VoivodBG Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 www.freecomicbooks.com imaju dosta izdanja, sto marvel-a, DC, Image, Devil's Due Publishing, Oni itd. nedeljno izlaze razni skenovi u odlicnom kvalitetu, ima jos sajtova samo treba traziti po netu.
Zagrivuk Posted March 28, 2008 Author Report Posted March 28, 2008 Valjda ce da se nakane i krenuti sa Nathan-om Never-om!
VoivodBG Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Izaslo je deluxe izdanje Batman The Killing Joke, jedina razlika izmedju originalne verzije i ove je sto je Brian Bolland promenio boje (sada je navodno zadovoljan), i par detalja je ubaceno u par panela. stara verzija FTW!
RNA Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Добро, мајку му, знамо. Дајте пишите о нечем битном.
Elldamar Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Da,stvarno,tipa o tome da je TinTin francusko izdanje prodato pre par dana za skoro 300k evra na aukciji Ili da sam ja konachno uspeo da kompletiram prvih 10 brojeva LMSa
Grob Bez Dna Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Добро, мајку му, знамо. Дајте пишите о нечем битном. meni je bitno da je danas izasao zagor
morsko prasence Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 "Calvin & Hobbes" by Bill Watterson "Plašt i očnjaci" iz "Politikinog zabavnika" http://www.postsmile.com/
Elldamar Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ljudi,kapiram da necju dobiti pozitivan odgovor,ali da li sluchajno ko od vas ima neke Strip Zabavnike (bilo koji format) odlichno ochuvane za prodaju/menjanje? I nemojte da me shaljete na aukcije,sajtove i striparnice pls...Toliko sam vecj obaveshten
Grob Bez Dna Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 imam ja tih iz zabavnika pun kurac, ali nisu na prodaju jer ih i ja sakupljam
RNA Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Није мислио на стрипове из Политикиног Забавника, него на Стрип Забавник. Зо је био посебан часопис.
Мајор Гашпар Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ell, imas na aukcijama (stripovi.com) Strip zabavnik.
Elldamar Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Hahaha,pa ja rekoh da me ne shaljete na aukcije Znam da ima tamo,ali su im skenovi ochajni i nikako ne mogu da provalim da li je strip dobar ili ne...a i generalno svi koji ih imaju su ljudi sa kojima nisam saradjivao do sada i nemam preporuku tako da...Ovi moji poslovni partneri neshto zatanjili sa strip zabavnicima
Мајор Гашпар Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Jbg, ti bas hoces glancer, a to se tesko nalazi.
RNA Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Поготово с обзиром на квалитет папира на ком су рађени. Исти случај са домаћим плочама.
Мајор Гашпар Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Danas sam kupio M. Vetar 2 i 3. Cena 150 din. Izgleda da je SC resio da uz izdanja VC umuva i svoja stara. U svakom slucaju, nije lose za one koji zele da upotpune kolekciju. Takodje se moze kupiti i njihova izdanja Ken Parkera. Cena je ista...mislim da je su u pitanju brojevi 2 i 3.
Elldamar Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Kako je meni do jaja sledecja naslovnica Dylana!
Recommended Posts