Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problem sa DD u nekim epizodama je što se scenarista toliko razmaše, i onda, umesto da opiče priču u par nastavaka, oni je zbrzaju sa nekim filozofijama, i kraj. I ova poslednja epizoda dylana je prilično plitka i puna rupa. Al' jebi ga, to je Bonelli, masa trash crtača (uz čast izuzecima: Villa, nekad Milazzo, Stano, Civitelli, Diso, Monica, Trigo...) i isto takvih stripova, koliko god bili čitani, u manjoj ili većoj meri.

Posted

od ovih imam samo "zed" i "veliki san".

najjachi su mi "poslednji chovek na zemlji", "ubice dolaze iz mraka", "zed", "dok grad spava", "vechna iluzija", "doktor teror", "mozaik horora" i od novih "nekropolis" i recimo "kuca duhova".

Posted

"Posle Ponoći","Sećanja Nevidljivog","Golkonda","Igra Sa Smrću","Ničija Priča","Ružičasti Zečevi Ubijaju","Kanal 666"...po meni vrh što se Dilana tiče.

Posted

Uuuuf, gotovo svaki drugi iz "Dnevnikove" ere....Mozda par epizoda koje mi odskacu su: Dvorac straha/Dama u crnom, Uspomene nevidljivog, Posle ponoci, Video sam kako umires...S druge strane smrti, Igra sa smrcu, Dok vas smrt ne rastavi...

Nazalost, mnogo je opao kvalitet epizoda, tako da vrlo retko izleti neka koja se moze porediti sa ranijim periodom.

Posted

Doktor Teror ima neku očajnu ocenu na stripovi.com,al' ne verujem dok sam ne procitam strip.

Какав је то сплатер!

:rockdevil:

Mada sam cuo da je PREZIVETI U RAJU odlicna prica

Po meni epizoda je prosek,mada je ideja zanimljiva.

Posted

sp_dyl0018.jpg ------ Izbor (Specijal)

Extra prica, kad Dylan pokusava da nadje nacin da spase Grucaa od smrti. A kroz ceo strip ga smrt vodi kroz razlicite price i kakve je zivote mogao da ima. :da: Ima Hr. Izdanje (preporuka)

Posted
#Miskoni

Hvala burazeru! :pivopije:

Pazi ovo:

NN_LIB_6.jpg

NN_LIB_7.jpg

NN_LIB_8.jpg

Ovde je sve to u tvrdim koricama i mnogo kosta.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inace kad smo kod Zagora nikako da vrate super-majka ali zato sredinom 2008 vratio se

Robert Gray -a EXTRA LIK

Ko ga se seca naravno :da:

zag0565.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...