SkullKrusheR Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 ja danas uzimam dd. u, jbt, poslednji dd koji sam uzeo je proshli specijal. razocharao sam se nakon nekoliko loshih regularnih brojeva (narochito "naslikani koshmar").
Vlladimir Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Problem sa DD u nekim epizodama je što se scenarista toliko razmaše, i onda, umesto da opiče priču u par nastavaka, oni je zbrzaju sa nekim filozofijama, i kraj. I ova poslednja epizoda dylana je prilično plitka i puna rupa. Al' jebi ga, to je Bonelli, masa trash crtača (uz čast izuzecima: Villa, nekad Milazzo, Stano, Civitelli, Diso, Monica, Trigo...) i isto takvih stripova, koliko god bili čitani, u manjoj ili većoj meri.
Zagrivuk Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Kod DD je bas pitanje ukusa, svi ga volimo ali zavisi od prica. Evo mojih favorita
SkullKrusheR Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 od ovih imam samo "zed" i "veliki san". najjachi su mi "poslednji chovek na zemlji", "ubice dolaze iz mraka", "zed", "dok grad spava", "vechna iluzija", "doktor teror", "mozaik horora" i od novih "nekropolis" i recimo "kuca duhova".
Zagrivuk Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Izbor! Ali ne mogu da nadjem naslovnu
Sandman Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 "Posle Ponoći","Sećanja Nevidljivog","Golkonda","Igra Sa Smrću","Ničija Priča","Ružičasti Zečevi Ubijaju","Kanal 666"...po meni vrh što se Dilana tiče.
hate squad Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Uuuuf, gotovo svaki drugi iz "Dnevnikove" ere....Mozda par epizoda koje mi odskacu su: Dvorac straha/Dama u crnom, Uspomene nevidljivog, Posle ponoci, Video sam kako umires...S druge strane smrti, Igra sa smrcu, Dok vas smrt ne rastavi... Nazalost, mnogo je opao kvalitet epizoda, tako da vrlo retko izleti neka koja se moze porediti sa ranijim periodom.
RNA Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 "Ružičasti Zečevi Ubijaju" Какав је то сплатер!
Мајор Гашпар Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 doktor teror je sjajan. Slazem se druze...fenomenalna prica!
Zagrivuk Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Ja ovde imam bar jos 30 komada kojih nisam procitao. Mada sam cuo da je PREZIVETI U RAJU odlicna prica
SkullKrusheR Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 doktor teror je prejak. imam bash ovo izdanje sa slike. kupio dok je izlazio pre par godina.
Sandman Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Doktor Teror ima neku očajnu ocenu na stripovi.com,al' ne verujem dok sam ne procitam strip. Какав је то сплатер! Mada sam cuo da je PREZIVETI U RAJU odlicna prica Po meni epizoda je prosek,mada je ideja zanimljiva.
Zagrivuk Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 ------ Izbor (Specijal) Extra prica, kad Dylan pokusava da nadje nacin da spase Grucaa od smrti. A kroz ceo strip ga smrt vodi kroz razlicite price i kakve je zivote mogao da ima. Ima Hr. Izdanje (preporuka)
Мајор Гашпар Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ovo se mora nabaviti..pogledacu da li ima na aukcijama.
Zagrivuk Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 Ovo se mora nabaviti..pogledacu da li ima na aukcijama. Vladimire, ako ne nadjes javi mi
hate squad Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Imate ga u Darkvudu, pa ako mozete...
Мајор Гашпар Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 #Miskoni Hvala burazeru! Pazi ovo:
Мајор Гашпар Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Danas na kioscima: Izasao iz Blek #3 Duh iz Kastlmora.
Zagrivuk Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 #Miskoni Hvala burazeru! Pazi ovo: Ovde je sve to u tvrdim koricama i mnogo kosta. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Inace kad smo kod Zagora nikako da vrate super-majka ali zato sredinom 2008 vratio se Robert Gray -a EXTRA LIK Ko ga se seca naravno
Grob Bez Dna Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 ovo nije stizalo u sabac...pu, jebem ti grad.
Recommended Posts