serblackbeard Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 @bo88gdan Jesl li čitao Planet Hulk. To ti je uvod u World War i meni se mnogo više svideo.
bo88gdan Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 @bo88gdan Jesl li čitao Planet Hulk. To ti je uvod u World War i meni se mnogo više svideo. jesam kako nisam pa to sam prvo kupio , znas sta sam primetio da je kompletan fajt sa X men-ima i juggernautom izbacen , cak i je Profesor X izbacen iz price , pitam se zasto ?
PajatheTrut Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Дампир-Вукодлаци, опасна прича. Једва чекам да кренем са тим делом, иначе мени лично убедљиво најјача,омиљена и најбруталнија прича је "Незасити".
Мајор Гашпар Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Добар је Дампир и штета што продаја иде слабо.
bo88gdan Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 a kojih stripova ide dobro u Srbiji ?
Мајор Гашпар Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Само Загор и ДД, подношљиво. Јбг...
PajatheTrut Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 (edited) Добар је Дампир и штета што продаја иде слабо. Стварно јесте, ја генерално слабо читам стрипове, много ми је готивна ствар, али немам новца да пропратим све што бих желео ( није баш јефтин хоби , а имам их још на шта дајем паре ) па сам сузио избор на прву љубав, то јест Дампира, сад купујем у гомилама по неколико, од сајма до сајам па ћу евентуално сакупити све бројеве. Јебига, криво ми што не могу да издвојим паре да редовно пратим неки серијал. Edited November 3, 2014 by PajatheTrut
lemmy sixx Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 I meni je dobar Dampir.Ali recimo epizoda Vukodlaci mi se ne dopada.Nekako mi konfuzna. Od tih slabije popularnih Boneli likova najjaci mi Bred Barron.Sjajan strip.
Мајор Гашпар Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Тридесетогодишњи рат, кланица...немој зајебавати.
lemmy sixx Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Само Загор и ДД, подношљиво. Јбг... Zato sto su najbolji. Bez brige,da je prodaja izdanja toliko losa VC bi pukao.A realno,trebamo biti srecni sto je u Srbiji doslo do te neke renesanse stripova.Nije kao pre naravno i kao u nekim drugim zemljama,ali definitivno se strip vratio.Izdavaci opstaju,ima ih nekoliko,dosta izdanja idu redovno...moramo biti zadovoljni. Тридесетогодишњи рат, кланица...немој зајебавати. A nigde zverine od dva metra koja sa covekom ima veze samo zato sto hoda na dve noge.Takvih vukodlaka ovde nema.
Мајор Гашпар Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Да иза Веселог не стоји Моцарт, друга би то прича била. Оверите Драгонера ако нисте.
serblackbeard Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Једина Дампир епизода која ми се није свидела је она у Чеченији, мислим да је бр.14.
PajatheTrut Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 Мене су Море смрти и изгубљена душа жешће сморили
quiet Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 izdavač? u početku mi je bilo prejebeno, posle krenulo da gnjavi.
Мајор Гашпар Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 izdavač? u početku mi je bilo prejebeno, posle krenulo da gnjavi. Darkwood.
Kumodraski Vo Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 (edited) Kolko budjavo izgleda taj Titan za razliku crteza u animi. Edited November 5, 2014 by Kumodraski Vo
Recommended Posts