Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Jel čitao neko Inkal-a? Izgleda mi prelepo Fibrino izdanje, al što je skupo joj. Fibrin Inkal je rasprodat odavno, kupuj odmah ako nadjes
Schneider Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Aha još je i rasprodat, uf sve zeznutije. Gledao sam Fibrin sajt, i valjda je 300 kuna po intergralu ( Inkal i Prije Inkala), to mu dodje nekih 4500din. Kod nas valjda Darkwood uvozi Fibrina izdanja. Al što je najgore niko ni polovne ne prodaje, a ko prodaje ista cena ko da je nov Ma hteo sam da se upoznam sa Hodorovskim, i Inkal mi se stvarno mnogo svideo, tj deluje mi savršeno. Plašim se da neću moći da startujem sa Inkalom, već ću juriti polovnjake neke tipa Tehnopape ili Metabarone od Belog Puta ili ko je već prevodio.
serblackbeard Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Aha još je i rasprodat, uf sve zeznutije. Gledao sam Fibrin sajt, i valjda je 300 kuna po intergralu ( Inkal i Prije Inkala), to mu dodje nekih 4500din. Kod nas valjda Darkwood uvozi Fibrina izdanja. Al što je najgore niko ni polovne ne prodaje, a ko prodaje ista cena ko da je nov Ma hteo sam da se upoznam sa Hodorovskim, i Inkal mi se stvarno mnogo svideo, tj deluje mi savršeno. Plašim se da neću moći da startujem sa Inkalom, već ću juriti polovnjake neke tipa Tehnopape ili Metabarone od Belog Puta ili ko je već prevodio. Имаш Системове Инкале. Нису толико скупи као Фибра, наравно ако ти одговарају
Schneider Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Ma to je tek užasno, kompjuterski bojeno, kao neki Marvel za decu. Fibra je štampala orginalan Mobijusov crtež, sve kako treba sredila. Ništa, njih ću da pojurim hvala na pomoći.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 17, 2014 Report Posted March 17, 2014 Fibra ih vise nema, ali je moguce da ces naci po koji primerak u prodavnicama. Ja sam uzeo poslednji u Alan Fordu pre 6-7 meseci, ali ako je Darkwoodov sajt azuran, oni to jos uvek imaju u ponudi. Pozuri
lemmy sixx Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Brao Dovla carino,isplati se biti satanista.
serblackbeard Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Браво браво На шта планираш да испуцаш попуст? Нова тура: Дампир Књига #1 Окружен Мртвима #4 Освета Грофа Скарбека
Мајор Гашпар Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Ма, узећу неку социјалу. Једва се крпим.
Мајор Гашпар Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 А јбг, шта да се ради. Не могу све да испратим. Узео пре неки дан дебелог Мартија и Дампира. Не иде...
Schneider Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Ваљда иде једном годишње. Odličan tempo, taman do moje penzije. Jebeš to, idem da osvežavam zarđao italijanski, što je svakako brže rešenje.
Мајор Гашпар Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Тако стоје ствари, а тешко да ће неки други издавач из екс Ју имати бољи темпо.
serblackbeard Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Јел изашо овај Бетмен или је у припреми?
Recommended Posts