Vlaja Buraz Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Da li iko od vas ima tu enciklopediju i da li je pročitao uvodnik? Quote
RNA Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 А о чему ми овде расправљамо све време, докторе? Quote
ZmYchE Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Hahaha procitah temu. Dr.Lecter kralj! hahahahahahaha :) Quote
Dersu Uzala Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Najjaci bend svih vremena na Yu prostorima, vis a vis speed metala, Aggressor, narravnoo. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 što bi čitao o bendu kad možeš da slušaš (ili ne slušaš) bend? Quote
LazaGNR Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Pa da...u principu... Al' valjda da se ljudi malo informisu (o bendovima koje npr. nisu culi do sad) Quote
RNA Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Управо, а енциклопедије служе као евентуалне смернице за новопридошлице и извор информација за колекционаре, уколико су пропустили неко издање. Quote
Runner Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 I pored toga sto Janjatovic ne prati metal, pa tako ni domaci, mislim da se u najnovijem izdanju moralo naci mjesta barem za Kraljevski Apartman i Alogiu, jer su to bendovi koji su ipak poznati malo sirem sloju ljudi i koji su se kako-tako medijski afirmisali u zadnjih 6-7 godina. Ako je vec u zadnjem izdanju Enciklopedije spomenut X-Centar, pa zasto onda nisu i ova dva benda? Od novijih bendova postoji odrednica i o Cactus Jack-u, ali je izostavljen zadnji album ‘Mainscream’, iako je bio objavljen u vrijeme izdavanja Enciklopedije. Quote
El Karnisero Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Ja sam skinuo sa interneta jedan deo te knjige sa neta pa sam video da je sranje i vise nisam skidao(covek je ladno ubacio Zdravka Colica). Quote
Zaki Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Da, ima dosta propusta ta encikopedija i oni se ponavljaju u svakom izdanju (do sada je izaslo 3 izdanja, ako se ne varam). Za neke bendove uopste nije ubacio nove podatke u poslednje izdanje knjige, vec je samo kopirao tekst iz prethodnog! Ja imam bar 20-ak ploca koje on nije svrstao u diskografije odredjenih grupa... Quote
ZmYchE Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ja sam imala pdf izdanje, i steta za neke propuste, a opet i extra za njegov rad jer je sam pokusao da ukompletira ex yu scenu... Quote
RNA Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 Као што се да приметити, није ни покушао. Неке ја намерно игнорисао, а неке беспотребно убацивао. Quote
LazaGNR Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Неке ја намерно игнорисао, а неке беспотребно убацивао. Standardno na (nasim?) prostorima... (mislim na tu 'podeljenost' - podobni i nepodobni) Quote
angels deserve to die Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Imam tu enciklopediju- dobila sam je na poklon za diplomu- ima dosta interesantnih stvari, ali shta Merlin i Hari Mata Hari rade tamo? Quote
Whitesnake_Zr Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Pa imali su i oni par rock pesama valjda... Quote
Feniks . Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Imam tu enciklopediju- dobila sam je na poklon za diplomu- ima dosta interesantnih stvari, ali shta Merlin i Hari Mata Hari rade tamo? Smrde, sta bi drugo Quote
Recommended Posts