Vlladimir Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Haha, nisam baš sodomiju čitao... Sećam se baš dobro, radilo se o kaubojcu... "Misuri i sloboda" Pisao sam o crtanju, a što se stripova tiče, imao sam par Dnevnikovih ''Sex Stripova''...sećam se, 1998, i Maverick iz Kraljeva je izdao jedan sex strip. Crtež je bio identičan Magnusovom.
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Lunov Magnus Strip je imao 997 brojeva do prestanka sa radom.
Guest HEFEST Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Lunov Magnus Strip je imao 997 brojeva do prestanka sa radom. Da li se neko seca stripa Falicni Tom. Npr. On kao zaustavi pljackase dilidzanse, a onda poizvodi sve zensko napolje i razguzi ih do besvesti. Citao sam i plakao od smeha.
Guest HEFEST Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Sto se tice paljenja stripova evo dan danas se razbesnim i pocnem da udaram sve oko sebe iako sam veoma miroljubive prirode. Oko 1500 stripova - uglavnom Zlatne Serije, Lun Magnus Stripa, Alana Forda, Giganta, Mikijevih Almanaha zavrsilo je u peci za jedno popodne i vece dok nisam bio tu. Posto sam mnogo citao, kako knjige tako i stripove, a uzgred nisam ni skolu zapostavljao (bio Vukovac i sl.) moji su se zabrinuli za mene da ne oslepim ili postanem asocijalan. Nije me toliko zanimalo da ceo dan provodim zvrndajuci napolju. Kad sam dosao kuci i video havariju poludeo sam kao nikad u zivotu, otrcao u podrum, uzeo sekiru, vratio se u kucu i poceo da cepam plahar i TA pec u sitne komade. Na kraju se umesala i policija i na jedevite jade uspela da me smiri. Od tada nasi odnosi u kuci nisu vise nikad mogli da budu isti. To sam shvatio kao krajnji cin totalno nepotrebne zlobe i vise nikad nisam uneo strip u kucu nego ih krio kod ortaka. Godine zalaganja, trazenja, raznih prevara i mahinacija kako bi ih sakupio otisle su u vetar zbog ljudske gluposti. Uh nervozan sam ne mogu vise da .....
RNA Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Vlado, aj' sednemo u voz sutra pa mi Bosku da delimo duplikate А, нећемо тако. Ја сам се први јавио.
Imrahil Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Odlican je novi Dampir. Vampir, demon, ukleti hotel, stara crkva... A naslovnica za sledeci broj je prelepa
Vlladimir Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Odlican je novi Dampir. Vampir, demon, ukleti hotel, stara crkva... A naslovnica za sledeci broj je prelepa Nažalost, naslovne ilustracije su i jedini kvalitet Dampyra. Priče, crtež unutra... blagi užas.
Imrahil Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 (edited) Meni je crtez od ove epizoda sjajan evo je naslovnica za sledeci broj: Edited May 14, 2009 by Imrahil
Мајор Гашпар Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Odlicna prica. Ide u top 3 do sada izdatih. Sledece nedelje DD Superbook.
quiet Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 počeo je da smara dampyr. tesla se loži harlana? smeće.
SkullKrusheR Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 da li se iko uchlanio u klub chitalaca veselog chetvrtka?? je li to besplatno, nigde ne pishe?
AstralliS Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 počeo je da smara dampyr. tesla se loži harlana? smeće. Ćut' bre... Možda padne neki se's.
quiet Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 to bi bilo baš odvratno generalno, dobra je epizoda, ali ne sviđa mi se što harlan ima siterku u ovom broju.
under_the_sky_soo_blue Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Citao sam par brojeva dampirceta,i zanimljiv je. Mada meni najbolji je Deadpool!!! Lik je lud previse
Imrahil Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Voleo bih da uzimam, ali jbg previse para za mene :/
quiet Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 e, hajde neki info o ovom izdanju za nas neupućene hvala.
Imrahil Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Pa u pitanju su prva 3 broja Dilana. Veseli Cetvrtak planira da nastavi da objavljuje ovo kolekcionarsko izdanje i dalje naravno, u svakom broju bi bile po 3 epizode. Evo italijanskog izdanja: http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto...=1&subnum=0
quiet Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 primamljivo mada je cena malo jača, ali jebi ga. čini mi se da su tvrde korice? ima li ga u darkwood-u?
Мајор Гашпар Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 vrerovatno ima. Steta sto MN nije izdat u ovom obliku.
Recommended Posts