Descender Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Poslije simboličnih 14 mjeseci! Al bar je 550 strana, valjda izbace bar još jednu do sajma...
Мајор Гашпар Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Колико сам видео, Политикина штампарија је штампала ову књигу.
Descender Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Da, nešto šaraju sa štamparijama u posljednje vrijeme, valjda sređuju stanje u svojoj, ko će znati...
Мајор Гашпар Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 MAKONDO Novo remek-delo u ediciji Kerber: Prvi grafički roman Nila Gejmena i Dejva Mekina - priča o priči, detinjstvu, očevima, Alu Kaponeu...
serblackbeard Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 (edited) Baš htedoh da te preteknem al ne vredi Milerova naslovnica? Za dvojku je Majk Minjola radio naslovnu. Edited May 31, 2016 by serblackbeard
Мајор Гашпар Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Ух, не знам, не узимам. Malo insajd informacija iz VČa...znam da mnoge zanima...Prema obećanju iz "samog vrha VČa"...!:): prvo Obojeni Zagor-Dragonero, zatim u junu nova knjiga Teksa, a u julu nova knjiga Mister Noa! I još...čvrsto obećanje da će do nove godine sigurno izaći dve knjige Mister Noa! Sledeće dve OP će biti Ukleta Zemlja i Sindrom Belzebul... ...nisam ispratio, možda je neko negde i rekao nešto o tome...
Runner Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Bella i Bronco, jbt kakav blast from the past! Ovo ladno moze u "Zal za mlados'" temu. Nedostaje jos da se pojavi "Livingston i Stenli u srcu Afrike", pa da se kompletira ta garnitura posebnih izdanja koja su reklamirana na zadnjim koricama ZS i LMS, a od kojih skoro nista nikad nisam citao.
Elldamar Posted June 20, 2016 Report Posted June 20, 2016 Taj Bela i Bronko je teško sranje koliko sam čuo. Kapiram da će sada kada su završili PSDZ krenuti u te spin offove. Nisam čitao, samo prenosim utiske nekih koji jesu ranije. Ja ću svakako uzeti prvo broj pa kako se zalomi. Kažu da je i Džudas imao bolje priče od toga. Inače ja u subotu, posle ko zna koliko godina konačno odradio neku razmenu sa starim kolekcionarima. 600 km pređeno, ali vredelo je druženja. Jbg, loša rezolucija but you ll get a point Malo popunio Ludense i SD koji su mi falili. Trebalo bi uskoro još jednu turu pa da konačno zatvaram tu priču oko Ludensa 5
Recommended Posts