Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
U izdanju Superbook-a susrecu se Dilan i Ken Parker. :cool:

Е, јесте... а у следећем се Марти Мистерија, Супер Шиља и Сноркијевци удружују да спасу Земљу од нове инвазије Акронијана. <_<

Edited by RNA
Posted

Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica).

A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra.

Super informacija.

Posted (edited)

Aaaaaa brate koja vest!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil:

Razlog vise da sto pre dodje taj sajam. :rockdevil:

EDIT: Sad i ja videh na forumu www.stripovi.com.

Izgleda da je "veseli cetvrtak" bas ozbiljno krenuo sa ovime,s obzirom da Laurenti radi posebne naslovnice za tu ediciju. :rockdevil:

Nadam se da cu moci i da se slikam s Ferrijem. :bigblue:

Edited by Sandman
Posted

Vala ja za to moram imati pare na bilo koji nacin.

Mislio sam da ce mi na sajmu primaran cilj biti kompletiranje "Dark Tower" kolekcije,no ovo je prece.

Nego imam jedno pitanje za one koji su prosle godine bili na sajmu:

Jel bio negde stand knjizare-striparnice Alan Ford,posto ga ja nikako nisam mogao naci.

Nasao sam samo neki sa istim imenom,ali oni su prodavali samo neke knjige.

Posto ga nije bilo nakupovao sam se na "Darkwoodovom" standu(kod njih sam dosada kupovao samo na sajmu,nikao da odem do striparnice jer mi je "Alan Ford" daleko blizi).

Posted
A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra.

Ух, срање, то је субота. Биће гужва, а ваљда ћу се до тада вратити из Сарајева.

Posted
Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica).

Burazeru, ulepsao si mi dan!

Posted

Super informacija.

Do jaja!!!!

Posted

Super informacija.

Fino :da:

Koliko meni nedostaje Super Majk, najbolje uradjen negativac u Zagorovom stripu

Posted
Sad citam na sripovi.com forumu...izgleda da ce biti tiraz 500 komada i cena oko 20 jevreja. Mnogo je, jebes ga... :(

A koliko razlicitih knjiga ili nekoliko prvih epizoda 1 knjiga?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...