Narsil Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Иди на сајт стрипарнице "Darkwood", сигуран сам да тамо имају. А сваке године на сајму књига, или још боље, сајму стрипова, имаш гомиле тога.
Sandman Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Kod nas ima da se kupi Ultimate X-Men(hrvatsko izadanje),ono još izlazi,za sada je izašlo nekih 50-ak brojeva(ja imam prvih 16 ).Imaju da se nađu u Alan Fordu i Darkwoodu. Pored Ultimate serije kod nas ima da se nađe i Astonishing X-Men(samo su 3 izdali hrvati) i one adaptacije filmova.To je sve od X-Mena što ja znam da je na ovim prostorima izašlo.Mislim da je u "Alan Fordu" imalo da se uzme i par originalnih izdanja. A regularna serija je ja mislim izlazila kod nas pre nekih 20 godina,al' ne verujem da to sada ima igde da se nabavi. Regularna može da se skine sa torrenta iz više delova : http://www.mininova.org/tor/1372890.
Imrahil Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 U Alan Fordu ima da se uzme komplet od 55 brojeva za 9900. http://www.alanford.co.rs/
Brynhildr Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Ok, hvala. Nešto mi se čitaju stripovi u poslednje vreme.
Talvi Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Pitanje: Strip. Izlazio nekada davno. Mislim u "Stripoteci". Dogadja se u praistoriji, prvobitna ljudska zajednica. Nesto na foru ledenog doba i hordi pra-ljudi kako beze u pecine od hladnoce. Dva mlada ratnika lutaju po tim pecinama, traze nekog sabljozubog tigra koji pripada nekom od te dvojice. Secam se i da pronalaze kosturove nekih dzinovskih ljudi. I mnogo toga jos. Citao neko? Seca li se iko kako se taj strip zvao?
Vlladimir Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Pitanje: Strip. Izlazio nekada davno. Mislim u "Stripoteci". Dogadja se u praistoriji, prvobitna ljudska zajednica. Nesto na foru ledenog doba i hordi pra-ljudi kako beze u pecine od hladnoce. Dva mlada ratnika lutaju po tim pecinama, traze nekog sabljozubog tigra koji pripada nekom od te dvojice. Secam se i da pronalaze kosturove nekih dzinovskih ljudi. I mnogo toga jos. Citao neko? Seca li se iko kako se taj strip zvao? TUNGA Stari strip, mislim da su ga francuzi radili. Izašla je jedna epizoda u ''Politikinom Zabavniku'' i to baš što ti pominješ. 1989. je objavljena. Dva ortaka, jedan je crn, drugi blondić, jure tigra i usput nalaze neku divljakušu plavušu....davno sam čitao, ne sećam se detalja više. Crtež je skroz old school.
Talvi Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Jeste, tacno! Hvala za info, pokusacu da iskopam jos nesto!
Imrahil Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Secam se pomalo tog stripa. Videh sinoc da je neki hrvatski izdavac objavio neku epizodu.
VoivodBG Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 @Imrahil, valja li taj Brek, i da li ima jos negde da se pazari sem Alan Ford striparnice?
Imrahil Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Valja, ali je prekratak za moj ukus (44 strane). Ima u Darkwood-u, cena je 700 din.
Мајор Гашпар Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Kakav je Zagor? Procitah da je pricu odradio novi crtac...
Imrahil Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 video sam po forumima da im se ne svidja crtez
Vlladimir Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 video sam po forumima da im se ne svidja crtez Pa Zagor je oduvek imao osrednje crtače. Ponekad je znao da iskrsne po koji jači crtač, al' se nije zadržavao na više od par brojeva. Jedini koji je iznad proseka je trenutno Della Monica, a i taj, s obzirom kako je ranije radio, užasno zbrzava.
Мајор Гашпар Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Od srede, 29. jula na kioscima: BLEK #6-LAZNI PROROK MAGICNI VETAR #20-BEDLAM Naravno, izdavac je Wizard.
Ајлин Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Jaoj,izvini stvarno,prazno obećanje dadoh. I sad pomislih da kažem da ću popodne uploadovati,al' evo,da ne zaboravim. Još ako imaš i onaj sa Speed-om... Pa da pravim majicu
Guest Yerathroth Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Samo Heavy Metal i Bonelli stripovi! Nego, jedna molba : Moze li mi neko dati linkove za skidanje stripa Druuna (HM) ??? Hvala!
Vlladimir Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Samo Heavy Metal i Bonelli stripovi! Nego, jedna molba : Moze li mi neko dati linkove za skidanje stripa Druuna (HM) ??? Hvala! Joooj Druna, ma kupi u Darkwoodu, to bar danas nije skupo... Ionako nema šta da se čita, osim da gledaš one pervertne karakondzule kako ''smaraju'' ''jadnu'' i nadasve naivnu Drunu... Ово је онај стрип из Експлозива? Prvobitno je izašlo 6 kaiševa u Hard Metalu 1990-1992 I onda valjda dva u Explosivu magazinu.
Ајлин Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Heaven can wait ... Nego, ima li neko iz Hard Metala poslednji kaiš koji nije ovde jedini do sada kačen Kerčevog Tikvana? Tema, speed?
Imrahil Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Чита неко Дампира? Citam ja, dobar strip za sad, mada ima i losih epizoda naravno.
Narsil Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Има лоших епизода, наравно. Мене је она са големом сморила. Дилаааан ДООООООООООООООООООООООГ!!!
Imrahil Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Zadnjih par su sjajne, posebno "Rodjen u Mocvari" Slabo sam citao Dilana, svega par epizoda...
Recommended Posts