Мајор Гашпар Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Од сутра на киосцима: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Je l' dobio ko od vas onaj prvi broj časopisa "BZZZZ!" u izdanju Veselog četvrtka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Можда сам и добио. Јбг, дао сам им нишку адресу, а стан сам одјавио, тако да сам морао да им саљем мејл са новом адресом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Je l' dobio ko od vas onaj prvi broj časopisa "BZZZZ!" u izdanju Veselog četvrtka? Dobio ja kada su mi poslali karticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 I meni juče stigla i kartica i časopis. Koliki je popust za članove kluba čitalaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Automatski ti je 20% popust,a na svakih potrošenih 2000(ili 2500,nisam siguran) raste za po 1% sve do maksimalnih 30% popusta. To naravno važi samo za naručivanje i kupovinu n njihovim "Trafikama",ne i za kioske,Darkwood itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Zna li se gde su te njihove trafike? Skoknuo bih do neke kad budem dolazio do BG-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Imaš adrese na sajtu ja mislim,a ima spisak i na poslednjoj stranici "Bzzz!"-a. Jedna od trafika mi se nalazi 50m od zgrade tako da mi je bleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Zna li se gde su te njihove trafike? Skoknuo bih do neke kad budem dolazio do BG-a. Купиш, рецимо, најновијег Дампира и видећеш адресе. Мислим да имају 2 или 3 "Трафике" у БГ, 2 у Новом Саду и 1 у Краљеву. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Automatski ti je 20% popust,a na svakih potrošenih 2000(ili 2500,nisam siguran) raste za po 1% sve do maksimalnih 30% popusta. Hm, znaci tu je fora, na svakih 2000 din ide 1% popusta. Pa i nisu se bas pretrgli oko tog bonusa na kupovinu. Bolje da su recimo dali jedan free broj na odredjenu potrosenu sumu ili recimo po jednu majicu (ja sam to potajno prizeljkivao haha ). Sta je tu je... Zna li se gde su te njihove trafike? Skoknuo bih do neke kad budem dolazio do BG-a. Jedna se nalazi u Sarajevskoj ulici, a jedna je u bivsoj Ulici 29. Novembra (sada je to ulica Despota Stefana). Ja kupujem u ovoj drugoj. Prepoznaces prodavnice po drecavoj narandzastoj boji i po natpisu "Trafika". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ima 5 Trafika u BG-u. Hm, znaci tu je fora, na svakih 2000 din ide 1% popusta. Pa i nisu se bas pretrgli oko tog bonusa na kupovinu. Bolje da su recimo dali jedan free broj na odredjenu potrosenu sumu ili recimo po jednu majicu (ja sam to potajno prizeljkivao haha ). Sta je tu je... Pa jbg,ali imaš automatski popust od 20% to je ipak nešto. A i dobijaju se majice,ali to valjda samo članovi koji u toku meseca ostvare najveću kupovinu. Ali u svakom slučaju nismo za džabe slali konfekcijski broj,biće nekih majici sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Pa taj popust i nije mali ako se uzima onaj koriceni Dylan Dog ili na vecu kolicinu ali ja nisam u BGu i jos plus ne mogu da cekam. I jos postarina izadje mi na isto. Sad ih na sajmu treba savatati. Mozda daju jos veci popust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Tako nesto, jos kupis 2 tvrdokoricena izdanja ili albuma i maltene si skupio 2500 da bi ti se povecao popust. Inace, izgleda da planiraju da objave nekoliko albuma za sajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 odakle ti ta informacija? sa neta? stipovi.com? eh kad bi počeli sa izdavanjem Mister Noa od početka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Videh ovde - http://www.noobclub.org/ncf/index.php?showforum=53 , a i cuh neke price, mada ko zna sta ce biti na kraju i ja bih mister noa od pocetka, ali mislim da nema sanse trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 jebo im pas mater - moram se regovati da bih video temu i to mi ga nešto uz kalimegdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 i ja bih mister noa od pocetka, ali mislim da nema sanse trenutno Мајку му, дође ми да распродам све и да набавим Либелусова издања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 jebo im pas mater - moram se regovati da bih video temu i to mi ga nešto uz kalimegdan Ma nema nista odredjeno, samo da ce biti nekih iznenadjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Од сутра на киосцима: Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Sakupih konacno svih 8 komada Spiroua u izdanju Decjih Novina. Sad jurnjava za Gastonima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Sakupih konacno svih 8 komada Spiroua u izdanju Decjih Novina. Sad jurnjava za Gastonima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Najgore od svega je sto sam iz G.Milanovca (odakle su i pokojne decje novine). Sve sam ja to imao kao klinac i sve je misteriozno nestalo. Gastoni, Drune, Bluberi, Fantom... O albumima sa slicicama da ne pricam. Prezive samo Euro96. Da se covek samoubije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Sta izlazi ovog Cetvrtka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Trebalo bi Zagor i Tex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterofpuppets Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Trebaju nekom ona X men/Spider man Hrvatska izdanja? Imam nekoliko brojeva, posteri nisu vadjeni, ako nekog interesuju nek se javi na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts