Jump to content

Recommended Posts

Posted
Haha, nisam baš sodomiju čitao... Sećam se baš dobro, radilo se o kaubojcu... "Misuri i sloboda" :D

Pisao sam o crtanju, a što se stripova tiče, imao sam par Dnevnikovih ''Sex Stripova''...sećam se, 1998, i Maverick iz Kraljeva je izdao jedan sex strip. Crtež je bio identičan Magnusovom. :)

Guest HEFEST
Posted
Lunov Magnus Strip je imao 997 brojeva do prestanka sa radom.

Da li se neko seca stripa Falicni Tom. Npr. On kao zaustavi pljackase dilidzanse, a onda poizvodi sve zensko napolje i razguzi ih do besvesti. Citao sam i plakao od smeha.

Guest HEFEST
Posted

Sto se tice paljenja stripova evo dan danas se razbesnim i pocnem da udaram sve oko sebe iako sam veoma miroljubive prirode. Oko 1500 stripova - uglavnom Zlatne Serije, Lun Magnus Stripa, Alana Forda, Giganta, Mikijevih Almanaha zavrsilo je u peci za jedno popodne i vece dok nisam bio tu. Posto sam mnogo citao, kako knjige tako i stripove, a uzgred nisam ni skolu zapostavljao (bio Vukovac i sl.) moji su se zabrinuli za mene da ne oslepim ili postanem asocijalan. Nije me toliko zanimalo da ceo dan provodim zvrndajuci napolju. Kad sam dosao kuci i video havariju poludeo sam kao nikad u zivotu, otrcao u podrum, uzeo sekiru, vratio se u kucu i poceo da cepam plahar i TA pec u sitne komade. Na kraju se umesala i policija i na jedevite jade uspela da me smiri. Od tada nasi odnosi u kuci nisu vise nikad mogli da budu isti. To sam shvatio kao krajnji cin totalno nepotrebne zlobe i vise nikad nisam uneo strip u kucu nego ih krio kod ortaka. Godine zalaganja, trazenja, raznih prevara i mahinacija kako bi ih sakupio otisle su u vetar zbog ljudske gluposti. Uh nervozan sam ne mogu vise da .....

Posted

Vlado, aj' sednemo u voz sutra pa mi Bosku da delimo duplikate :D

А, нећемо тако. Ја сам се први јавио.

Posted
Odlican je novi Dampir. Vampir, demon, ukleti hotel, stara crkva... :D

A naslovnica za sledeci broj je prelepa :D

Nažalost, naslovne ilustracije su i jedini kvalitet Dampyra.

Priče, crtež unutra... blagi užas.

Posted

to bi bilo baš odvratno :lol:

generalno, dobra je epizoda, ali ne sviđa mi se što harlan ima siterku u ovom broju.

Posted

primamljivo :D mada je cena malo jača, ali jebi ga.

čini mi se da su tvrde korice? ima li ga u darkwood-u?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...