Kumodraski Vo Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Од првог броја, тврде корице, 3 у 1. 2100 без попуста. Jesi video ili znas mozda kakva je MM debeljuca? Jel ima onih tekstova na kraju? Kakva je to DD debeljuca? To je sjajno izdanje, jeste da je malo skuplje, ali je sve u vezi njega odlicno odradjeno. Must have ako si zagrizeni ljubitelj DD-a.
Мајор Гашпар Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Видео на слици коју сам поставио. Фазон Текс или МН. Има пропратне текстове сигурно.
lemmy sixx Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Uzeo sam Zagor specijal novi danas.Cim Kandraksa procitam,prelazim na ovo.
Xibir Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Ту је и дебели Марти. Надам се да ће га бити и данас на сајму и да није отишло свих 50.
Descender Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Kupio sam juce Magicnog Vetra i Ken Parkera i ne svidja mi se kako su nacrtani. Pricice su ok, ali crtanje je bas truba. Ko je da je ono moze da nacrta svako ko je ikada imao i malo smisla za to. Detalji nula, sve nesto zamrljano i ne postoji nista dobro u svemu tome. Isto i Ken Parker samo jos dosta gore. Cini mi se da je taj Milazzo. Nije mi broj pri ruci. Ko mu jebe mater? Ne zna ni on ko sam ja. Moj brat crta od njega bolje bar 1000 puta. Idem sutra kod njega i zamlocu ga da nacrta Kena Parkera i neku scenu da vidite sta je crtac. Uzecu neku iz ovog stripa sto sam kupio pa da uporedimo. Evo stigoh kuci i vidim crtac Berardi & Milazzo, a Magicni Vetar crta Mastantuono. Moj buraz je najjaci crtac koji postoji tj. cije sam radove video. Sa 8 godina on je vec prevazisao Esse Gesse ekipu i presao dalje. Ceo zivot je crtao Bonelijeve stripove kao i Marvel i pravio i svoje ludacke kreacije pa cak i mene u strip ubacio. Čekamo. 1
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Moze li neko da mi pomogne i da mi kaze koliko je ukupno izaslo brojeva Konana varvarina? Ako neko ne zna koji tacno u pitanju je ovaj serijal http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=836&filename=90985067.jpg&res=medium Kada smo vec kod njega znate li koliko ima brojeva i ovog serijala? http://i405.photobucket.com/albums/pp137/Sule63/STRIPOVI/KONAN/konan-saga-broj-6-decje-novine.jpg
serblackbeard Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 (edited) Дечје новине 18 комада Конана 100%, за остало не знам напамет. Маверик је издао неких 6-7 комада и мислим да се настављало на ово ДНово. Edited November 2, 2013 by serblackbeard
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Kako kada je ovo vec broj 20?
Мајор Гашпар Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 То ти је Маркетпринт. Баци поглед овде. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=11579
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 E hvala! 21 broj P.S. Pitao sam Darkwood i cekam nestrpljivo odgovor pa me jos interesuje da li postoji Dylan Dog Color Fest kod nas se uzme ?
Captain Spaulding Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Jel greystorm neki post apo steampunk strip?
Мајор Гашпар Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Није пост апо. Више је Жил Верн стајл.
lemmy sixx Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ovaj Dylan Dog superbook,sta je to?Vidim da ima i po tri epizode,ali na 130 strana?!?
serblackbeard Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ovaj Dylan Dog superbook,sta je to?Vidim da ima i po tri epizode,ali na 130 strana?!? Буде једна дужа епизода из неких специјала, гиганта и тако то. Углавном ван редовне серије и неке кратке епизоде по 5-6 страна. Уме да буде доста добро.
Recommended Posts