Мајор Гашпар Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Ell, baci pogled ovde. http://www.kolekcionar.com/html/yu/category.asp Jeste da si rekao da ne juris preko aukcija, ali mozda te nesto zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Heh...dao si mi pogreshan link,ali ok snashao sam se Hvala anyway Nije da ne jurim preko aukcija,jbg odradio sam milione njih,ali uglavnom ljudi sa kojima razmenjujem godinama i koji su mi provereni nemaju ova izdanaj...a sve i vishe i vishe je prevaranata tamo,pa ne mogu bash da budem siguran oko nekih stvari jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Znam da ima mnogo lopova..jbg. Tek sad videh da link ne radi...u svakom slucaju, bilo je par ponuda za Strip zabavnik. Ima mnogo povoljnih stripova..mada, u globalu, ocuvanost bas nije na nekom nivou. Dobra stvar je sto su to uglavnom ljudi iz Srbije, pa postarina nece biti velika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 Ima li negde da se nadje Nathan Never i Martin Mystere specijalci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Mislim da mozhesh nacji u Darkwoodu samo ovaj novi broj...prva dva su odaaaavnooo rasprodata i dostizhu nebeske cene na aukcijama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 E jel mi mozhe neko reci kako se stizhe do Darkwooda? Al' ne da mi da adresu nego bash da mi objasni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Hmmm....pa sidjesh dole na zelenjak gde se chekaju 50tice i 70tice,i samo produzhish dole pravo ( ne desno dole,vecj bash pravo dole pored pijace ) i nakon 50ak metara naidjesh na TC ... udjesh unutra i pichish u podrumche ... postavljene su svuda reklame,ne mozhesh da pogreshish nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 E hvala ti legendo! Nikada nisam bio u Darkwoodu poshto mi je knjizhara Alan Ford bash blizu,al' reko' moram jednom i tamo da navratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Da li neko zna gde mogu da se nadju:FRITZ THE CAT,FREAK BROTHERS i FAT FREDDY'S CAT?Ne postoje novija izdanja,a za vreme SFRJ je nesto od ovog navodno objavljeno...gde god sam pitao cudno su me gledali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Da li neko zna gde mogu da se nadju:FRITZ THE CAT,FREAK BROTHERS i FAT FREDDY'S CAT?Ne postoje novija izdanja,a za vreme SFRJ je nesto od ovog navodno objavljeno...gde god sam pitao cudno su me gledali pa nije navodno.vec jesu objavljena,stim sto su to bila hm...samostalna izdanja,i u neku ruku piratska...znaci,nista zvanicno. U realizaciji toga, jedan od glavnih ljudi je bio Uros Djuric, koji je igrao andjela u ''mi nismo andjeli'', pa ako mozes sa njim nekako da stupis u kontakt...moguce je da ima jos koji primerak...premda se to stampalo u malom tirazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Znam za LOMova izdanja,ako na njih mislis.Izgleda nisam bio dovoljno jasan,zanimaju me bas starija izdanja,macak fric iz sfrj perioda,itd...osim ako nije u pitanju dezinformacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Znam za LOMova izdanja,ako na njih mislis.Izgleda nisam bio dovoljno jasan,zanimaju me bas starija izdanja,macak fric iz sfrj perioda,itd...osim ako nije u pitanju dezinformacija iz stare sfrj?dezinformacija...sad shvatam sto su te cudno gledali. Inace,jesi li gledao crtacj ''macak fritz'', raspad sistema, Bakshi ga je radio,ali krambov stil je fino skinut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Jos ne,pogledacu ga naravno.Video sam samo inserte,a sigurno znas da je kramb posle tog filma ubio frica u stripu...ah,ta autorska prava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Jos ne,pogledacu ga naravno.Video sam samo inserte,a sigurno znas da je kramb posle tog filma ubio frica u stripu...ah,ta autorska prava... a bakshi je to iskoristio, i snimio nastavak crtaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Sta,postoje 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Sta,postoje 2? Fritz the Cat (1972) The Nine Lives of Fritz the Cat (1974) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Mislim da mozhesh nacji u Darkwoodu samo ovaj novi broj...prva dva su odaaaavnooo rasprodata i dostizhu nebeske cene na aukcijama... Hvala puno. A ne znas mozda koliko idu cene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jaooo...ne secjam se tachno stvarno...ali mislim da su izmedju 250 i 350 kn...tj oko 2600-3700 dinara ... Ako nadjesh negde jeftinije javi,uzeo bih i ja po jedan komad prva dva broja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Jaooo...ne secjam se tachno stvarno...ali mislim da su izmedju 250 i 350 kn...tj oko 2600-3700 dinara ... Ako nadjesh negde jeftinije javi,uzeo bih i ja po jedan komad prva dva broja :) A joj! Mnogo je, ali uzeo bi! Ok javicu, ali videcu prvo sa ovim mojim likovima sto donose, pa mozda narucim za neke jeftinije pare. Obavesticu te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 kupujem DAMPYR br 1 u izdanju 'veseli cetvrtak' inace u stripoteci 'DARKWOOD' kako stare brojeve tako i brojeve koji se pojavljuju par dana ranije nego na kioscima po ceni od 130 din umesto 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 a u pm, nekad mi je stvarno zao sto ne zivim u bg-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 inace u stripoteci 'DARKWOOD' kako stare brojeve tako i brojeve koji se pojavljuju par dana ranije nego na kioscima po ceni od 130 din umesto 150 Па, што не одеш до тамо? Чуо сам за то, мораћу да почнем код њих да купујем, а ионако се са газдом увек лепо испричам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Па, што не одеш до тамо? Чуо сам за то, мораћу да почнем код њих да купујем, а ионако се са газдом увек лепо испричам. stvarno...sto ne odem tamo...majku mu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Па, не пише ти одакле си. А можеш и да их конткактираш за неке бројеве који ти фале. Знам да газда шаље поштом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 idem tamo redovno i gazda mi nonstop kaze da se jos nisu vratili neki stari brojevi pogotovu dampyr ali stici ce sto ce reci da nemaju prvi broj tako da bih hteo da kupim ili makar pozajmim kako bih mogao ostale brojeve da citam lepo ko covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts