Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poštovani čitaoci,

budući da je sve definisano i da su se sve kockice složile, s velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo u narednih godinu dana objaviti dela velikana francusko-belgijske škole stripa Didijea Komesa, svih 9 njegovih crno-belih autorskih albuma, u okviru tri Omnibusa. Svaka knjiga, Omnibus, biće u luksuznoj opremi, na velikom formatu i u tvrdom povezu. Knjige će biti štampane u 500 primeraka i ići će u ograničenu distribuciju na prostoru Srbije.

Ipak, svaki Omnibus pre štampe će ići u pretplatu, sa znatno nižom cenom od knjižarske. Prvi Omnibus već je u pretplati i više o tome možete pročitati ovde: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46366

Takođe, pretplatnici za prvu knjigu Komesovog Omnibusa imaće povlašćenu cenu prilikom pretplate za drugu i treću kasnije, a pretplatnici za sve tri knjige imaće i dodatnu nagradicu.

Ovaj zaista kapitalni izdavački poduhvat, ubedljivo najveći i najsloženiji za Komiko do sada, realizovaćemo u toku 2015. i 2016. godine. Prevod je delo Gorana Kostrovića koji je za ovaj projekat nagrađen i stipendijom francuskog Ministarstva kulture i studijskim boravkom u Francuskoj za potrebe ovog prevoda.

Sadržaj:

OMNIBUS I - Gavranova senka, Eva & Drvo-srce

OMNIBUS II - Tišina & Lasica

OMNIBUS III - Iris, Dom gde drveće sneva, Tigrove suze & Dix de der

korice1.jpgkorice2.jpgkorice6.jpg

Posted

Мене највише код ВЧ нервира Мистер Но. Једна прича има по 3,4 или 5 епизода а они издају једну епизоду на 3 месеца. Јеботе живот, треба да чекам две године да завршим причу.

Posted (edited)

Није проблем тај темпо него што су те епизоде кршина тешка. Зато је и продаја ужасна.

Читам га и жалим за оним златним временима.

Edited by Мајор Гашпар
Posted
' timestamp='1423208005' post='2803513']

Aj sad za tog Konana - bas mi je nekako promakla i najava i odjednom izbacise dva broja?

Juce ih video u onoj novoj knjizari sto se otvorila kod konja.

Реално је много два одједном :)

Posted

Obidjoh dosta Trafikinih radnji u BGu, ali nigdje ne nadjoh ovaj DyD Obojeni program, brojeve 2 i 3. Cak me iznenadilo da ce vec treci broj, jer nisam ni znao da je u medjuvremenu izasao i drugi broj. Nekako mi promakao. Ali eto, nema ih u radnjama za sada, izuzev prvog broja, koji imam.

Posted

Mislio sam da su sva tri Obojena programa do sada Dylan Dog, a zapravo br.1 je Dylan, br.2 Zagor, br.3 ce opet biti Dylan, br.4 mislim Tex itd. To me je bunilo kad sam nekidan pitao ovde, ali sam razjasnio. Uzimacu samo Dylana.

• Create New...