Мајор Гашпар Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Тим и Дасти, најава од ROSENCRANTZ-а. Кажу, за Сајам. 1
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Radujem se ovome, mada se skoro niceg ne sjecam, znam da mi se kao klincu svidjao. I da ga je radio Bignotti, sto je isto tako plus. Imajuci u vidu da je rijec o stripu iz 50-ih, vjerovatno je super-naivan i bice ovo klasicno unovcavanje nostalgije, ali nema sanse da ga ne kupim.
Мајор Гашпар Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Најжешћа наива. Чувај кеш за боље ствари.
Descender Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 I pretpostavljao sam Možda sam posljednji pročitao kad sam imao tipa 11- 12 godina. Istina, za sajam će mi trebati torba dijamanata!
serblackbeard Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Ja sam oko 200 evara puko na prošlogodišnjem Ovaj mi deluje da će malo tanji da bude al biće zajebano opet.
Мајор Гашпар Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Najavljujemo genijalni serijal izdavačke kuće Sergio Bonelli DEČAK SA DIVLJEG ZAPADA, kod nas možda poznatiji pod imenom Tim i Dasti. Autor ovog stripa je Guido Nolitta, kasnije jedan od najproduktivnijih scenarista, a strip je najvećim delom nacrtan od strane Franca Bignottija i Giovanni Ticci. Planirano je se celokupan serijal objavi u sveskama od po dve epizode (ukupno 21 sveska, od 194 stranice). Radi se o vesternu, sa mladim tumačem Timom Karterom u glavnoj ulozi, koji se beskompromisno bori za pravdu. Njegov verni pratilac je Dasti Rajan. Izdanje je sa tvrdim koricama, u trista primeraka. Pretplata do 10.10.2015. iznosi 800 RSD (6.7 EUR), promotivna cena do 1.11.2015. oznosi 1000 RSD (8.3 EUR), a redovna cena će iznositi 1200 RSD (10 EUR). Više informacija i poručivanje na [email protected]
Descender Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Bolje da su ostavili Tim i Dasti, ovako je baš isto slikovnica. Doduše, vjerovatno je i sadržaj sličan.
Kumodraski Vo Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Opet je lepse nego standardne VC naslovnice..
Runner Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 E nisam ovog Tima i Dastija nikad citao, nisam ni znao o cemu je rijec, iako sam mogao pretpostaviti da je western (a sta bi drugo i bilo? ) Naziv mi je poznat iz onih kataloga sa svim objavljenim brojevima koje je Dnevnik povremeno stavljao na kraj odredjene sveske. Sjeca li se neko Dzila i Bronka i Bele? Mislim da Dzila nikad nisam drzao u rukama, ali zato dobro pamtim onaj slogan "Dzil nije serif u Njujorku, ali kao da mu je rodjeni brat." Sto se tice Bronka i Bele, moguce da sam nekad prelistao neku epizodu, ne mogu bas da se sjetim.
Мајор Гашпар Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 E nisam ovog Tima i Dastija nikad citao, nisam ni znao o cemu je rijec, iako sam mogao pretpostaviti da je western (a sta bi drugo i bilo? ) Naziv mi je poznat iz onih kataloga sa svim objavljenim brojevima koje je Dnevnik povremeno stavljao na kraj odredjene sveske. Sjeca li se neko Dzila i Bronka i Bele? Mislim da Dzila nikad nisam drzao u rukama, ali zato dobro pamtim onaj slogan "Dzil nije serif u Njujorku, ali kao da mu je rodjeni brat." Sto se tice Bronka i Bele, moguce da sam nekad prelistao neku epizodu, ne mogu bas da se sjetim. Ђил. Излазио уз Мартија кад је ММ стартовао. Мени било ок као клинцу.
lemmy sixx Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Ovo ko da su za tebe pravili. 4
Runner Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Vašem čekanju je došao kraj. Bili ste strpljivi, a mi smo ispunili obećanje i spremili vam novih 6 brojeva Alan Forda sa Brixijevim prevodom. Od ponedeljka u Trafikama (pod uslovom da udju iz Hrvatske :hihi: )
Мајор Гашпар Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 Јуче био увоз у Дарквуду, па рачунам да неће бити проблема.
perzekjušn menijak Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 http://www.megablog.rs/film-strip-maratonci-trce-pocasni-krug/
serblackbeard Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 (edited) Maratonci moraju da dobiju papirnato izdanje. Fenomenalno izgledaju elem - dodatak kolekciji od danas Edited September 30, 2015 by serblackbeard 1
Recommended Posts