serblackbeard Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Ма јок, ал га претераше горе него ови што праве Скуби-Дуа.
serblackbeard Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 (edited) Изашли Бетмен-Одмазда Мрачног Витеза и Лига Изузетних Џентлмена 2. Првих месец дана коштају 1250 динара само у Дарквуду. Edited May 11, 2011 by serblackbeard
metal guru Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 ovaj Dampyr sam citao jednom, neka situacija u Ceceniji, znaci tesko smece, ko u pentagonu da ga prave mozda je samo taj broj bio takav, ali bas sam pomislio, zali Boze ovog 1 evra sto sam potrosio
metal guru Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 samo to je bilo, a nisam mogao da biram, bilo 3 razlicita stripa u 1 pakovanju
serblackbeard Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 Ја наручио Бетмена и Лигу. Уф једва чекам да стигне. А Дарквудов Конан је отишо у штампу. За 2 недеље би требало да буде у продаји.
Мајор Гашпар Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Mister No 37 - Staza uspomena Tex 30 - Jezero Atabaska
Runner Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Zna li neko sta se desava sa novim Marti Misterijom i DyD Superbook-om u izdanju Veselog cetvrtka? Znam da sada izlaze na svaka 3 mjeseca, ali imam utisak da su posljednji brojevi izasli prije 100 godina.
Мајор Гашпар Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 (edited) Имали су ови из ВЧ неких техничких проблема, па се издавање померило за 3 месеца. Edited May 19, 2011 by Мајор Гашпар
Denny Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Strip znalci, imam pitanje. Kupio bih nekoliko DC izdanja, ali u originalu tj. na engleskom jeziku. Da li je to ikako moguće ovde naći ili mi ne ginu Amazon.com ili neka američka veza? U pitanju su: Frank Milerov The Dark Knight Returns Frank Milerov Batman: Year One Mark Vejdov Kingdom Come i The Death of Superman Zasad. Hvala unapred.
Imrahil Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 (edited) Možda Vulkan. Imaju stripove "na engleskom", ali pitanje koje sve Od sajtova možeš i preko book depository Edited May 25, 2011 by Imrahil
Denny Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Hvala, hvala. Nego, jel' moguće da je shipping stvarno besplatan na ovom sajtu? 1
Imrahil Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Hvala, hvala. Nego, jel' moguće da je shipping stvarno besplatan na ovom sajtu? Jeste, besplatan je. Plaćaš samo cenu koja je na sajtu Ili, verovatnije, shipping je uračunat unapred u cenu u osnovi su skuplji nego amazon, ali pošto ne plaćaš shipping izađe te obično jeftinije. Najbolje je svakako proveriti i jednu i drugu opciju Imaš temu na stripovi.com link pa pogledaj iskustva ljudi sa tim sajtom ja nisam još naručivao, ali planiram..
serblackbeard Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Вулкан је бивши Мамут, јел тако? Они деру са ценама. Системов Дилан Дог Гигант је код њих био 1300 кад је у Дарквуду био 1000. Strip znalci, imam pitanje. Kupio bih nekoliko DC izdanja, ali u originalu tj. na engleskom jeziku. Da li je to ikako moguće ovde naći ili mi ne ginu Amazon.com ili neka američka veza? U pitanju su: Frank Milerov The Dark Knight Returns Frank Milerov Batman: Year One Mark Vejdov Kingdom Come i The Death of Superman Zasad. Hvala unapred. Ако ти нешто значи, Мрачног Витеза имаш на српском а и Кингдом Кам треба да изађе.
Imrahil Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Da, da, bivši mamut I dranje je blaga reč Recimo Deadworld Omnibus. U Vulkanu 2000, na book depository 13 evra btw, kod book depository, postoje - bookdepository.com - bookdepository.co.uk I postoje male razlike u cenama, pa treba proveravati gde je jeftinije
Recommended Posts