Mallina Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 ne interesuju me americki stripovi... sve ideje su iznosene a imena debilna: -spiderMAN superMAN actionMAN itd.. pa mogu i ja da nacrtam nekog nabildovanog lika i da ga nazovem..recimo... jebemtimaterMAN? po meni su mange najbolje-ima zanrova kolko oces i ima ih koliko ti dusa oce. na jedno ime izadje bar deset mangi i sve razlicite price. 1
serblackbeard Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) Изашао Ретмен. Узећу га највероватније. Чуо сам де је доста добра пародија на америчку суперхеројштину. Edited June 6, 2011 by serblackbeard
Denny Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 ne interesuju me americki stripovi... sve ideje su iznosene a imena debilna: -spiderMAN superMAN actionMAN itd.. pa mogu i ja da nacrtam nekog nabildovanog lika i da ga nazovem..recimo... jebemtimaterMAN? po meni su mange najbolje-ima zanrova kolko oces i ima ih koliko ti dusa oce. na jedno ime izadje bar deset mangi i sve razlicite price. Čisto neznanje. Živa bila.
Mallina Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Čisto neznanje. Živa bila. zasto kazes? zato sto ne volim americko djubre koje pokusavaju da nam nametnu? 1
Denny Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Ne bih širio priču sad i ovde. Ovo je jedna od najurednijih tema na forumu, neka tako i ostane.
serblackbeard Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Ово је Бели Пут најавио. Једва чекам. А што се тиче манге и америчког стрипа, увек сам за Амере. Вочмени, Син Сити, 300, Мрачни Витез, Лига Изузетних Џентлмена су неки од најбољих стрипова свих времена. Да не помињем Хогара који је по мени најбољи стип свих времена.
WIZARD OF GORE Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 zasto kazes? zato sto ne volim americko djubre koje pokusavaju da nam nametnu? Teša Tešanović?
Imrahil Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Amerikanci pokušavaju da nam nametnu enivej, i ja jedva čekam tog betmena
Sandman Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) ne interesuju me americki stripovi... sve ideje su iznosene a imena debilna: -spiderMAN superMAN actionMAN itd.. pa mogu i ja da nacrtam nekog nabildovanog lika i da ga nazovem..recimo... jebemtimaterMAN? po meni su mange najbolje-ima zanrova kolko oces i ima ih koliko ti dusa oce. na jedno ime izadje bar deset mangi i sve razlicite price. Dobro,mangama svaka cast,pokrivaju se moguce zanrove,to stoji. Ali gresis sto se amera tice.Nije svaki americki strip superherojski strip.A nije ni svaki superherojski strip akciono praznoglavo sranje. Imaju i amerikanci sijaset drugih zanrova ali nisu svi nazalost(ili na srecu?) toliko zastupljeni kao superheroji. A i sto se superheroja tice,eto procitaj Watchmen sto covek pomenu,totalno drugacije od svakog drugog superherojskog stripa. Btw. danas sam imao odbranu maturskog iz engleskog na temu istorije stripova. Edited June 7, 2011 by Sandman
serblackbeard Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Насловница Дарквудовог Конана који само што није изашао Постер Дарквудовог Конана који само што није изашао Једва чекам 1
serblackbeard Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Привју http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/KonanKnjiga1.pdf
serblackbeard Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Звали ме данас из Веселог Четвртка. Кажу изашле књиге Загор #16 и Дилан Дог #13.
Мајор Гашпар Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Било је и време..одужише га. Изгледа да ће у ОП ићи ово:
serblackbeard Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Слабо се разумем у Загора. Какве су ове епизоде? Од досадашњег ОПа убедљиво најлошија је прва са оним елфовима или шта су већ. Остале су биле доста добре.
Мајор Гашпар Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Загор против Супер Мајка. Класик..легендарна прича. Та прва јесте била срање.
Imrahil Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Izdavačka kuća KOMIKO vam sa ponosm predstavlja Srednjovekovni zamak legendarnog Harolda Fostera: Posle Princa Valijanta, najvažniji i najduži strip Harolda Fostera, nastao kada je autor bio u kreativnom naponu svojih snaga. Panoramski prikaz života dva mladića u zamku u Srednjem veku - uz opsade, lovove, ratove, krstaške pohode, ali i sitne životne radosti i nestašluke, i sve ostalo što je činilo život u tim burnim vremenima. Tehnički detalji su sledeći: - tvrdi povez, sa omotom - papir - 150 gramski kunzdruk - 72 strane - povećani A4 format - ćirilica - tiraž - 1000 primeraka. - izdanje je kompletno, imaće dve table više od starog izdanja, iz kojeg su neki kadrovi izbačeni a neki odsečeni Kao što verovatno već znate, pomenuto "staro izdanje" je iz 1989. godine, album Marketprinta. To je do sada bilo jedino izdanje u ovom delu Evrope. Promocija ovog izdanja će biti održana 2. jula na međunarodnom festivalu stripa u Kragujevcu, sa promotivnom cenom od 1100 dinara! Evo i slike omota za knjigu:
serblackbeard Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Дизајн. Овакве хеланке су носили мејдени на паверслејв туру
Мајор Гашпар Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Одличан потез Белог пута. Време је да се нешто поручи.
serblackbeard Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Ја сам покупио мање више све што сам хтео од њих. Само ми је криво што нисам узео коричене Вочмене. Много имају страница за меки повез и зато се ломи много док се чита. Мада би могао оба Хелблејзера да узмем.
Recommended Posts