Jump to content

Recommended Posts

Posted

Докторе, ја сам скроз пребацио кад је Тиха смрт у питању.

Ти сигурно мислиш на ово:

TX_ZS_1028.jpg

Пошто ти скенови не сметају као неком тамо Карнисеру ( :bigblue: ) предлажем ти да овериш Текса у боји од првог броја на Стрипзони.

Ја сам био против колора, али ми сад и не делује толико лоше, нарочито кад су касније епозоде у питању. Навикне се човек. Наравно, никад то у животу не бих куповао, али обрнем по пола стрипа на таблету пред спавање.

http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=986

• Upvote 1
Posted

Upravo taj strip, mislim da ga ima u onim skenovima što si mi rezao, naravno ne smetaju mi skenovi, moraću neki tamo tablet uzeti, ili pokušati na Kidleu, ali ne verujem da će to ići.

Hvala :)

Posted (edited)

boneli je mahom, po meni, pulpična zabava koja bi trebala da bude jeftina.

čak ni za većinu ostalih stripova ne vidim potrebu za HC izdrkotinama - skupiti 6 sveščica nekog američkog stripa nije neka nauka pa da ima opravdanja u previsokoj ceni.

eventualno prave grafičke novele i francuzi (pod uslovom da potonji izlaze i sa mekim koricama).

no, te priče da bi se kupovalo da je ultra jeftino su jako diskutabilne. i sumnjam da bi tako bilo. bonel ije ostao za neke starije generacije i teško je dopadljiv mlađima, eventualno DD ima neku prođu. možda bi se mange masovnije prodavale, mada ne znam, generaln osve što se kupuje na kiosku a nije duvan sporo i teško ide danas.

Edited by truliandedzombileš!
Posted

^ovo otprilike dodje sustina. slazem se 100% posto za bonelija, i mislim da su luksuzna izdanja samo posledica toga sto je ciljna grupa na prvom mestu starija ekipa koja zaradjuje pa ce nekako to i platiti. to mozda objasnjava i pojavu mnogih stripova koji su kod nas objavljeni po prvi put. internet je i ovde uradio svoje pa makar nisu nedostupni

Posted

Кренуо данас да читам пету књигу Мистер Ноа, брука колико су боље приче у књигама него у редовним издањима. Поготово су од неког 40. броја па наовамо очајне епизоде.

Posted

To sam i ja vidio, 450 je sasvim OK cijena, ako bude kvalitetno izdanje i štampa.

Bojim se samo oscilacija u kvalitetu izdanja, onaj njihov Brendon mi je u svakom smislu nekako nesrećno izveden, a mislim da Morgan Lost zaslužuje kvalitetnu realizaciju. Zato sam i navijao za Phoenix Press. Ali ajde, nadajmo se da uče na greškama.

Kako god, uzimam sigurno.

Posted

Drugi broj američkog Zagora, Zimska zmija.

Stvarno perfektno, moglo bi se reći i ultimativno Zagor izdanje. Meni je jedino boja višak, ali to je samo stvar ličnog ukusa jer i inače ne volim kolor stripove.

2hp0xfc.jpg

sdixbm.jpg

image.jpg

image.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...