Runner Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Načuo sam da će ovaj Ken Parker kojeg će Darkwood uskoro krenuti da izdaje ipak izlaziti u formi knjige (2 epizode u jednoj knjizi) sa tvrdim koricama, što dalje implicira da cijena ipak neće biti "popularna" kao što smo se mi ovdje nadali.
Мајор Гашпар Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Мени речено да иду меке корице, једино ако су мењали планове.
Kumodraski Vo Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Nadam se da nisu, stace nam jos jeda fibra kad je to vec savrseno u tome sto jeste..
Runner Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Bila je prije par sedmica tribina o Kenu Parkeru u Domu omladine, bili su između ostalih i ovi iz Darkwooda. Ja doduše nisam išao, ali bio je moj brat i kako sam ga shvatio spomenuli su da će biti knjiga u tvrdom povezu. Sačekaćemo da vidimo, i ja bih volio da bude meki povez koji bi koštao oko 300-400 dinara.
serblackbeard Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 (edited) Taj boneli nema svrhe da se trpa u HC, samo mu dize cenu bez potrebe. Sad je u VČ koričeni Dilan preko 2000 puna cena. Realno previše. Edited June 4, 2017 by serblackbeard
Мајор Гашпар Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Bila je prije par sedmica tribina o Kenu Parkeru u Domu omladine, bili su između ostalih i ovi iz Darkwooda. Ja doduše nisam išao, ali bio je moj brat i kako sam ga shvatio spomenuli su da će biti knjiga u tvrdom povezu. Sačekaćemo da vidimo, i ja bih volio da bude meki povez koji bi koštao oko 300-400 dinara. Тешко да би било 300-400 са меким повезом. Рецимо, Приче или Јулиа имају око 120 стр и коштају 400. Кен би имао око 200 стр.
Kumodraski Vo Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Ima svrhe da oni uzmu vise para od nostalgicara jbg.. Ja bih najvise voleo meko i sa kvalitetom stampe i korica kao kod Julije, to bi bilo nesto najjace ikad..
Runner Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Тешко да би било 300-400 са меким повезом. Рецимо, Приче или Јулиа имају око 120 стр и коштају 400. Кен би имао око 200 стр. U pravu si. Rukovodio sam se upravo tim stripovima i njihovim cijenama, ali sam smetnuo s uma da ce Ken Parker imati vise strana jer ce unutra biti dvije epizode.
Мајор Гашпар Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 SAGA 1 DEO Autor: K. Von, Brajan Format: 23,5 x 16 Br. str.: 172 U pripremi SAGA 2 DEO Autor: K. Von, Brajan Format: 23,5 X 16 Br. str.: 152 U pripremi
Мајор Гашпар Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Poštovani citaoci, za nedelju dana iz štampe izlazi nova knjiga Komikovog "Prvog izbora" - GARAŽA, italijanskog majstora Đipija, čije smo Beleške za jednu ratnu priču već objavili. Garažu je preveo Goran Kostrović, a dizajn je Ivice Stevanovića. O delu: Melanholičnim akvarelom i uz slutnju neizbežne anksioznosti u samom crtežu, moderni italijanski klasik Đipi ispreda priču o četiri veoma različita momka koji žele da stvaraju muziku. Sumornog tona, uz snažne i odlično režirane kadrove bez teksta, Đipijev crtež je istovremeno neobičan i evokativan. Likovi, iako pojedinačno nimalo vredni divljenja, zbližavaju se i pokazuju retko viđenu privrženost i istinsku radost u svojoj muzici. Sa snažnim indie senzibilitetom, ova introspektivna meditacija o tinejdžerskom životu još jednom potvrđuje Đipijev status najvažnijeg savremenog italijanskog autora stripa. Tehnički podaci: Đipi: GARAŽA "Prvi izbor" Strana: 128 Format: B5 Štampa: u boji Povez: tvrdi Cena: 1300 din
Мајор Гашпар Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Не знам зашто касни. Најављен је, биће сигурно.
Recommended Posts