Мајор Гашпар Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Poštovani čitaoci, budući da je sve definisano i da su se sve kockice složile, s velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo u narednih godinu dana objaviti dela velikana francusko-belgijske škole stripa Didijea Komesa, svih 9 njegovih crno-belih autorskih albuma, u okviru tri Omnibusa. Svaka knjiga, Omnibus, biće u luksuznoj opremi, na velikom formatu i u tvrdom povezu. Knjige će biti štampane u 500 primeraka i ići će u ograničenu distribuciju na prostoru Srbije. Ipak, svaki Omnibus pre štampe će ići u pretplatu, sa znatno nižom cenom od knjižarske. Prvi Omnibus već je u pretplati i više o tome možete pročitati ovde: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46366 Takođe, pretplatnici za prvu knjigu Komesovog Omnibusa imaće povlašćenu cenu prilikom pretplate za drugu i treću kasnije, a pretplatnici za sve tri knjige imaće i dodatnu nagradicu. Ovaj zaista kapitalni izdavački poduhvat, ubedljivo najveći i najsloženiji za Komiko do sada, realizovaćemo u toku 2015. i 2016. godine. Prevod je delo Gorana Kostrovića koji je za ovaj projekat nagrađen i stipendijom francuskog Ministarstva kulture i studijskim boravkom u Francuskoj za potrebe ovog prevoda. Sadržaj: OMNIBUS I - Gavranova senka, Eva & Drvo-srce OMNIBUS II - Tišina & Lasica OMNIBUS III - Iris, Dom gde drveće sneva, Tigrove suze & Dix de der
El Karnisero Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Мене највише код ВЧ нервира Мистер Но. Једна прича има по 3,4 или 5 епизода а они издају једну епизоду на 3 месеца. Јеботе живот, треба да чекам две године да завршим причу.
Мајор Гашпар Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 (edited) Није проблем тај темпо него што су те епизоде кршина тешка. Зато је и продаја ужасна. Читам га и жалим за оним златним временима. Edited February 6, 2015 by Мајор Гашпар
[Nocturno] Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Aj sad za tog Konana - bas mi je nekako promakla i najava i odjednom izbacise dva broja? Juce ih video u onoj novoj knjizari sto se otvorila kod konja.
serblackbeard Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 ' timestamp='1423208005' post='2803513']Aj sad za tog Konana - bas mi je nekako promakla i najava i odjednom izbacise dva broja? Juce ih video u onoj novoj knjizari sto se otvorila kod konja. Реално је много два одједном
Runner Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Obidjoh dosta Trafikinih radnji u BGu, ali nigdje ne nadjoh ovaj DyD Obojeni program, brojeve 2 i 3. Cak me iznenadilo da ce vec treci broj, jer nisam ni znao da je u medjuvremenu izasao i drugi broj. Nekako mi promakao. Ali eto, nema ih u radnjama za sada, izuzev prvog broja, koji imam.
Мајор Гашпар Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Рађено у 500 комада. Окрени им телефон.
Descender Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Obidjoh dosta Trafikinih radnji u BGu Svrati u Darkwood ili Alan Ford, ima sigurno.
Nightfall Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Dal neko stvarno uzima taj obojeni program? 900 dinara za knjizicu od 120 strana je zaista bezobrazno skupo. Cak i sa popustom uz karticu.
lemmy sixx Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ma budale. Isto izdanje, identican strip u Ludensu 4 eura.
Мајор Гашпар Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ја не волим те Бонели колоре. Можда узмем Текса и то је то.
lemmy sixx Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ja volim, ako su novijeg datuma. Oni stari prefarbani su katastrofa.
Runner Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Mislio sam da su sva tri Obojena programa do sada Dylan Dog, a zapravo br.1 je Dylan, br.2 Zagor, br.3 ce opet biti Dylan, br.4 mislim Tex itd. To me je bunilo kad sam nekidan pitao ovde, ali sam razjasnio. Uzimacu samo Dylana.
Descender Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Phoenix se prebacio na ovo nakon što su izgubili Morgan Lost? Iskreno, Morgan Lost me prilično zanima, ovaj Lukas baš i ne.
Recommended Posts