Мајор Гашпар Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Извади картицу. Ако узимаш на велико-исплати се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Imam karticu pa cu da cekam prvi u mesecu i onda narucim sta je izaslo. Imam racuna i postarinu da placam ako uzumam ovog Dylana koricenog a uzimacu ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Je l' beše može karticom kluba čitalaca da se naruči ovako preko neta ili samo funkcioniše na njihovim prodajnim mestima taj vid kupovine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Мислим да их можеш контактирати преко нета и уплатити преко поште. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Може преко нета. Ја сам тако наручио. Уплатиш им преко поште а поштарину платиш кад ти стигне. 240 дин је поштарина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Изашле 2 манге..нека неко постави насловице ако успе да нађе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Може преко нета. Ја сам тако наручио. Уплатиш им преко поште а поштарину платиш кад ти стигне. 240 дин је поштарина. Ali planiram da naručim 10+ stripova, verovatno će mi tu zbudžiti poštarinu opako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Ali planiram da naručim 10+ stripova, verovatno će mi tu zbudžiti poštarinu opako... Е то не знам. Ја сам имао кориченог Дилана, Загор специјал, обичан Дилан и Дилан Супербук. На оном папиру је писало кило и сто грама. Најскупља поштарина ми је била кад сам Слејере узимао преко мултимедија рекордса. 6 дискова поштарина 350 дин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Ali planiram da naručim 10+ stripova, verovatno će mi tu zbudžiti poštarinu opako... Онда је најбоље да ангажујеш неког пријатеља из БГ да то заврши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Од сутра на киосцима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Онда је најбоље да ангажујеш неког пријатеља из БГ да то заврши. Haha, niko neće da se cima da ide meni da kupuje stripove. I suckahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Haha, niko neće da se cima da ide meni da kupuje stripove. I suckahh Kupicju ti ja ne kukaj! Poshalji na pm/face/space/twiter/msn/whatever shta ti treba... Jbt ko sve danas chita stripove Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Стрипотека изашла. ТОРГАЛ - Оготајева Круна. Доста добар број. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Стрипотека изашла. ТОРГАЛ - Оготајева Круна. Доста добар број. То, бре! Супер што су убрзали са Торгалом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Uf, u kakvim sam ja dilemama tu... Da li da ponabavljam te crno bijele Torgale po stripotekama i piratskim izdanjima, ili da kupujem ona Beli put izdanja, koja deru, ali toliko sporo izlaze da je dovoljno da ustekam 10 dinara dnevno, da ih kupujem na dan izlaska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Kad smo vec kod Torgala i Belog Puta, jel zna neko zasto nisu krenuli od pocetka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Kad smo vec kod Torgala i Belog Puta, jel zna neko zasto nisu krenuli od pocetka? Немам појма. Чини ми се да ни стрипотека није издавала отпочетка, него су те прве епизоде нешто сецкали, па убацивали по 6-7 страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Uf, u kakvim sam ja dilemama tu... Da li da ponabavljam te crno bijele Torgale po stripotekama i piratskim izdanjima, ili da kupujem ona Beli put izdanja, koja deru, ali toliko sporo izlaze da je dovoljno da ustekam 10 dinara dnevno, da ih kupujem na dan izlaska Узми издања Белог пута. Ко да се зајебава да јури Стрипотеке и пирате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Konacno u subotu idem u kupovinu posle jebena 2 meseca !!! Zaginuce jedno 50ak komada najmanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Рекоше ми ови из ВЧ-а да ће после Нове године поново издати Колекционарско издање Загора 1 и 2, али у смањеном тиражу. Таман да се надокнади пропштено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 novi Torgal je odlican,a inace prekjuce kupih strip zvan SRBI(ovo ne izmisljam)za 170 din.Privatno izdanje.Autor je Zlatko Popovic SUmanovic.Crtali-Vasa Vasiljevic i Askanio Popovic.Zanimljivo za metalce je sto su u njemu Srbi pagani koji postuju Peruna,Vesnu,Letu.Ali prica je na nivou stripa Knindze iz devedesetih,svi klishei su do jaja ispostovani sa real cheese,for real men estetikom.U svakom slucaju,valaj se naci kao collectors item. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Јел би могао да накачиш скен насловице? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 nemam skener,ali mogu da ti poklonim strip,jer sam ga vec procitao.sumnjam da ces ga bilo gde naci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ма, опуштено..Нисам из БГ, па је цимање око поште. Иначе, купио бих га, али сам отањио са парама. И са ВЧ-ом касним. Ко је издавач стрипа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 brate,ovde pise da ga stampa Neven.ma,nije mi ni frka da ti ga posaljem.samo daj adresu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts