Jump to content

Recommended Posts

Posted

www.freecomicbooks.com

imaju dosta izdanja, sto marvel-a, DC, Image, Devil's Due Publishing, Oni itd.

nedeljno izlaze razni skenovi u odlicnom kvalitetu, ima jos sajtova samo treba traziti po netu.

Posted

Izaslo je deluxe izdanje Batman The Killing Joke, jedina razlika izmedju originalne verzije i ove je sto je Brian Bolland promenio boje (sada je navodno zadovoljan), i par detalja je ubaceno u par panela. :angry:

stara verzija FTW!

Posted

Добро, мајку му, знамо. Дајте пишите о нечем битном.

Posted

Da,stvarno,tipa o tome da je TinTin francusko izdanje prodato pre par dana za skoro 300k evra na aukciji :D

Ili da sam ja konachno uspeo da kompletiram prvih 10 brojeva LMSa :D

Posted

Ljudi,kapiram da necju dobiti pozitivan odgovor,ali da li sluchajno ko od vas ima neke Strip Zabavnike (bilo koji format) odlichno ochuvane za prodaju/menjanje?

I nemojte da me shaljete na aukcije,sajtove i striparnice pls...Toliko sam vecj obaveshten :)

Posted

Није мислио на стрипове из Политикиног Забавника, него на Стрип Забавник. Зо је био посебан часопис.

Posted

Hahaha,pa ja rekoh da me ne shaljete na aukcije :D

Znam da ima tamo,ali su im skenovi ochajni i nikako ne mogu da provalim da li je strip dobar ili ne...a i generalno svi koji ih imaju su ljudi sa kojima nisam saradjivao do sada i nemam preporuku tako da...Ovi moji poslovni partneri neshto zatanjili sa strip zabavnicima :)

Posted

Поготово с обзиром на квалитет папира на ком су рађени. Исти случај са домаћим плочама.

Posted

Danas sam kupio M. Vetar 2 i 3. Cena 150 din. Izgleda da je SC resio da uz izdanja VC umuva i svoja stara. U svakom slucaju, nije lose za one koji zele da upotpune kolekciju. Takodje se moze kupiti i njihova izdanja Ken Parkera. Cena je ista...mislim da je su u pitanju brojevi 2 i 3.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...