Jump to content

Stripovi

Recommended Posts

Да, мислим на Урушавање.

То ти је као код неког бенда који има публику од 50 људи и савршено се разумеју и до јаја им је.

Тако и ова епизода. Паола направила причу за свијих 50 људи који ће је у небо дизати таман да је највеће говно.

Кад сам узимао стрип у стрипарници, власник се чудио што није више отишло јер је ипак то Паола.

Koji će mi hrpa prosjeka/govana iz koje onda moram da tražim šta valja? Do skoro sam kao i većina stripaša imao tu boljku prema brojevima i redoslijedu, ali to je besmisleno u hiperprodukciji i čini mi se da sam se izliječio. :haha:

plus ko kuća

meni su mahom svi ti yserijali koji održavaju status kvo i traju decenijama besmisleni, nebitno da li su boneli i američki superhorejski stripovi. i pravo je mučenje tu odvojiti život od kukolja.

jebem li ga, svaka priča bi trebala da ima početak i kraj.

Новости из Дарквуда:

U štampi su Torgal 4, Lokot 6, Spiru Integral, Hronike 5, One Piece 11, Prorok 1, JDJP 13, Okružen mrtvima 10. Uskoro će u štampu i Sendmen 10. Sprema se novi Divlji mač.

O ostalim naslovima otom-potom. Biće iznenađenja, kako i dolikuje.

Креће АФ колор од првог броја, домаће издање.

Старт 15. априла.

Srpski izdavac? Ovi sto vec izdaju AF na srpskom, Robert Coban i ta njegova firma?

Imam prvih 20 brojeva, Stripagent crno-bijela reizdanja, Brixijev prevod, uzimao sam u Trafikinim radnjama ono sto su do sada dobijali iz Hrvatske i pustali u prodaju.

Пошто је тај Конан и може ли се наћи сад од прве књиге?

http://www.darkwood.co.rs/strip-arhiv.html?publisherID=216&editionID=678&edition=Konan+Hronike+%28Darkwood%29#cxList

Major več okačio ovaj link :)

Išli su prvo brojevi 2 3 i 4, a br 1 je reprint ona dva konana u izdanju belog puta i on je posladnji izašao,

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...