Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Што се тиче ОП, следећег четвртка иде: http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-105-107-kraljica-mrtvog-grada/450/
Kumodraski Vo Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Uh bice krmaca! Deluje egzoticno prica, jesi citao pre?
Descender Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Čitao sam ja i ne sviđa mi se. Boselli je inače (u principu) talentovan autor i veliki broj njegovih priča bile su pravo (a neke i ključno) osvježenje u Zagoru, ali je rekao bih i ogroman narcis i ovo je jedna od onih njegovih klasičnih zamornih daj-da-natrpam-SVEGA-da-bih-pokazao-kako-sam-svestran-autor priča. Dosadno, previše svega na jednom mjestu, a to je u ovom slučaju samo sebi svrha i zagušuje ono što treba da bude važno u stripu ovog tipa kakav je Zagor, a to je priča. Boselli je suviše narcis da primjeni ono jednostavno less is more i to prosto ubija značajan broj njegovih priča.
Kumodraski Vo Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 E jbg sjeba mi ocekivanje, al nema veze ionako ga ne bih uzeo na kiosku Kad krece ta juznoamericka saga vec jednom?
Descender Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Uzmi ga svakako, možda se tebi dopadne. Kako misliš kad kreće, pa krenula je odavno već u redovnoj seriji, prije više od godinu dana i još traje...
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 То је наставак оне афричке приче са Кејном. Издао својевремено и Абатон. 1
Elldamar Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Za 20ak dana bi trebao da stigne prvi američki Zagor pa prenosim utiske. Ako je sve ostalo unutra odrađeno u skladu sa naslovnicom, eto meni novog omiljenog serijala
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Ел, колико си кеша пљунуо за то, ако није тајна?
Elldamar Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Ej, nisam ja ništa, ortakinja će mi uzeti tamo i doneti ovde, ali mislim da je oko 12-13$ na Amazonu, uopšte nije skup, samo što jebe poštarina i random carina. Nego ja sam u fazonu da to uzmem što pre, zato sam nju i iscimao jer je valjda rađeno samo 1000 komada, pa kapiram da će ovde dostići bolesne cifre na aukcijama. A ima kod nekog lika videh na stripovi.com forumu da šalje i ovde u Srbiju ali ne znam tačno koliko bi tražio za to.
Kumodraski Vo Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 I stace ti to.. Descender jbg nisam ga pratio jos od alhemicara kolko se secam, par epizoda kasnije u stvari.. Jel znas od koje epizode je krenulo to?
Descender Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 (edited) prvi američki Zagor Stiže mi u ponedjeljak ili utorak Stvarno perfektno izgleda! Jel znas od koje epizode je krenulo to? Uvod u odiseju su epizode 81 i 82 redovne serije Veselog četvrtka, pa onda ide onaj jubilarni broj Manituov kovčeg, a odiseja kreće od broja 84, Skiptar Tin Hinan. Edited August 13, 2015 by Descender
lemmy sixx Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Meni su podeljena misljenja....ima tu zaista odlicnih epizoda, ali ima i smeca. Bas zna ici u krajnosti odiseja.
Kumodraski Vo Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 A kakve su price od alhemicara (47-48) do sage? Vidim ima nekih vukodlaka, zdraka.. Inace dosta naivnije deluju ove poslednje naslovnice, jbg mator je Feri..
lemmy sixx Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 To sa vukodlakom je Pun mesec i jos jedna i po epizoda posle. Meni je sjajna, to overi obavezno. Crna krila noci takodje, na nju se nastavljaju jos dve epizode. Ima kvaliteta.
Kumodraski Vo Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 To hocu sigurno jer volim natprirodnog zagora, uvek mi bio gotivnini od western zagora..
lemmy sixx Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 I meni isto. Onda uzmi Sahranjeni uzas/Planine strave i Ponekad se vracaju/Izdanci zla. I ako slucajno nisi, pod obavezno Morska Strava, to su odabrane price.
Мајор Гашпар Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 У Кроацији изашао трећи број колорца.
Мајор Гашпар Posted August 16, 2015 Report Posted August 16, 2015 Prvi broj časopisa posvećenog stripu u Regiji upravo ulazi u štampu i očekujemo da će biti dostupan za Novosadski strip vikend, a možda i ranije! Cena u prodaji biće 400 RSD, a za sve one koji se pretplate do 31.8. cena je 299 dinara + besplatna poštarina (preporučena tiskovina). U prvom broju donosimo dve epizode Poručika Tare - Bumbareva banda i Kuda zveri prođu (Da! Poručnik Tara Toze Obradovića i Baneta Kerca posle 30-ak godina opet među nama, a povodom 70 godina pobede nad fašizmom!). Tu je intervju sa Aleksandrom Zografom i njegov strip Dopisnica iz Pančeva... A onda, još jedan genijalan strip, prvi put posle tridesetak godina - Mika Muštikla Radiča - Miše Mijatovića! Epizoda - ?! Prvi broj Vojvođanskog stripa donosi do sada neobjavljenu epizodu Maslijevog Detektiva Lakonogića, Krampija Dude Vukojeva i Petra Meseldžije, strip Propuzilište Franje Strake i strip Zlatka Milenkovića Poslednja linija odbrane, te strip Marka Dješke Tis'ga. Takođe, tu je i strip Razglednica iz Sarajeva, Predraga Đurića, Franciska Maldonada i Zlatka Milenkovića. U prvom broju objavljujemo i sva prvonagrađena stripa na nedavnom konkursu ROSENCRANTZ-a - Autizam za početnike Đorđa Milovića i Čudesni dar gospodina Arsentijevića Nenada Pejčića i Igora Krstića. Strip obiluje i tekstualnim prilozima, prikazima stripova i strip časopisa, kao i strip dešavanja, a stižu iz pera Branka Đukića, Jovana Gvere, Ilije Bakića, Marije Samardžić, Ivana Veljkovića i Predraga Đurića. Verujemo da će vam posebnu pažnju privući tri teksta - jedan donosi prikaz izdavačke delatnosti u Regiji u 2014. godini - saznajte koliko se kojih stripova objavljuje i gde, ko od 57 izdavača je objavio najviše izdanja, a koji izdavači daju najviše podrške domaćem stripu. Drugi tekst daje listu 160 (!!!) strip albuma i svesaka koje su domaći autori objavili u Regiji i svetu u 2014. godini, dok treći tekst donosi pregled svih (ili barem većine) strip-dešavanja u Regiji u 2014. godini! Spremite se za Vojvođanski strip - magazin devete umetnosti Regije! 2
Мајор Гашпар Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Треба ми хитно жиро-рачун од ВЧ. Наручио пар ствари и лепо их замолио да ми доставе жр јер нисам сто година наручивао, а господа ми одговори после недељу дана како је колега имао техничке сметње и опет ми не доставе број већ само износ који треба да уплатим. Ај, ако неко зна нека баци овде, па да скокнем до неке банке или поште до 19ч и то одрадим.
Recommended Posts