Мајор Гашпар Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Кен Паркер има очајан цртеж. Хефестов буразер црта десет пута боље. 2
serblackbeard Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Кена Паркера нисам читао никад (једини грех из младости)па да не пишем напамет, а Загора сам баталио да купујем одавно. Позајмим и прочитам понешто ал не дајем паре на то.
Kumodraski Vo Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Sto ne bi pazario odabrane price, ima tu dosta dobrih epizoda. Milazzov crtez savrseno pase Kenu, uopste liku i atmosferi stripa i prici, bio on ocajan ili ne.
serblackbeard Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 (edited) Имам ОП 15ак комада. Престао сам да купујем ВЧ кад је Дарквуд кренуо у офанзиву. Edited October 15, 2014 by serblackbeard
Kumodraski Vo Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Cek sta Darkvud izbacuje od Zagora? Jel one kolore? Jebes to, stace ti Boneli ofarban..
serblackbeard Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Никакве Загоре не избацију Дарквуд Форсирају Амере и Французе који мене више занимају. Колоре ВЧ ради
Descender Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Кена Паркера нисам читао никад (једини грех из младости)па да не пишем напамет, а Загора сам баталио да купујем одавно. To za Kena ispravi obavezno, ali pokušaj naći izdanja sa dobrim otiskom (ne LMS ili onaj nesretni Systemov pokušaj). Riječ je o jednom od najznačajnijih, najpoetičnijih i, jebi ga - nema bolje riječi, najljepših italijanskih stripova. Ja i Zagora još uvijek kupujem, mada već godinama (uglavnom) ne znam ni sam zašto, valjda nostalgija, jebem li ga... Jedna dobra priča u sto godina, to što mu posljednjih godina radi retardirani Buratini nije humano. Jedina je sreća što se ponekad može naći solidan crtež (Dela Monika, Rubini, Venturi i sl.), ali i za to je Tex majka. Mislim da nikad niko u italijanskom stripu nije imao ovakvu crtačku ekipu u kakvu ima Tex posljednjih godina, ma ni blizu. Milazzov crtez savrseno pase Kenu, uopste liku i atmosferi stripa i prici, bio on ocajan ili ne. Mislim da je Major bio ironičan. Svi (osim Hefesta) znaju ko je i šta je Millazzo.
Kumodraski Vo Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 (edited) Mislim da je Major bio ironičan. Svi (osim Hefesta) znaju ko je i šta je Millazzo. Vidim u cemu je stvar, nisam pratio temu jbg. Никакве Загоре не избацију Дарквуд Форсирају Амере и Французе који мене више занимају. Колоре ВЧ ради Izgleda da je tako ali ja koliko se secam prosle godine na sajmu su bas reklamirali te obojene Zagore na svojim standovima.. Sto se tice Francuza cekam da objave Plast i ocnjaci vec jednom onaj nesretni Systemov pokušaj Sta mu fali, imam skoro sve te stripove i odlicna je stampa a i prevod + tekstovi na kraju. Naravno da kvalitet ne moze da se meri sa hrvatskim ali ne moze ni cena. Edited October 15, 2014 by Kumodraski Vo
Descender Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 (edited) Sta mu fali, imam skoro sve te stripove i odlicna je stampa a i prevod + tekstovi na kraju. Naravno da kvalitet ne moze da se meri sa hrvatskim ali ne moze ni cena. Imam i ja... Bio sam oduševljen kad je krenuo. Dobro je (i pristupačno) zamišljeno izdanje, ali otisak jako varira od broja do broja, bar ja imam najmanje 5-6 komada (možda i više, nisam ga skoro gledao) sa onim žućkastim papirom i jako lošim otiskom, a to me užasno nervira. Zato i kažem "nesrećnog", dobro zamišljeno, a moglo je i ispasti puno bolje. EDIT: U svakom slučaju, sad se skoro džaba mogu naći i kompleti tog izdanja, tako da možda za početnike i nije loše da malo to pogledaju i vide leži li im Ken uopšte, naravno da ne treba krenuti sa Fibrom. Edited October 15, 2014 by Descender
Мајор Гашпар Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Ух, како бих волео да крене Кен код нас. Типа, 3 у 1 или какав "дебељуца". Зна ли ко колико укупно има епизода?
Descender Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Slažem se, bio bi pun pogodak kad bi neko krenuo sa nekim meke-korice-srednji-cjenovni rang 3 u 1 izdanjem (sa naslovnicama unutra i pokojim pratećim tekstom). To mi je mnogo bolje od prevelikih VČ debeljuca. Tiraž nekih 500 (u skupljoj /i puno realnijoj, jbg/ varijanti) ili rizikovati sa 1000 (u jeftinijoj) i mislim da nema šanse da pukne. Po meni, ovo je idealan zalogaj za Darkwood. Ili čak Phoenix (mada mislim da je za njih ipak preveliki). I ne znam kako uopšte stoji situacija sa pravima na Kena kod nas... Ima 75 redovnih + 4 specijala. 1
Мајор Гашпар Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Превелики за Феникса јер су кренули са Сагураром, aли верујем да би га скроз профи одрадили. 25 комада + 1 дебели специјал и то је то. Милина.
Descender Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 aли верујем да би га скроз профи одрадили. I ja, zato sam ih i pomenuo, obožavam njihova izdanja. 25 комада + 1 дебели специјал и то је то. Милина. Zamisli samo, savršenstvo.
Мајор Гашпар Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Најавили. Унутра ће бити 4 броја.
serblackbeard Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Да ли се зна кад ће Зигфрид #3? Помињу ли га на флејбуксију?
Мајор Гашпар Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Spremno za Sajam! Odstampano i sad ima jos malo da odlezi pod presom. Sve isto kao i Integral #1. Epizode Ostrvo Crnih Vitezova i Lazzni Traperi
Мајор Гашпар Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 144 strane u boji Cena: 699 dinara
Descender Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 Uživajte malo u tablama iz nekih od predstojećih Texone-a. Divota. Kao i 95% današnjeg Teksa. Boselli / Carnevale Boselli / Villa Faraci / Breccia A evo malo i Andreucci i Piccinelli, koji će izaći u redovnoj seriji. 2
Descender Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Totalno. Moram još ovu Villinu tablu i neću više, obećavam.
Мајор Гашпар Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Tehnički podaci: SUDIJA DRED: Zakon smrti Tekst: Džon Vagner Crtež: Brajan Boland Strana: 112 Format 20x23,5 cm Štampa: crno-belo Povez: meki Tiraž: 500 primeraka Sajamska cena: 900 dinara
Descender Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Pih, ukinuli ono "autor: Klaudio Kjaveroti", sad je još manje zanimljivo!
Мајор Гашпар Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Ваљда ће до 20ог броја средити насловну како треба.
Recommended Posts