Descender Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) Otprilike epizode (mislim naravno kompletne epizode, ne samo ove sveske): Okrutni Havak, Pun mesec, U potrazi za Zagorom i Ljudi izvan zakona. To je više-manje to. I onda možeš redom ovu Južnoameričku odiseju koja kreće od Ponekad se vraćaju (prethodnica) tj. od Skiptar Tin-Hinan nadalje, mada ja ne dijelim sveopšte oduševljenje njom. Ima i odličnih i bezveznih momenata, ali eto, u principu je bolja od većeg dijela redovne Zagorove produkcije u proteklih par godina. Edited April 3, 2015 by Descender
Kumodraski Vo Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Cuo sam da je Potraga kul, kao ovaj se nasuce pa se Ciko snalazi da ga spase i sl. Jel to nabrojano nazivi svezaka ili celih prica?
Descender Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Jednim naslovom sam označio cijelu jednu priču, svaka priča ima od 1,5 do 3 sveske. Kao što sam uostalom i napisao u prvom postu (mislim naravno kompletne epizode, ne samo ove sveske)
Kumodraski Vo Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Haha citao sam sa nogu pa nisam skontao u sekundi Hvala, voleo bih da mu se vratim nakon duze pauze (fazon neke 3-4 godine).
Descender Posted April 5, 2015 Report Posted April 5, 2015 Hvala, voleo bih da mu se vratim nakon duze pauze (fazon neke 3-4 godine). Misli svojom glavom, čitaj Teksa Vilera!
serblackbeard Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 U pretplati http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=27427.msg430804#new
lemmy sixx Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Malo preteruje Descender, ima vise kvaliteta od ovoga sto je naveo. Crna krila noci overi obavezno, tri komada ima.
Descender Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Naravno, ima još par pristojnih epizoda, ali ja sam naveo otprilike one po meni najkvalitetnije. Crna krila noći su generalno OK, u svakom slučaju vrijedi ih pročitati barem zbog maestra Dela Monike, čiji svaki crtež je praznik za oči (mada ovo nije među njegovim najboljim djelima, opet lagano šije 90% Zagorovih crtača). A da skoro svaka sveska bude crtački praznik za oči - tu je Tex.
Мајор Гашпар Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Е, не би Леми признао да је Текс бољи...
lemmy sixx Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 To ne mogu tvrditi zato sto Teksa ne citam redovno, jako retko ga uzimam. A retko uzimam zato sto je Zagor bolji. Naravno, ima još par pristojnih epizoda, ali ja sam naveo otprilike one po meni najkvalitetnije. Crna krila noći su generalno OK, u svakom slučaju vrijedi ih pročitati barem zbog maestra Dela Monike, čiji svaki crtež je praznik za oči (mada ovo nije među njegovim najboljim djelima, opet lagano šije 90% Zagorovih crtača). Meni je recimo sto se Zagora tice onaj poslednji specijal Budjenje fantasticno nacrtan...totalno atipicno za Zagora, ali sjajno i osvezavajuce.
Мајор Гашпар Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Poštovani citaoci, za novosadski Sajam knjiga iz štampe izlazi nova knjiga Komikovog "Prvog izbora", za koju verujemo da će biti apsolutni favorit kod mnogih čitalaca. U pitanju je centralno delo kultnog Barua - "Kitaja bluz". Takodje, ovo je prva knjiga koju smo štampali na novom papiru, daleko najskupljem koji smo sreli do sada, i rekao bih da se rizik isplatio. Boje su apsolutno fenomenalne! O delu: Nova godina 1966. Jedna divlja noć grupe mladih Francuza, sinova emigranata iz Italije i Severne Afrike, u industrijskom gradiću u senci ogromne fabrike koja predstavlja sudbinu tolikog broja porodica i toliko života. Baru svoje uspomene slika na jedinstven način i stvara snažan i istovremeno pitak grafički roman - fresku o životu "siromašnih ali lepih" koji će učiniti sve da dođu do spasenja, devojaka i rokenrola. "Baru je plemeniti otac modernog grafičkog romana. Njegova dela bave se političkim i društvenim temama, ali nikada ne omaše da budu apsolutno zabavna." - L'Espresso "Moj uzor je italijanska komedija. Ali ja sam postao ono što jesam zato što se jednog dana pojavio rokenrol." - Baru Tehnički podaci: Baru: Kitaja bluz "Prvi izbor" Strana: 152 Format: B5 Štampa: u boji Povez: tvrdi Prevod s francuskog: Goran Kostrović Tiraž: 500 primaraka Cena: 1450 din ISBN: 9788687919457
Descender Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Meni je recimo sto se Zagora tice onaj poslednji specijal Budjenje fantasticno nacrtan...totalno atipicno za Zagora, ali sjajno i osvezavajuce. Naravno! Umjetnost čista, velemajstor Barison. Sreća je pa su najavili da se neće završiti samo na ovom jednom gostovanju, radiće još ponešto za Zagora. A i Teksa.
serblackbeard Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Jedno izdanje - dve naslovnice promo 1490 puna cena 1950 A ispod ovog desnog Torgal knjiga 2
lemmy sixx Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 jebale vas te mange i crtezi za homoseksualce i kuruze serete po zagoru a polovina vas nije jebala pola zivota
lemmy sixx Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 BOLJE MARVEL NEGO MANGE IZJEBES DOVLU USTASU PREKO TANGE 1
Мајор Гашпар Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 Dragi prijatelji, Izdavačke kuće Makondo i Beli Put sa zadovoljstvom najavljuju dva dugo iščekivana izdanja: FANTOM – knjiga prva: 1939 – 1942. Cena u knjižarama: 1880 din / Akcijska cena: 1200 din A4 položen, 160 strana, u boji, tvrdi povez ŠERLOK HOLMS – knjiga druga (priče) Cena u knjižarama: 1298 din / Akcijska cena: 800 din B5, 372 strane, c/b, meki povez Oba izdanja pojaviće se za Sajam knjiga u Novom Sadu, i za Salon stripa - Nifest u Nišu. Tokom trajanja ove dve manifestacije (18.4. – 26.4.), svi koji ne budu mogli da posete ove sajmove, moći će preko računa da kupe oba izdanja po akcijskim cenama. Takođe, i Makodno i Beli Put ponudiće ovom prilikom i ostala izdanja po sajamskim cenama, uključujući i nekoliko specijalnih akcija za komplete sa gotovo 50% popusta. U prilogu preuzmite cenovnik. https://www.dropbox.com/s/gbcmz09t9yfdb5l/Makondo%20akcija.xlsx?dl=0 https://www.dropbox.com/s/h7f4t8ei3yu6f51/Beli%20Put%2C%20SPISAK%20KNJIGA%20PO%20KATEGORIJAMA.xlsx?dl=0 O izdanjima: FANTOM: Prva od četiri knjige koje će obuhvatiti ceo opus crtača Reja Mura. Nedeljne table u svom originalnom formatu i originalnom koloru, sa predgovorom Slobodana Ivkova. Jedan od najznačajnih stripova svih vremena, delo koje koje je definisalo ceo super-herojski žanr, po prvi put hronološkim redom i u boji. ŠERLOK HOLMS: Druga (od tri) knjiga sabranih dela o najčuvenijem detektivu svih vremena. Obuhvata dve zbirke priča: Avanture Šerloka Holmsa (1891-1892) i Memoari Šerloka Holmsa (1892-1893). Opet sa svim originalnim ilustracijama Sidnija Pedžeta i sa sjajnim pogovorom Zorana Stefanovića, u kome ćete saznati mnoge zanimljive i verovatno većini nepoznate detalje o Šerloku Holmsu kao fenomenu, kao i o njegovom uticaju na ovim prostorima. U okviru 23 priče u ovom izdanju, nalazi se i ona najznačajnija: Poslednji problem, o sukobu Šerloka sa svojim arhineprijateljem – Napoleonom zločina, profesorom Morijartijem.
Recommended Posts