serblackbeard Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Brate snimi mu facu. Isti Zagor. Mogo je bar brkove da mu nacrta 1
Мајор Гашпар Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Калуп, брате. Само штанцај. Срећом, па се завршава овај серијал.
serblackbeard Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Nisam ovo ni uzimao. Moram SPAWNa dvojku da uzmem. Izdanje iz srpskog Dubrovnika. Ful kolor, korice, 1800 din. Mada cu do sajma da cekam, mozda bude malo jeftiniji.
serblackbeard Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Prvi sam uzeo u Darkvudu bio 1400. Ne znam dal ga jos ima. Drugi ko da za manje para kod njega uzimam.
Мајор Гашпар Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Хвала за инфо. Размишљам да то појурим, ал' ће јебено бити са ловом. Ваља све уклопити.
serblackbeard Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 (edited) Zlo. Sta sve imam u planu da uzmem treba mi 500 evra. Ovog Spawna vredi uzeti. U prvoj knjizi je bio Frenk Miler gost u jednoj epizodi. Onako bas bolest. Zajebancije neke krugovi pakla i tako to. Stvarno vredi svaki dinar. BookGlobe najavljuje Lokija ali to nikako da izadje. Ako ne izadje do sajma pojuricu neka izdanja decjih novina, asterixe i talicnog. Edited September 2, 2010 by serblackbeard
Мајор Гашпар Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Била је нека прича да ће ускоро Астерикс на киоске? Јебем ли га колико има истине у томе... Ух, то вреди чекати. Дарквуд најавио Конана...ако одраде посао као са Тарзаном, то ће бити перверзија.
serblackbeard Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Bilo bi dobro da Asteriks krene, mada ne znam kako bi se prodavao. Dosta ljudi su to nabavili. Mislim da bi Talicni Tom bio bolji potez. Sto se mene tice mogla bi politika da reizda sve to i da nastavi talicnog gde su stali pre bombardovanja. Onaj format je bio korektan, papir, boja, a mislim da ne bi bio preskup.
BLAGOJE Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 jedno pitanje za vlada a i ostale: jel vc specijal izdanja DD-a obuhvataju zlatnu seriju?koji je generalno najjeftiniji nacin da se dobave ovi brojevi u stampanoj verziji i sa srpskim (pozeljno starim) prevodom?
Мајор Гашпар Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Вероватно мислиш на колекционарско издање ДД тј. репринт по принципу 3 у 1 (три епизоде-1 књига, тврдокоричено). Цена је 1600 дин без попуста, а ако извадиш картицу клуба читалаца (чланарина је бесплатна) добијаш 20% попуста у старту и тај попуст се повећава за 1% након куповине стрипова у вредности 2500 дин (максимално можеш да оствариш попуст 30%). Ја бих могао да ти дам број картице (имам 30% ), али би ти вероватно приликом куповине тражили картицу, тако да ова солуција пада у воду. Најбоље ти је да наваташ неког са форума и замолиш га да кад купује за себе, купи и за тебе. Иначе, кренули су од броја 1 и то су исте приче као што је Дневник издавао. Наравно, превод је српски и бољи је него раније. Немој да размишљаш, скупљај паре и купуј док има (тираж је 500 примерака). Ускоро излази 10. број, што значи да су стигли до 30. броја редовне серије. Још мало па су прешли Дневник.
Imrahil Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Što se spawna tiče, taj izdavač iz Hrvatske je prestao sa radom. Imali su i neke akcije (rasprodaje), pa pitanje koliko je primeraka ostalo, mada pretpostavljam da dvojke ima dovoljno..
Elldamar Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Hmmm...jebeno mi se opet nakupilo kupovine za par meseci U kojim gradovima sve postoji prodajno mesto gde se mozhe koristiti kartica kluba chitalaca?
Мајор Гашпар Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 БГ, Нови Сад, Крагујевац, Краљево, Шабац...
Elldamar Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Znachi moram za KG Ocje neko za KG iz Pomoravlja da podelimo troshkove ?
djuk Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Вероватно мислиш на колекционарско издање ДД тј. репринт по принципу 3 у 1 (три епизоде-1 књига, тврдокоричено). Цена је 1600 дин без попуста, а ако извадиш картицу клуба читалаца (чланарина је бесплатна) добијаш 20% попуста у старту и тај попуст се повећава за 1% након куповине стрипова у вредности 2500 дин (максимално можеш да оствариш попуст 30%). Ја бих могао да ти дам број картице (имам 30% ), али би ти вероватно приликом куповине тражили картицу, тако да ова солуција пада у воду. Најбоље ти је да наваташ неког са форума и замолиш га да кад купује за себе, купи и за тебе. Иначе, кренули су од броја 1 и то су исте приче као што је Дневник издавао. Наравно, превод је српски и бољи је него раније. Немој да размишљаш, скупљај паре и купуј док има (тираж је 500 примерака). Ускоро излази 10. број, што значи да су стигли до 30. броја редовне серије. Још мало па су прешли Дневник. popunis pristupnicu i dobijes karticu na adresu pretpostavljam?
Мајор Гашпар Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Znachi moram za KG Ocje neko za KG iz Pomoravlja da podelimo troshkove ? Јбг, ја јуче наручио из БГ 9 комада редовних издања. #дјук Тако је, мада можеш и телефоном да се пријавиш, па ће послати картицу.
BLAGOJE Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 fala ljudi,moracu onda pod hitno da kupujem barem prvih 6 brojeva,da mi ne prodju.ako se isklindza kinta,javljam se .
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Jel ima neko od vas da je nabudzio popust kod Veselog Cetvrtka? Koliko bi izasao onaj Bilalov album - Animal'z ili kako vec, da mi pazarite ?
serblackbeard Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Ja sam na 25 posto popusta, ali sam vec narucio paket. Kad budem sledeci put uzimao nesto javicu ti se.
quiet Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 ja sam na 22, pa ako ti je to ok popust, samo napred. a i planirao sam da pazarim nekog tvrdokoričenog dylana. inače, izgleda da ne valja kupovati direktno u trafici, ili samo ja imam loša iskustva. unose se kupovine nakon nekoliko meseci, ako se uopšte unesu. jel se plaća neka poštarina ili šta već kad se naručuje za beograd, i koliko? kapiram da je tako sigurnije ubacivanje kupovina u onu njihovu bazu...
Мајор Гашпар Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Тачно је да мало касне са уплатама ако купујеш у "Трафици". Ја сам редовно чекао по 2 недеље. Кад наручујеш телефоном, то одраде истог трена. Мислим да можеш да поручиш и за БГ, али ћеш платити поштарину око 250 дин (постнет), тако да не знам колико ти се исплати..једино ако узимаш већу количину. Иначе, имам 30% , али нисам из БГ, па мислим да је боље да појурите неког из БГ. Немогуће да нико из БГ нема 30%. Скокни на форум стрипово.цом, па питај неког..гарантујем да ћеш завршити посао. 2
quiet Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 hvala na iscrpnom i brzom odgovoru. 250 dinara - nikako im ne dam. ostaje mi da se i dalje patim sa ovih tričavih 22, a novo kad unesu - uneće.
Imrahil Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Animalz bi trebao da bude 1400 sa 30% popusta
WIZARD OF GORE Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ja sam na 22, pa ako ti je to ok popust, samo napred. a i planirao sam da pazarim nekog tvrdokoričenog dylana. inače, izgleda da ne valja kupovati direktno u trafici, ili samo ja imam loša iskustva. unose se kupovine nakon nekoliko meseci, ako se uopšte unesu. jel se plaća neka poštarina ili šta već kad se naručuje za beograd, i koliko? kapiram da je tako sigurnije ubacivanje kupovina u onu njihovu bazu... meni poslednju kupovinu (pre dva meseca kupio par stripova) još nisu uneli u bazu, a nemam nikakav dokaz o kupovini jer je račun ostao kod njih tako da mi je malo muka da se više zajebavam sa njima, lepo odem u Darkwood i pazarim šta mi treba
Recommended Posts