VoivodBG Posted August 14, 2021 Report Posted August 14, 2021 Najbitnije pitanje, meke ili tvrde korice. To čini veliku razliku.
Мајор Гашпар Posted August 25, 2021 Report Posted August 25, 2021 IZ SRCA PALOMBIJSKE DŽUNGLE STIŽE NAM JEDNA OD NAJORIGINALNIJIH FRANKENOVIH KREACIJA!🗯🗯🗯 „MARSUPILAMI“ 1 i 2 na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.670 dinara za prvi i 1.340 dinara za drugi tom! Iako liči na nekoliko životinja (sa svojim leopardovim tufnama i psećim ušima), zasigurno možemo tvrditi da ništa slično Marsupilamiju niste bili u prilici da sretnete. Rep ovog jedinstvenog stvorenja neverovatno je dugačak, i ta zverka vesele naravi, domišljatog uma i spretnog tela koristi ga u najrazličitije svrhe, a najčešće kao pomagalo pri skakanju i oružje za samoodbranu. Što i nije čudno, pošto Marsupilami i njegova porodica vrlo često imaju potrebu za hitrim i spretnim kretanjem kroz divljinu, kao i za samoodbranom – jer iz epizode u epizodu upadaju u raznorazne nevolje i avanture pune urnebesnih gegova, ali i stvarnih opasnosti, koje u palombijsku džunglu uglavnom donosi čovek... Prvobitno zamišljen kao egzotični ljubimac Spirua i Fantazija, Marsupilami je jedna od najoriginalnijih kreacija slavnog Andrea Frankena i tokom svoje istorije doživeo je inkarnacije u raznim medijima, od stripa do velikog ekrana. Godinama nakon što je prestao da radi na avanturama Spirua i Fantazija, Franken pokreće zaseban stripski serijal o marsupilamijima, u kom učestvuju razni autori i u kom je dobroćudnim i radoznalim spadalima iz džungle prepuštena glavna reč. „MARSUPILAMI“ 1 i 2 na Letećem su startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.670 dinara za prvi tom i 1.340 dinara za drugi tom, od srede, 25. avgusta, do nedelje, 29. avgusta 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.850 dinara za prvi i 1.500 dinara za drugi, a u ostalim knjižarama 2.499 dinara za prvi i 1.999 dinara za drugi tom! *striparnica „Čarobna knjiga“ u TC „Kalča“ u Nišu neće raditi zbog godišnjeg odmora od 24. avgusta do 14. septembra 2021.
serblackbeard Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 On 8/28/2021 at 11:52 PM, Мајор Гашпар said: Golconda najavila Kornjače. Videh ovo al ja jos 3 one deluxe knjige i zavrsavam :)
VoivodBG Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 Sad sam zbunjen, izdaju istog Punisher Maxa koji je rađen od Fibre i Darkwooda?
serblackbeard Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 dw je radio ennisovog panisera. fibru ne pratim pa ne znam sta su oni izdali.
VoivodBG Posted September 2, 2021 Report Posted September 2, 2021 Sad sam proverio, ovo je serijal koji je prethodio Ennisovom Punisher Maxu. Fibra i Darkwood su iste serijale izdali, a evidentno da Čarobna knjiga dobije otpatke. 🙂 Nije neki serijal, ali dosta je iz njega korišćeno za film sa Thomas Jane-om iz 2004.
Мајор Гашпар Posted September 2, 2021 Report Posted September 2, 2021 http://stripblog.in.rs/2021/09/01/naslovnicar-dilana-doga/
Recommended Posts