kuruz Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Na Letećem startu. To je iz ove edicije iz koje ja imam prvu knjigu?
kuruz Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 mislio sam da je ceo komplet davno izašao, nisam ni ukapirao da je samo prvi broj bio u prodaji
Мајор Гашпар Posted March 17, 2022 Report Posted March 17, 2022 Evo: https://carobnaknjiga.rs/cujte-i-pocujte- Ne pratiš na času.
Мајор Гашпар Posted March 25, 2022 Report Posted March 25, 2022 Izdavač: System Comics Naslovna strana: Ron Garney Scenario: Matt Kindt / Keanu Reeves Crtež: Ron Garney Format: 160 x 230 mm Povez: meki Boja: kolor Broj strana: 144
Talvi Posted March 31, 2022 Report Posted March 31, 2022 Lokomotiva izdaje "Najamnika" uskoro? fantastičan strip, obožavao sam ga nekad davno u Stripoteci 💔
Мајор Гашпар Posted April 5, 2022 Report Posted April 5, 2022 Format 20,8 x 29,7 cm Povez Tvrd Broj strana 152 Štampa Kolor Serijal STARI KONTINENT PRELISTAJTE OVO IZDANJE: https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_Ridjobradi%201_prelistavanje%20.pdf Riđobradi je strah i trepet Karipskog mora, okrutni pirat koji hara pučinom. Protagonista je brojnih uzbudljivih avantura, u kojima njegova hrabrost i inteligencija, kao i sposobnost rukovođenja omogućavaju njemu i njegovoj posadi da se izvuku i iz najvećih teškoća. Erik je njegov usvojeni sin, koji želi da pođe drugim putem, da živi pošten, častan život. Međutim, svi njegovi pokušaji da se udalji od opasnosti i života na ivici vraćaju ga u okruženje u kojem je odrastao. Iako po karakteru nisu slični, i Riđobradi i Erik su izuzetni moreplovci, zadivljujućih strateških sposobnosti, i besprekorni su borci. Smešten u 18. vek, ovaj strip često se poziva na istorijske događaje iz tog perioda, oživljavajući pred nama neobičan svet moreplovaca s obe strane zakona, kao i kompleksne odnose između velikih sila tog doba. Sam lik Riđobradog zasnovan je na različitim stvarnim ličnostima, piratima i pomorcima (Hajrudin Barbarosa, Crnobradi, Bartolomju Roberts...). Riđobradi je stekao veliku popularnost u zemljama u kojima je nastao, ali i na prostorima bivše Jugoslavije. 1. Demon s Kariba 2. Kralj sedam mora „RIĐOBRADI“ 1 na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.540 dinara, od srede, 6. aprila, do nedelje, 10. aprila 2022. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.700 dinara, a u ostalim knjižarama 2.299 dinara.
Мајор Гашпар Posted April 6, 2022 Report Posted April 6, 2022 Još jedno remek-delo velikog majstora... A4, hc, kolor, 108 str. Promo cena 1750 din / puna cena 2200 din. Od sutra na Sajmu knjiga u Kombank dvorani (ex Dom Sindikata) u Beogradu, 10-21h. U subotu na berzi u "Fabrici" u Novom Sadu, 11-15h. Od sutra i u striparnicama.
Recommended Posts