip, mislim da smo ga videli u platou, svemirski Atila hun, sf i te fore, jako joj se svidelo..

Posted
pa i to. ja recimo nikad neću skontati ljude koji se lože na čitanje stripova preko kompa, em smara, em nije isti doživljaj kao kad strip držiš u rukama. rarite koje sam nabavljao po netu, uglavnom sam posle štampao.

Нити можеш да легнеш да их читаш, а ни да их носиш у клоњу.

Posted
Svi koje ja poznajem a fanovi su stripova, ne vole ove moderne na fensi papirima i u boji..to je neka tr00 ekipa :)

Mada ima mnogo dobrih i medju tim fensi stvarima..planiram devojci da kupim neki strip, mislim da smo ga videli u platou, svemirski Atila hun, sf i te fore, jako joj se svidelo..

aleksa gajić, a? :D

Bič Božji. OK je serijal. Bolji je nego tehnotajz, meni barem.

Posted
... nabavismo oba dela sage Metabarona u Platou, tj da se pravilnije izrazim, obe knjige stampane kod nas sa celokupnom sagom ... kakva divota citati tako gotivan strip stampan na lepom papiru u full koloru jos na srpskom :):):)

... Inace sad sam bas napravila pauzu u ucenju i ko velim da cituckam malo Incal u pauzi, kad ja tamo a ono mog vajnog diska na kom je to blago - NEMA... E smorila sam se nikad gore.

Sto te stvari ne nabavis u svom komsiluku - u Alan Fordu? Jeftinije je i gotivnije :da:

Prevod tog Metabarona je katastrofalan btw

Posted

То је већ зајебано. Или да буду појединачно јефтиниј, или мање издања. 80-их није било лако пратити 2 стрипа недељно, плус ДД и ММ по једном месечно, а камоли сад.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...