Srlandand Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 Ma jesu u pravu realno, ali ovo su neki brojevi od pre 100 godina, koji su vec na netu odavno, a kapiram da mozes da ih kupis jedino polovne, sto ti opet isti kurac dodje k'o skenirano
lemmy sixx Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 :rockdevil: :rockdevil: Keeeeejn!!!
lemmy sixx Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Kum me zove danas iz Ideje,naleteo je na komplete izdanja veselog cetvrtka. 3 stripa u paketu za 200 kinti. I nisu samo obicna izdanja u paketima,ima i specijala,odabranih prica...svega! I to po 200 kinti za 3 komada.Naravno,uzeo mi je jednu lepu gomilu svega Bonelijevog.Tako da,ako imate negde Idea market,navalite!
Мајор Гашпар Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Чини ми се да иду старији бројеви, па је добра прилика да се попуне рупе у колекцији. Узео Кејна, после фудбала обнављам градиво.
lemmy sixx Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Da,stariji brojevi idu.Upravo to,savrsena prilika da se za male pare popune praznine. Nego Dovla,posto i u redovnoj seriji idu zajebancije sa Kejnom i Afrikom koje jos nisu zavrsene,kojim bre redosledom da se cita? Nisam jos citao Skiptar Tin Hinan i nastavke,cekam da se zavrsi,pa me zbunjuje ovo sada.
Мајор Гашпар Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Прво прошли број Одабраних прича, па овај нови, па онда пређи на скиптаре и остале зајебанције. У редовној серији је стартовала јужноамеричка одисеја и возице је у 15ак бројева. Ниси ваљда луд да оволико чекаш.
lemmy sixx Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Au jebote. Pa ovo ce izlaziti vise od dve godine! Naravno da necu cekati,od sledeceg broja krecem sa citanjem. Tako su mi rekli i ovi iz vc,ali reko da ja to ipak proverim sa pravim strucnjakom,a ne tamo nekim Marcelom. Lafita sam procitao,ovaj novi cu cim stigne,i onda krecem sa ovim zajebancijama.
Мајор Гашпар Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Овог Кејна је својевремено издао Абатон. Oвих 6 бројева изашло. Иначе, неки ликови су одрадили (пирати) комплет ту јужноамеричку одисеју. Нудили ми, али сам одбио. Ем не волим такве ствари, ем нисам толики фан Загора.
Мајор Гашпар Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 (edited) Tamo gde su Dečje Novine stale, mi nastavljamo. Nedeljne table od 1945. će se hronološki nastaviti u sledećih 6 knjiga, zaključno sa 1965. godinom, i time će biti zaokružen ceo opus Fila Dejvisa i Li Foka.Ovaj put u boji, u nešto promenjenom formatu 170x250, i u tvrdom povezu. Prva knjiga očekuje se za Sajam! Zatim sledi Fantom, koji je planiran za sledeću godinu. Plan je da zaokružimo ceo opus Li Foka i Reja Mura, ali o Fantomu opširnije nakon Sajma knjiga. Još jedan lep projekat tiče se književnog dela, a verujemo da će biti blizak većini stripadžija, jer je reč o sabranim delima o Šerloku Holmsu. Svi romani i priče ser Artura Konana Dojla o najpoznatijem detektivu svih vremena biće objavljeni u tri knjige (b5 formata i u mekom povezu, ukupno na nekih 1000 strana) sa originalnim ilustracijama Sidnija Pedžeta iz magazina The Strand, u kojem su sva dela Šerloka Holmsa premijerno objavljivana, a svaka od tri knjige imaće sjajan predgovor, koje potpisuju redom – Vasa Pavković, Zoran Stefanović i David Albahari. Prve dve knjige očekuju se za Sajam, treća do Nove Godine. Verujemo da smo mnoge od vas lepo iznenadili, pa do skorog ponovnog susreta sa našim dragim junacima, veliki pozdrav od Makonda i Belog Puta! Edited September 18, 2014 by Мајор Гашпар
serblackbeard Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Који су пајсери ови из Белог Пута . Само започињу са стоје им незавршени серијали. Гашу нек завршавају. Изашло јуче
truliandedzombileš! Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 s obzirom da je film bio polu-govno, baš ne znam čemu hitnja da se ovo izdaje.
Schneider Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 (edited) Realno, pored toliko kultnih neizdatih ( francusko-belgijskih) radova, oni izdaju ovakve gluposti. Da imam te pare pre bi kupio neko Fibrino izdanje, nego ovo. Edited September 19, 2014 by Schneider
BLAGOJE Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 dovla tebra,ima nedje skenova tintina s' nasim prevodom?nema trika da nadjem
lemmy sixx Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Imas ovde nesto: http://www.stripotekaforum.com/index.php?action=search2 Samo se moras registrovati.
serblackbeard Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 (edited) Oд петка на киосцима Edited September 22, 2014 by serblackbeard
Descender Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Uzeće se. Kao i uvijek kod Phoenix-a, odličan odnos cijena - kvalitet.
Мајор Гашпар Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Tehnički podaci: "Prvi izbor" Prevod: Goran Kostrović Strana 88 Štampa: u boji Format: B5 Povez: tvrdi Promotivna cena: 1000 dinara
Мајор Гашпар Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 PRINC VALIJANT U NOVIM AVANTURAMA Dugo očekivani nastavci „Princa Valijanta“, kultnog stripa Harolda Fostera, konačno će se naći pred čitaocima u petak, 26. septembra. Tog dana i u subotu, 27. septembra, u okviru akcije „Leteći start“, po promotivnoj ceni od 999 dinara prodavaće se treći i četvrti nastavak „Princa Valijanta“, i to na sajtu „Čarobne knjige“, u striparnici „Darkwood“ u Beogradu, u knjižari „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na Salonu stripa, koji se održava u Studentskom kulturnom centru u Beogradu. U knjižarama će se strip prodavati od sredine naredne nedelje.
Recommended Posts