Hamsun Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Kupovao ko Barrona? Valja li? Muka mi da izađem
Мајор Гашпар Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Moze da prodje. Kupovacu sva izdanja da pomognem strip izdavastvo. Novo na kioscima i ono sto sledi:
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Au, kako je ovo dobro, posebno kad se pogleda spisak likova: http://www.immortalthor.net/ Ovo bih definitvno voleo da imam..
Мајор Гашпар Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 U izdanju Superbook-a susrecu se Dilan i Ken Parker.
Sandman Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Ne kontam sta mu dodje taj superbook. To neki specijalac,maxi,almanah,gigant?
RNA Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 (edited) U izdanju Superbook-a susrecu se Dilan i Ken Parker. Е, јесте... а у следећем се Марти Мистерија, Супер Шиља и Сноркијевци удружују да спасу Земљу од нове инвазије Акронијана. Edited October 9, 2008 by RNA
Elldamar Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Jebem ti sunce...Zagor i Tex u istom danu....uhh...
Elderane Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica). A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra. Super informacija.
Sandman Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) Aaaaaa brate koja vest!!!!!!!!!!!!!! Razlog vise da sto pre dodje taj sajam. EDIT: Sad i ja videh na forumu www.stripovi.com. Izgleda da je "veseli cetvrtak" bas ozbiljno krenuo sa ovime,s obzirom da Laurenti radi posebne naslovnice za tu ediciju. Nadam se da cu moci i da se slikam s Ferrijem. Edited October 16, 2008 by Sandman
Grob Bez Dna Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 do jaja, al treba imati para za sve to.naci ce se.
Sandman Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Vala ja za to moram imati pare na bilo koji nacin. Mislio sam da ce mi na sajmu primaran cilj biti kompletiranje "Dark Tower" kolekcije,no ovo je prece. Nego imam jedno pitanje za one koji su prosle godine bili na sajmu: Jel bio negde stand knjizare-striparnice Alan Ford,posto ga ja nikako nisam mogao naci. Nasao sam samo neki sa istim imenom,ali oni su prodavali samo neke knjige. Posto ga nije bilo nakupovao sam se na "Darkwoodovom" standu(kod njih sam dosada kupovao samo na sajmu,nikao da odem do striparnice jer mi je "Alan Ford" daleko blizi).
RNA Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra. Ух, срање, то је субота. Биће гужва, а ваљда ћу се до тада вратити из Сарајева.
Sandman Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Ja se samo plasim da se to izdanje ne rasproda brzo,jer je u pitanju svega 500 primeraka.
Мајор Гашпар Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica). Burazeru, ulepsao si mi dan!
Ranis Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica). A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra. Super informacija. Do jaja!!!!
Elldamar Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Edited October 17, 2008 by Elldamar
Zagrivuk Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 Ljudi, ne znam da li je neka sala, ali na www.stripovi.com sam nasao informaciju da Veseli Cetvrtak pokrece kolekcionarsku ediciju Zagora od prvog broja, u vidu tvrdo koricenih knjiga, sa cjelokupnim pricama u jednom broju. (zbog toga sto su prve price bile kratke, prvi brojevi sadrzace po nekoliko prica). A na sajmu knjiga gostovace Ferri, covjek koji je crtacki otac Zagora, kao i Laurenti, jedan od garde novijih crtaca, i potpisivace te i ostale knjige 25. Oktobra. Super informacija. Fino Koliko meni nedostaje Super Majk, najbolje uradjen negativac u Zagorovom stripu
Мајор Гашпар Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Sad citam na sripovi.com forumu...izgleda da ce biti tiraz 500 komada i cena oko 20 jevreja. Mnogo je, jebes ga...
Zagrivuk Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 Sad citam na sripovi.com forumu...izgleda da ce biti tiraz 500 komada i cena oko 20 jevreja. Mnogo je, jebes ga... A koliko razlicitih knjiga ili nekoliko prvih epizoda 1 knjiga?
Sandman Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Kazu bice knjiga od oko 350-400 stranica sto mu dodje oko 3 epizode plus propratni tekstovi.
Recommended Posts