Grob Bez Dna Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 kakav poklon?isto neka knjizica ili..?
Hamsun Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 "Uz knjigu Zagorov svet IZMIŠLJENE ZEMLJE poklon specijal GRAD IZNAD SVETA"
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Teaser samo... 80ih su u Novom Sadu radili licencnog Bleka i to je navodno jako dobro islo i bilo objavljivano i po inostranstvu - dosta tih epizoda je izlazilo posle u Italiji u vidu nekakvih specijalnih brojeva i sl.
RNA Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Поштовање њима довјици због неких других радова, мада нисам видео њихове епизоде Блека. Мада, читао сам неке друге од некх других наших аутора, где су сценарио а поготово цртеж били за плакање.
Elldamar Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Поштовање њима довјици због неких других радова, мада нисам видео њихове епизоде Блека. Мада, читао сам неке друге од некх других наших аутора, где су сценарио а поготово цртеж били за плакање. Bash to...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Taj Blek je izgleda spreman za stampu, ceka se zeleno svetlo Italijana... Nisam ja nikad citao te Blekove i Zagore, ali ovo mi je kul kao deo domace strip istorije, a i Banetovih sitnih fora
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 А где је то она њена друга рука посегла доле? Сва срећа, па су наши оскрнавили Загора у само једној епизоди. И та једна је била превише.
Мајор Гашпар Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Setite se samo naslovice za Klark Siti.
hate squad Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Сва срећа, па су наши оскрнавили Загора у само једној епизоди. И та једна је била превише. Kad? Koja epizoda, ne mogu da se setim? Inace izasli su Zagor I Dylan u Darkwoodu. Da mi je znati samo koji je mudrac na naslovnoj starnici (Zagora) stavio bar kod na glavni motiv u stripu?!
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Једна епизода пред крај, не могу напамет да ти кажем који је број, свеска ми је код куће. Зове се "Вук Каплан". Први и последњи пут да је једна епизода Загора "трајала" 60 страна.
Elderane Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Greska... Nije to rad domacih autora... Vuk Kaplan je prica Capone-a, koji je valjda stvorio Lazarus Leda (Napisao i cuvenu Sveti Breg epizodu, koja sad izlazi u Odabrane Price ediciji Veselog Cetvrtka), a crtao ga je Polese... 100%, to je Zagor original 316, Caccia al lupo. Citao sam yu Bleka kad sam bio dosta mladji, vise se ni ne sjecam koje su to epizode bile, ali se sjecam da su ih svi izbjegavali:) Edited September 24, 2008 by Elderane
hate squad Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Kad procita "Vuk Kaplan" poceo sam da umirem od smeha. :lol: Ta epizoda je ipak zabarska, ali po kvaliteti i crtezu je kao da je neko sa ovih prostora napravio. Secam se kad sam je citao da sam se zgrazavao crtezom. mislim da je to i jedina epizoda tog crtaca, moracu da proverim. Edit: Elderane odradio posao Hvala! Edited September 24, 2008 by hate squad
Elderane Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ma, to je ono razdoblje Zagora kada je bio sve osim nesto sto se moze citati. Meni su licno ove novije epizode koje sad izlaze prilicno dobre, od prosjecnih do odlicnih, a dosta su ozbiljnije odradjene nego ranije. Steta pa nemamo prilike da citamo izdanja koja su na prostorima SFRJ izasla samo u okviru Slobodne Dalmacije/Ludensa u Hrvatskoj, koje su po mnogima najbolje do sada izdate u serijalu (Zagor originali 345-...). Veseli Cetvrtak je poceo od broja 469.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ta epizoda je ipak zabarska, ali po kvaliteti i crtezu je kao da je neko sa ovih prostora napravio. U tvom paralelnom svetu Bonelli je sinonim za kvalitet, a domaci autori sluze za sprdnju ?!? elem, okacio neko na jedan strip forum 2 kadra iz iste epizode yu Bleka iz koje je i ona princeza: Nikad nisam previse voleo Kerca kao crtaca, ali me odusevljavao ovim sitnim, nezrelim forama
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Хахахах, луди Керац, како га обожавам. Нико нема тај смисао за хумор као он. Шта је само урадио са оним преводом Крана, урлам од смеха сваки пут кад га читам.
hate squad Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 U tvom paralelnom svetu Bonelli je sinonim za kvalitet, a domaci autori sluze za sprdnju ?!? Nikad nisam previse voleo Kerca kao crtaca, ali me odusevljavao ovim sitnim, nezrelim forama Ne, ne krivo si me shvatio! Dapace, kod nas ima extra crtaca (meni je Kerac licno mnogo dobar...), ali bilo je zescih promasaja. Ekipa koja je tukla po Bleku (ne svi), Lunu, naslovne strane u ZS i LMS...Ono je bilo strasno! A vezano za Bonellija...Tu ima promasaja koliko oces.
Tomislav Sawyer Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Хахахах, луди Керац, како га обожавам. Нико нема тај смисао за хумор као он. Шта је само урадио са оним преводом Крана, урлам од смеха сваки пут кад га читам. Janja je tu ipak kralj. Ako nisi, procitaj Bernarda Panasonika i urlaces do kraja zivota.
Мајор Гашпар Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Da mi je znati samo koji je mudrac na naslovnoj starnici (Zagora) stavio bar kod na glavni motiv u stripu?! Ma, to je onaj retardirani dizajner. Covek nije normalan.
Grob Bez Dna Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) grad iznad sveta wow! edit: je l cena i dalje 240 din za specijale? Edited September 25, 2008 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Jeste! Knjizica vredi...strip je prosek.
VoivodBG Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Program Salona Stripa: 26. septembar, petak * Od 11h, Happy Center SKC: BERZA STRIPA * 18h, Velika sala: ESAD T. RIBIĆ, predstavljanje gosta * 19:30h, Velika sala: DAVID LLOYD, predstavljanje gosta * 20:30h, Velika sala: MATT HOLLINGSWORTH, ekskluzivna prezentacija procesa kolorisanja stripa * 22h, Velika sala: FANTAZMAGORIČNIH 100 GODINA, projekcija animiranih filmova: FANTAZMAGORIJA (film Rastka Ćirića posvećen 100. godišnjici od prvog crtanog filma), BEOGRADSKE ŠKOLE ANIMACIJE (izbor studentskih filmova načinio Rastko Ćirić) Subota: * Od 11h, Happy Center SKC: BERZA STRIPA * 14h – 17h, Srećna Galerija: CRTAČI CRTAJU ZA VAS, najeminentniji domaći autori potpisuju stripove posetiocima * 18h, Velika sala: ZDRAVKO ZUPAN: VEK STRIPA U SRBIJI, promocija knjige * 19h, Velika sala: BART NAUWELAERTS: PREDSTAVLJANJE MEĐUNARODNOG FESTIVALA STRIPA U GANSHORENU (Brisel, Belgija) * 20h, Velika sala: ILUSTRACIJA, predavanje, prof. GYÖRGY PÀLFI (Mađarska), Moholy-Nagy University of Art and Design Budapest Nedelja: * Od 13h, Happy Center SKC: BERZA STRIPA * 16h, Velika sala: strip radionica ŠLIC, promocija * 17h, Velika sala: Simon Vučković: AKTUELNA CRNOGORSKA STRIP SCENA, razgovor * 18h, Velika sala: PROMOCIJE IZDAVAČA: System Comics, Beli put, Dirty Edition, Veseli Četvrtak, Zlatno doba, Ennea, Tink Tank... * 20h, Velika sala: TECHNOTISE / EDIT I JA , promocija dugometražnog animiranog filma Alekse Gajića
Мајор Гашпар Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 U cetvrtak Dampir #9 i Brad Barron.
Recommended Posts